Anfield tarjoaa Napolille kauden ensimmäisen Mestarien liiga tappion?

Tiistaina on lupa odottaa todella innostavaa iltaa Anfieldillä kun Liverpool kohtaa Napolin Mestarien liigan lohkovaiheen viimeisessä ottelussa. Liverpool tarvitsee ottelusta voiton ja heiltä löytyy tarvittavat avaimet avaamaan Napolin lukon ja etenemään 16 parhaan joukkoon.

Jurgen Kloppin joukkue on hävinnyt kaikki vierasottelunsa Mestarien liigan C-lohkossa Napolissa, Pariisissa ja jopa Belgradissa. Tästäkin huolimatta he ovat olleet dominoivia kotonaan Mersey-joen varrella ja he voivat tarjota Italian Serie A:n kakkosjoukkueelle kauden ensimmäisen tappionsa Euroopassa.

Punaisten pitää varoa vanha kettu Ancelottia

Liverpoolin voittoa ei kannata vielä kuuluttaa kirkossa sillä Napolin nykyisellä päävalmentajalla Carlo Ancelottilla on hyvä saldo Liverpoolia vastaan. Kun hän oli Chelsean manageri 2009/10 kaudella niin hän otti Liverpoolista kaksi voittoa ja piti molemmissa vielä nollapelin.

Liverpool on kuitenkin tällä hetkellä eri joukkue kuin silloin kun Ancelotti valmensi Chelseata. He ovat tällä hetkellä ainoa joukkue Valioliigassa joka ei ole vielä hävinnyt ja viikonloppuna he ottivat 0-4 voiton Bournemouthista vieraissa. Tämä voitto nosti heidät liigan kärkeen ohi Manchester Cityn. Jotta Liverpool varmistaisi jatkoonpääsyn, heidän tulee voittaa Napoli vähintään kahdella maalilla. Tätä vaihtoehtoa voi pelata 4.65 kertoimella.

Lohkon heikoimpana joukkueena pidetty Crvena Zvezda (Belgradin Punainen tähti) osoitti edellisessä kotipelissään Liverpoolia vastaan (2-0 voitto) että he voivat pärjätä ketä vastaan tahansa kotona. Ensimmäisessä ottelussa he pelasivat 0-0 tasapelin Napolia vastaan joten he eivät ole vielä päästäneet maaliakaan kotonaan Rajko Mitic stadionilla. He pystyvät varmasti tuottamaan Paris Saint Germainille ongelmia.

Ranskan ligue 1:sen ylivoimaisella kärkijoukkueella on kuitenkin runsaasti hyökkäysvaihtoehtoja käytettävinään ja jos he pystyvät murtamaan Punaisen tähden puolustusmuurin niin he voivat jopa napata C-lohkon ykköstilan Napolin ja Liverpoolin nenän edestä. Pariisilaisten 0-1 voitto antaisi 9.00 kertoimen.

PSG on pelannut kahdessa edellisessä Ligue 1 ottelussaan tasapelin, mutta kotimaisen liigan voitto näyttäisi olevan heille jo lähes varma. Se että onko tämä kausi menestys vai ei riippuu jälleen kerran siitä kuinka pitkällä he pääsevät Mestarien liigassa. Voitto tästä ottelusta varmistaisi jatkoonpääsyn.

Tarjoaako Nou Camp menestystä Spursille?

Tämä ottelu on pakkovoitto Tottenhamille jos he mielivät jatkoon. He hyötyvät varmasti siitä että Barcelona on jo varmistanut lohkovoiton ja jatkoonpääsyn. Voittamalla Katalaanit, Tottenham ottaisi kolmannen voittonsa putkeen ja varmistaisi lohkon kakkostilan.

Tottenhamille riittää että se saavat yhtä monta pistettä tästä ottelusta kuin Inter Milan omasta kotiottelustaan lohkojumbo PSV Eindhovenia vastaan. Voi odottaa että Inter nappaa siitä ottelusta voiton joten Mauricio Pochettinon täytyy tehdä se sama vieraissa yhtä Euroopan suurinta, Barcelonaa vastaan. Pochettinolle voitto maistuisi erittäin hyvältä sillä hän on Barcelonan kaupungin toisen joukkueen, Espanyolin entinen pelaaja ja valmentaja.

Spurs pelasi viikonloppuna Leicester Cityä vastaan ja he ottivat tärkeän 0-2 vierasvoiton vaikka he lepuuttivat ottelussa sekä Harry Kanea että Christian Eriksseniä. Tottenhamin tasan yhden maalin voitolle tarjotaan 4.85 kerrointa.

Interillä on ollut hieman vaikeaa viime aikoina sillä he ovat ottaneet viimeisestä viidestä ottelustaan vain yhden voiton. He ovat myös vierailleet tässä kuussa jo Juventuksen ja AS Roman vieraana joten väsymystä on havaittavissa. ”Nerazzurri” kohtaa kovan PSV joukkueen joka on voittanut 14 otteluaan 15 Hollannin pääsarja ottelusta tällä kaudella. Näiden joukkueiden tasapelille San Sirossa tarjotaan 5.55 kerrointa.

Atletico Madrid varmistaa lohkovoiton

A-lohkossa ei ole enää paljoakaan pelattavaa sillä sekä Atletico että Dortmund menevät tästä lohkosta jatkoon. Samalla Club Brugge on varmistanut jo Eurooppa-liiga paikan. Atletico ja Dortmund enää pelaavat lohkovoitosta ja voitto tästä varmistaisi Atleticolle sen.

Diego Simeonen joukkue voitti Club Bruggen kotonaan 3-1 ja samasta tuloksesta nyt vieraissa tarjotaan 14.75 kerrointa tiistaina.

Atletico Madridin Mestarien liiga kausi on mennyt ihan hyvin vaikka heitä nöyryytettiin Dortmundissa 4-0 lukemin lokakuussa. Dortmund näyttäisi kuitenkin menettävän lohkovoiton kun he hävisivät Madridissa 3-1 ja pelasivat yllättävän 0-0 tasapelin Club Bruggen kanssa.

Monaco näyttäisi Thierry Henryn alaisuudessa löytäneen itsensä ja he ovat ottaneet kaksi vierasvoittoa putkeen Ligue 1:sessä – Caenia ja Amiensia vastaan. Dortmundin pitäisi kuitenkin ottaa helppo voitto Stade Louis II:sa ja heidän voittoa ilman päästettyä maalia voi pelata 3.10 kertoimella.

Schalke jatkaa yllätyksien tekemistä

Porto on napannut jo lohkovoiton D-lohkossa ja he tulevat laittamaan reservipelaajansa kentälle Istanbulissa Galatasarayta vastaan. Tämä tarkoittaa että turkkilaiset voivat ottaa helpon voiton 2.15 kertoimeilla joka veisi heidät Eurooppa-liigan jatko-otteluihin ensi vuodeksi.

Schalke on myös varmistanut jatkopaikan tässä lohkossa ja he tulevat sijoittumaan toiseksi riippumatta siitä miten tämä ottelu Lokomotiv Moskovaa vastaan päättyy.

Bundesliiga joukkue on pelannut hyvin päästäkseen jatkoon sillä kotimaisessa liigassa pelit eivät ole menneet hyvin. He ovat voittaneet vain neljä heidän ensimmäisistä 14 ottelustaan Bundesliigassa.

Lokomotiv otti viime kierroksella ensimmäisen voittonsa kun Galatasaray kaatui kotona 2-0. Se ei välttämättä tule riittämään Schalkea vastaan joka voi kotiyleisönsä edessä ottaa helpon voiton. Schalken voittoa jossa molemmat joukkueet tekevät maalin voi pelata 3.75 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ