Eurooppa-liigassa

Celticin nykyinen pelivire auttaa heidät jatkoon Eurooppa-liigassa

Torstaina pelataan Eurooppa-liigan kuudes ja viimeinen lohkovaiheen kierros. Useammassa lohkossa jatkopaikat ratkaistaan vasta tällä viimeisellä kierroksella.

Molemmat Glasgown kilpakumppanit Celtic ja Rangers ovat tässä asemassa sillä he taistelevat vielä pääsystä pudotuspeleihin kuten myös viisikertainen Eurooppa-liiga mestari, Sevilla, joka on yllättäen vielä epävarma omasta pääsystä 32 parhaan joukkoon.

Celticin kotiyleisö on avainroolissa

Glasgown jättiläisillä oli ongelmia Euroopassa lokakuussa kun molemmista vieraspeleistä tuli tappiot. Nyt he ovat kuitenkin löytäneet pelivireen uudelleen oikeaan aikaan varmistaakseen jatkopaikan B-lohkosta.

Brendan Rodgersin joukkue ei ole hävinnyt kymmeneen otteluun kaikissa kilpailuissa, mutta tätäkin tärkeämmin he ovat voittaneet kaksi viimeistä Eurooppa-liigan ottelua RB Leipzigia ja Rosenborgia vastaan.

Nämä kaksi viimeistä voittoa ovat asettaneet jatkoonpääsyn heidän omiin käsiin tähän viimeiseen otteluun lohkovoiton jo varmistanutta Salzburgia vastaan. Jos Skotlannin mestari onnistuu välttämään tappion tässä ottelussa, he menevät lohkosta jatkoon kakkosena. RB Leipzig on Celticiä kolme pistettä perässä ja saksalaiset pääsevät vain jatkoon jos Celtic häviää ja Leipzig voittaa omassa ottelussaan Rosenborgin.

Täyden kotiyleisön edessä Celtic Parkilla torstai-iltana, ”The Hoops” haluaa mennä jatkoon tyylillä ja kotivoittoa voi pelata kertoimella 2.50.

“Gers” on tarpeeksi hyvä varmistaakseen pudotuspelipaikan

Rangers haluaa epätoivoisesti olla toinen Glasgown joukkue 32 parhaan joukossa ja voitto Itävallassa Rapid Wieniä vastaan mahdollistaisi juuri tämän.

Steven Gerrardin joukkue on hävinnyt G-lohkossa vain kerran, mutta liian monta tasapeliä ovat laittaneet Rangersin tilanteeseen jossa vain voitto vieraissa viimeisestä ottelustaan voi viedä Skotit jatkoon. Yksikään lohkon joukkueista ei ole varmistanut pääsyä jatkoon ja kaikilla joukkueilla on vielä mahdollisuus päästä 32 parhaan joukkoon.

Skotlantilaiset voivat ottaa toivoa Rapid Wienin huonosta tämänhetkisestä kotivireestä. Itävaltalaiset eivät ole onnistuneet voittamaan Allianz stadionillaan kolmeen otteluun ja he eivät myöskään onnistuneet tekemään näissä otteluissa maaliakaan.

Rangers voitti Rapidin Ibroxilla 3-1 ja nyt heille tarjotaan 2.85 kerrointa ottamaan kolme pistettä tästä ottelusta ja 4.70 kerrointa että he voittavat päästämättä maaliakaan.

Sevilla laittaa shown pystyyn

Viisinkertainen Eurooppa-liigan voittaja Sevilla on toisena J-Lohkossa ja heidän pääsynsä jatkoon ei ole vielä kirkossa kuulutettu ennen heidän viimeistä otteluaan lohkokärki Krasnodaria vastaan.

Pablo Machinin joukkue (kotivoiton kerroin 1.36) on yllättäen hävinnyt kaksi otteluaan viidestä tähän mennessä varsinkin kun ottaa huomioon että he ovat tällä hetkellä toisena Espanjan La Ligassa. Molemmat tappiot tulivat vieraissa Standard Liegeä ja Krasnodaria vastaan joten tästä kotiottelusta on lupa odottaa voittoa.

Heidän vireensä kotona Ramon Sanchez Pizjuanilla on ollut erinomainen sillä he ovat ottaneet kahdeksan perättäistä voittoa kotinurmellaan, joista kahdessa viimeisessä he eivät ole päästäneet maaliakaan. Sevillalle tarjotaan tästä ottelusta 2.40 kerroin sille että he voittavat päästämättä maalia.

Sevillan Eurooppa Liigan voitolle tarjotaan 13.00 kerrointa, mutta ennenkuin he voivat unelmoida taas tästä pokaalista niin heidän täytyy varmistaa jatkoonpääsy voitolla tässä ottelussa ja he ovat selkeästi vahvempia tällä hetkellä kuin venäläiset vastustajansa.

Istanbulissa nähdään mitä luultavimmin maaleja

Besiktas ja Malmö kohtaavat ottelussa jossa voittaja menee jatkoon sillä he ovat toisena ja kolmantena I-lohkossa. (Ottelukertoimet – Besiktas 1.58, Tasapeli 3.95, Malmö 5.65).

Turkkilaisjoukkue on yleensä erittäin vahva kotiotteluissaan, mutta he ovat hävinneet kaksi ottelua viimeisestä viidestä Vodafone Stadionilla, mukaanlukien 2-4 lohkokärki Genkille.

Malmo ei ole hävinnyt 12 viime otteluun ja he ovat tehneet vähintään yhden maalin viimeisessä 11 ottelussaan. Tämän takia tarjottu 3.00 kerroin yli 3.5 maalille näyttäisi olevan hyvä vaihtoehto.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ