La Liiga 2018/19 kolmannen kierroksen ottelut

Perjantai 31 elokuuta

Getafe – Real Valladolid 21:00 Coliseum Alfonso Pérez, Getafe
Kertoimet: 1.74 – 3.65 – 5.85

Getafe hakee toista peräkkäistä kotivoittoa kun he viime viikolla voittivat Eibarin hyvän puolustuksensa avulla. Nousijajoukkue Real Valladolid hakee ensimmäistä voittoaan pelattuaan avauskierroksella tasan ja häviten Barcelonalle 0-1 viime kierroksella.

Getafelta odotetaan tästä ottelusta voittoa sillä heillä on hyvä puolustus joka päästi vain 0.63 maalia keskimäärin kotiotteluissaan viime kaudella. 10/11 Heidän viimeistä ottelua on päättynyt alle 2.5 maalin. Real Valladolid ei ole vielä tällä kaudella maaleja tehnyt.  

Eibar – Real Sociedad 23:00 Estadio Municipal de Ipurúa, Eibar
Kertoimet: 2.90 – 3.35 – 2.65

Iso Baskimaan derby ottelu jossa molemmat joukkueet vihaavat toisiaan. Eibar ei ole vielä tällä kaudella pisteitä saanut häviten sekä Huescalle että Getafelle. Real Sociedad menetti viime kierroksella 0-2 johdon pelaten 2-2 tasapelin Leganesin kanssa.

Eibar ei yleensä kotiotteluissa maaleilla juhli sillä 6/8 viime kotiottelua on päättynyt alle 2.5 maalin. Real Sociedad oli viime kaudella viidenneksi huonoin vierasjoukkue, mutta nyt kahdesta ensimmäisestä vieraspelistä on tullut jo 4 pistettä joka lupaa hyvää. Joukkueet kohtasivat kesällä harjoitusottelussa jonka Real voitti 3-2.

Villareal – Girona 23:00 Estadio de la Cerámica, Villareal
Kertoimet: 1.62 – 4.10 – 6.15

Villarealia povattiin yhdeksi Top-4 isoimmaksi haastajaksi tällä kaudelle, mutta vielä heiltä avausvoitto puuttuu. Viime kierroksella tuli kuitenkin lupaava 0-0 tasapeli vieraissa Sevillaa vastaan. Viime kauden yllättäjä Girona hakee myös avausvoittoaan pelattuaan tasan Real Valladolidin kanssa ja häviten Real Madridille.

Viime kaudella molemmat joukkueet voittivat toisensa kerran, mutta molemmat voitot tulivat vieraissa.

Lauantai 1 syyskuuta

Celta de Vigo – Atletico Madrid 19:30 Abanca-Balaídos, Vigo
Kertoimet: 5.10 – 3.70 – 1.80

Atletico Madridin kauden avaus on ollut heikko vaikka kasassa on neljä pistettä. Rayo Vallecanon 1-0 voitossa he antoivat aivan liikaa paikkoja vastustajalle ja tätä Celta de Vigo voi yrittää hyödyntää sillä heillä on paljon parempi hyökkäys kuin sarjanousijalla. Celtalla myös on neljä pistettä Espanyol tasapelistä ja Levante voitosta

Atleticolla on erittäin hyvä historia Celtaa vastaan sillä he ovat voittaneet kuusi viimeistä kohtaamista. Viimeiseen 12 vuoteen Atletico on hävinnyt vain kerran Abanca-Balaídos stadionilla.

Real Madrid – Leganés 21:45 Santiago Bernabeu, Madrid
Kertoimet: 1.12 – 9.50 – 31.25

Real Madrid koettaa jatkaa puhdasta saldoaan tällä kaudella kun ensimmäistä voittoa hakeva Leganes tulee kylään. Real on aloittanut uuden aikakauden ilman Cristiano Ronaldoa erittäin hyvin voittaen Getafen ja Gironan avausotteluissaan. Vaikka Leganes ei ole vielä voittoa saanut niin he nousivat viime ottelussa hienosti 0-2 tappiotilanteesta tasapeliin Real Sociedadia vastaan.

Viime kaudella Real voitti molemmat kohtaamiset liigassa 2-1 ja 1-3 lukemin, mutta Espanjan Cupissa Leganes haki 1-2 voiton Santiago Bernabeulta.

Sunnuntai 2 syyskuuta

Levante – Valencia  13:00 Estadio Ciudad de Valencia, Valencia
Kertoimet: 3.55 – 3.60 – 2.15

Tämä on tärkeä Valencian paikalliskamppailu molemmille joukkueille. Levante voitti avausottelussa vieraissa Real Betisin, mutta hävisi kotonaan Celta de Vigolle viime ottelussa. Valencia hakee vielä ensimmäistä voittoaan pelaten avausottelunsa tasan Atletico Madridia vastaan ja häviten viime viikolla Espanyolille. Valencia jahtaa Top-4 paikkaa joten kauden avaus on ollut heikko.

Viime kaudella tämä ottelu päättyi 1-1. Valencia voitti oman kotiottelunsa 3-1.

Deportivo Alavés – Espanyol 17:15 Estadio de Mendizorroza, Vitoria-Gasteiz
Kertoimet: 3.00 – 3.15 – 2.70

Tässä ottelussa kohtaavat kaksi joukkuetta joille odotettiin olevan ongelmia maalinteon kanssa menetettyää parhaimmat maalintekijänsä viime kauden jälkeen. Kotijoukkue Alaves hakee avausvoittoaan ja avausmaaliaan tällä kaudella. He hävisivät Barcelonalle 3-0 avausottelussa ja pelasivat 0-0 tasan viime ottelussa Real Betisiä vastaan. Espanyol on aloittanut kauden yllättävän hyvin pelaten ensin tasan Celta de Vigon kanssa vieraissa ja viime viikolla tuli kotivoitto Valenciasta.

Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet vähämaalisia. Viimeisissä viidessä kohtaamisessa on tullut korkeintaan yksi maali ottelussa. Viime kaudella Alaves voitti kotiottelunsa 1-0 ja Barcelonassa peli päättyi 0-0.

Barcelona – Huesca 19:30 Camp Nou, Barcelona
Kertoimet: 1.07 – 13.00 – 44.50

Suurin mestarisuosikki kohtaa pirteästi aloittaneen nousijajoukkueen. Barcelonan peli ei ole vielä ollut parasta mutta joukkue jatkaa puhtaalla pelillä ilman päästettyjä maaleja. Viime ottelussa tuli vain 0-1 voitto, mutta Valladolidin kenttä oli niin heikossa kunnossa että vaikea siellä kunnolla pelata. Huesca on aloittanut kahdella vieraspelillä ja pisteitä on kasassa jo neljä. Joukkue pelaa erittäin hyvin ja pirteästi ja tulee varmasti nappaamaan pisteitä tällä kaudella runsaasti. Tuskin kuitenkaan tässä ottelussa.

Real Betis – Sevilla 21:45 Estadio Benito Villamarin, Sevilla
Kertoimet: 8.75 – 5.30 – 1.35

Tämä ei ole vain Sevillan paikallisottelua vaan se on myös ottelu kahden joukkueen välillä jotka tulevat kauden lopussa taistelemaan samoista sijoista. Betisin kauden alku ei ole ollut paras mahdollinen. Kovin odotuksin tähän kauteen lähtenyt joukkue hävisi avauksessa 0-3 Levantelle ja viime pelissä tuli 0-0 tasapeli Alavesia vastaan. He eivät ole siis maaleja vielä tehnyt. Sevillan kauden alku on ollut hieman parempi sillä avausottelussa tuli voitto Rayo Vallecanoa vastaan ja kotona saatiin 0-0 tasapeli Villarealia vastaan. Pitää muistaa että Sevilla pelaa taas torstaina Eurooppa-liigassa joten väsymystä voi olla.

Viime kaudella Betis oli näissä keskinäisissä parempi. He voittivat vierasottelun 3-5 ja pelasivat tämän kotiottelun tasan 2-2. Tätä ennen Sevilla oli voittanut viisi keskinäistä ottelua putkeen.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ