Tiputtaako Liverpool PSG:n jatkosta?

Keskiviikkona pelataan A, B, C ja D-lohkojen toiseksi viimeiset ottelut. Suurin mielenkiinto kohdistuu juuri C-lohkoon jossa Liverpool, Napoli, PSG ja Crvena Zvezda ovat jokainen kahden pisteen sisällä. B-lohkossa Tottenham on pakkovoiton edessä kun Internazionale tulee kylään. Spurs on kolmantena kolme pistettä Interiä perässä. Voitto nostaisi heidät tasoihin, mutta jatkopaikka ei ole siltikään vielä varma kun Tottenhamilla on Barcelona vieraissa viimeisellä kierroksella kun Interillä on PSV kotona.

Paris Saint German – Liverpool 22:00 Parc des Princes, Pariisi
Kertoimet: 2.15 – 3.95 – 3.30

PSG on ollut tässä lohkossa yllättävissä vaikeuksissa korkealta prässääviä joukkueita vastaan. Heidän ainoa voittonsa on Crvena Zvezdaa vastaan kotona 6-1. Liverpoolille he hävisivät avausottelun 3-2 ja Napolin kanssa pelattiin kahdesti tasan. Tappio tässä ottelussa tarkoittaisi heidän tippumista jatkosta jos Napoli voittaa omassa ottelussaan juuri Crvena Zvezdan. Thomas Tuchel tuotiin sisään päävalmentajaksi juuri että hän toisi Pariisiin Euromenestystä. Ei auta että PSG on Ranskan liigassa täysin ylivoimainen voittaen jokaisen ottelunsa maalierolla 46-7. Mestarien liigan voitto on joukkueen pakkomielle ja tämän takia Liverpool on voitettava.

Liverpool palasi maajoukkuetauolta hyvin voittamalla vieraissa Watfordin 0-3. Liverpoolilla oli ollut ennen taukoa ongelmia maalinteon kanssa joten tauko näytti tehneen hyvää. Tämä ei ole Liverpoolille pakkovoitto sillä heille riittää että he voittavat Napolin kotonaan viimeisellä kierroksella paremmalla tuloksella kuin 1-0. Joukkue on hävinnyt molemmat ottelunsa vieraissa tähän mennessä tekemättä vielä maaliakaan. Napoli oli parempi 1-0 ja Crvena Zvezda 2-0. Valioliigassa peli on vieraissa kuitenkin kulkenut sillä he ovat ottaneet viisi voittoa ja 2 tasapeliä. Näissä otteluissa he ovat tehneet keskimäärin 1.7 maalia per ottelu ja päästäneet 0.57 maalia per ottelu.

PSG voitti viikonloppuna Toulousen 1-0 ja he ampuivat vain kaksi kertaa maalia kohden ottelusta jossa puuttuivat molemmat Neymar ja Mbabbe jotka olivat loukkaantuneet maajoukkueidensa mukana. Kumpikin pelaaja voi olla kunnossa tässä ottelussa, mutta jos ei niin se antaa Liverpoolille ison mahdollisuuden voittoon. Ilman näitä kahta veto on Liverpool tasapeli ei vetoa. Jos nämä kaksi pelaavat niin Molemmat joukkueet tekevät maalin ja yli 2.5 maalia.

Tottenham – Internazionale 22:00 Wembley Stadium, Lontoo
Kertoimet: 1.76 – 4.05 – 4.75

Tottenhamin Mestarien liiga ei ole vielä tällä kaudella oikein lähtenyt käyntiin, mutta Valioliigassa joukkue pelaa erittäin hyvin. Spurs voitti viikonloppuna Chelsean 3-1 ja se oli varmaan heidän kauden paras peli. Joukkue hyökkäsi aktiivisesti ja esti Chelsean pallonrakentelun. He riisuivat Chelsean täysin aseista. Tämä antaa heille itseluottamusta tähän otteluun jossa 1-0 tai vähintään kahden maalin voitto nostaisi heidät Interin edelle sarjataulukossa. Vain voitto kelpaa Lontoolaisille sillä mikä tahansa muu tulos vie vieraat jatkoon.

Inter aloitti Mestarien liigan kahdella voitolla, mutta Barcelonaa vastaan tuli vain yksi piste. Italiassa he kärsivät pahan 4-1 tappion Atalantalle juuri ennen maaottelutaukoa, mutta viime viikonloppuna he kaatoivat helposti Frosinonen 3-0. Inter jatkaa Serie A:ssa kolmantena Juventuksen ja Napolin takana.

Tottenham siis tarvitsee voiton ja heillä on hyvä Mestarien liiga saldo kotona Wembleyllä. He ovat voittaneet seitsemästä ottelustaan viisi häviten vain Juventukselle ja viimeksi Barcelonalle. Inter ei kyllä häviä helpolla sillä heillä on joukkueessa Mauro Icardi, mies joka ei suostu hyväksymään häviötä. Hän on monta kertaa nostanut joukkueensa tappioasemasta tasapeliin ja jopa voittoon. Inter on hävinnyt vain kahdesti viimeisessä 13 ottelussaan, joista he ovat voittaneet 10.

Tottenham kuitenkin pelasi niin hyvin Chelseaa vastaan että pelataan tähän kotivoittoa.

Muut ottelut:

Lokomotiv – Galatasaray 19:55
Kertoimet: 2.45 – 3.35 – 3.20

Atletico Madrid – Monaco 19:55
Kertoimet: 1.19 – 7.25 – 18.25

PSV – Barcelona 22:00
Kertoimet: 6.25 – 4.75 – 1.54

Napoli – Crvena Zvezda 22:00
Kertoimet: 1.15 – 8.50 – 22.00

Porto – Schalke 22:00
Kertoimet: 1.86 – 3.55 – 5.00

Dortmund – Club Brugge 22:00
Kertoimet: 1.32 – 5.90 – 10.00

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ