Taivaansinisten on voitettava Hoffenheim

Manchester Cityn on palattava nopeasti voittokantaan tämän kauden ensimmäisen Valioliiga tappionsa jälkeen ja heidän on saatava tulos Hoffenheimista Mestarien liigassa varmiistaaksen lohkovoiton.

“Citizens” menetti Valioliigan kärkipaikan kun he hävisivät ensimmäistä kertaa tällä kaudella 2-0 Chelsealle Stamford Bridgellä ja Pep Guardiola haluaa nähdä joukkueeltaan positiivisen reaktion tuohon tappioon samalla kun he hakevat lohkovoittoa Mestarien liigan F-lohkosta.

Cityltä tarvitaan välitöntä vastausta

Lyon pystyy vielä luistamaan Manchester Cityn F-Lohkon kärkipaikalta, mutta Hoffenheim ei näytä tällä hetkellä joukkueelta joka pystyisi kovinkaan monia ongelmia tuottamaan Citylle Etihadilla.

Hoffenheim on voittanut vain yhden heidän viimeisestä kuudesta ottelustaan kaikissa kilpailuissa ja he eivät ole pystyneet pitämään maaliansa puhtaana viimeiseen kahdeksaan otteluun, joten luotto on kova että Manchester City pystyy hoitamaan homman kotiin Etihad stadionilla keskiviikko iltana.

Citylle tarjotaan 1.66 kerrointa että he tekevät ottelussa vähintään kolme maalia ja heidän täytyy ollakin niin maalinälkäisiä sillä Hoffenheim on onnistunut tekemään 10 maalia tämän kauden Mestarien liigan viidessä ottelussa tähän mennessä. Edellisessä kohtaamisessa he tekivät yhden kun City voitti vieraissa 1-2.

Kotijoukkueelta puuttuu mitä luultavimmin vielä Sergio Aguero loukkaantumisen takia joten maalintekopaineet siirtyvät brasilialaiselle Gabriel Jesukselle, joka on osunut kolmasti tällä kaudella Mestarien liigassa. Hänen tekemänsä maali antaisi takaisin 1.57 kertoimella.

F-Lohkon toisessa ottelussa Shakhtar isännöi Lyonia jossa kotijoukkueelle kelpaa vain voitto päästäkseen ohi vieraistaan ja varastaa paikka 16 parhaan joukkoon.

Lyon on pelannut nyt neljä tasapeliä putkeen Mestarien liigassa ja sama tulos riittäisi heille päästäkseen jatkoon. Tasapelille tarjotaan 3.70 kerrointa ja se on erittäin houkutteleva.

Amsterdamissa ratkaistaan lohkovoittaja

E-lohkon voittaja ratkaistaan Johan Cruyff Areenalla jossa kotijoukkue Ajax isännöi Saksan kärkijoukkue Bayern Muncheniä. Bayern johtaa lohkoa kahden pisteen erolla hollantilaisiin joten Ajaxilta vaaditaan voitto että he pystyvät tiputtamaan vieraansa kärkipaikalta.

Dusan Tadicin siirto Southamptonista Ajaxiin ennen kauden alkua nosti muutamat kulmakarvat pystyyn, mutta se on ollut pelaajalle sekä Ajaxille huippusiirto. Serbialainen laituri on tehnyt tämän kauden Mestarien liigassa jo kolme maalia viidessä ottelussa ja hän voi olla ratkaisevassa roolissa tässäkin ottelussa. Hänen maalinsa keskiviikko illan ottelussa antaisi takaisin 3.10 kertoimisena.

Tässä ottelussa voidaan nähdä runsaasti maaleja sillä molemmat ovat tehneet edellisissä viidessä ottelussaan vähintään kaksi maalia joka pelissä. Molemmat joukkueet tekevät maalin kertoimella 1.50 voi olla hyvä peli-idea varsinkin yhdistelmävetoihin.

Historia on ainakin kotijoukkueen puolella keskinäisissä kohtaamisissa sillä Ajax on voittanut kolme ja pelannut kerran tasan neljässä edellisissä kohtaamisissa Amsterdamissa Bayern Muncheniä vastaan.

Tämän lisäksi Ajax pelasi erinomaisesti joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Allianz Areenalla Munchenissä jossa hollantilaiset saivat hyvän 1-1 tasapelin. Täydet kolme pistettä kotona nostaisi Ajaxin lohkovoittajaksi ja siitä voitosta tarjotattava 3.70 kerroin on makoisa pelikohde. Hollannin maajoukkue on jo noussut viime aikoina Saksan ohi niin Ajax voi ottaa siitä hyvää esimerkkiä tähän otteluun.

“Vanha Rouva” tuskin kompuroi “Nuoria poikia” vastaan

Juventus tarvitsee voiton Young Boysia vastaan varmistaakseen H-lohkon kärkipaikan ja kun katsoo heidän tämänhetkistä virettään niin on vaikea nähdä että he jäisivät tässä ottelussa ilman voittoa. Sveitsiläisjoukkue on tehnyt viidessä lohkovaiheen ottelussaan vasta kaksi maalia ja he ovat lohkojumbona ansaitusti yhdellä pisteellä.

Juventuksen Mario Mandzukic on ollut hyvässä vireessä seurajoukkueessaan sillä hän on osunut neljästi viidessä viime ottelussaan ja hänen maalistaan tarjotaan 2.20 kerrointa tähän otteluun. Kroatialainen osui myös viime ottelussaan Valenciaa vastaan Mestarien liigassa ja hän haluaa varmasti lisätä tätä saldoaan.

Samanaikaisesti Manchester United matkustaan Espanjan Valencian kotiareenalle Mestallaan jossa suurin huomio on Unitedin Maailmanmestari Paul Pogbassa.

Mourinho on jättänyt Pogban kokoonpanon ulkopuolelle Manchesterin punaisten kahdessa edellisessä ottelussa, mutta nyt hänen odotetaan olevan avauskokoonpanossa ja hän haluaa näyttää valmentajalleen sekä mahdollisille uusille seuroille että Paul on vielä iskussa.

Pogban viidestä maalista kolme on ollut otteluiden ensimmäisiä maaleja joten 8.00 kertoimella, Pogba tekee ottelun ensimmäisen maalin keskiviikkona voi olla mielenkiintoinen vaihtoehto lapulle.

Plzen voi Tsekata itsensä Eurooppa-liigaan

Real Madrid ja  Roma ovat jo varmistaneet jatkopaikkansa G-lohkossa, jättäen Viktoria Plzenin ja CSKA Moskovan taistelemaan kolmannesta sijasta ja mahdollisuudesta pelata vielä Euroopassa joulun jälkeen. Molemmat ovat tällä hetkellä neljässä pisteessä.

Plzen voitti viime kierroksella CSKA:n vieraissa ja otti sillä etulyöntiaseman keskinäisten otteluiden perusteella.  Plzen isännöi AS Romaa Doosan Arenalla Plzenissä kun taas venäläisillä on huomattavasti vaikeampi vierasreissu Espanjaan Santiago Bernabeu stadionille jossa he kohtaavat Mestarien liigan voittoa puolustavan Real Madridin.

Viktoria Plzen hävisi italialaisille joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen selvästi Roomassa 5-0, mutta nyt vierailijoiden kunto on romahtanut. He eivät ole voittaneet neljään otteluun ja viimeisestä kymmenestä vierasottelusta heillä on vain kaksi voittoa. AS Roma on tippunut Serie A:ssa sijalle kahdeksan ja neljän joukkoon on jo pitkä matka. Kotijoukkueen voitolle tarjotaan 2.65 kerrointa joka on erittäin pelattava kun ottaa huomioon että Plzen on hävinnyt vain kerran yhdeksässä viime ottelussaan kaikissa kilpailuissa. Tämäkin tappio tuli Mestarien liigassa kotona Real Madridille.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ