Arsenal vie kierroksen kovimman kohtaamisen

Yksi perjantain FA Cup otteluista on kiistatta neljännen kierroksen paras kun Arsenal isännöi kovaan vireeseen päässyttä Manchester Unitedia Emirates stadionilla.

Tämä kilpailu näyttäisi olevan molemmille joukkueille ehkä ainoa kunnollinen mahdollisuus hankkia palkintokaappiin yksi pokaali lisää ja tästä tulee varmasti erittäin viihdyttävä ottelu neutraaleille jalkapallo romantikoille.

Lacazette vetää Arsenalia ylöspäin

Kun heidän 22-ottelun mittainen tappioton jakso päättyi viime kuun lopussa niin Arsenal on tämän jälkeen pelannut ailahtelevaisesti. Viime viikonlopun 2-0 voitto Chelseasta oli kuitenkin heidän ehkä paras esiintyminen tällä kaudella.

Yksi tuon ottelun parhaista pelaajista oli Lyonista tullut Alexandre Lacazette joka teki ottelun avausmaalin. Hänen tekemänsä avausmaali tässä ottelussa tarjoaisi 6.50 kertoimen.

Solskjaerin voittoputki tulee päätökseen tässä ottelussa?

Arsenal on tässä ottelussa niukka suosikki 2.50 kertoimella kun Unitedin kerroin on 2.65. Ole Gunnar Solskjaer on Manchester Unitedin peräsimessä johdattanut joukkonsa seitsemään peräkkäiseen voittoon ja tappio tässä voisi ottaa niitä “ensimmäisen tappion” paineita hieman pois norjalaisen olkapäiltä.

Solskjaer voitti tämän kilpailun kahdesti pelaajana ja voitto tällä kaudella valmentajana varmasti nostaisi hänen mahdollisuuksiaan saada Old Traffordin pesti vakituisesti.

Tästäkin huolimatta, hän voi suosia Marcus Rashfordin lepuuttamista vaikka englantilainen kärkipelaaja on tehnyt viisi maalia niissä seitsemässä voitto-ottelussa. Hänen puuttumisensa olisi iso isku Unitedin jatkoonpääsy toiveille.

Emiratesilla voidaan nauttia maalisateesta

Kun molemmat joukkueet pelaavat Valioliigaa jo tiistaina, niin kumpikaan ei halua pelata tässä ottelussa tasapeliä (kerroin 3.45). Uusinta toisi vain lisää paineita pelaajiston suhteen jo tiiviiseen otteluohjelmaan.

Tämä voisi olla neutraaleille katsojille bonus sillä tästä ottelusta on lupa odottaa maaleja. Joukkueet pelasivat 2-2 Old Traffordilla viime joulukuussa ja samanlainen yli 3.5 maalin ottelu antaisi 2.60 kertoimen.

Tilastot myös puhuvat tämän mahdollisuuden puolesta sillä Arsenal on tehnyt vähintään kaksi maalia seitsemässä heidän edellisestä kahdeksasta FA Cup ottelustaan. Samanlaisesti United on tehnyt vähintään kaksi maalia kuudessa heidän seitsemästä edellisestä FA Cup ottelustaan. Liigan kotiotteluissa Arsenal on tehnyt 2.16 maalia per ottelu keskiarvolla. United on taas vieraissa tehnyt keskimäärin 1.92 maalia per ottelu.

Arsenal on voittanut tämän kilpailun kolmesti viiden viime vuoden aikana ja nyt kun heillä on kotietu niin Gunnersin voitto jossa molemmat tekevät maalin 3.85 kertoimella on erittäin houkutteleva. Liigassa Arsenal on hävinnyt kotonaan vain kerran ja se oli tämän kauden avausottelu Manchester Cityä vastaan.

KLIKKAA TÄSTÄ