Real Madridin hakee parannusta toiseen perättäiseen El Classicoon

La Liga El Classico ennakko

Real Madrid hakee nopeaa kostoa verivihollisestaan Barcelonasta kun he isännöivät toista perättäistä El Classicoa neljän päivään sisään lauantaina. Heidän tulee kuitenkin parantaa esitystään huomattavasti estääkseen toisen nöyryyttävän kotitappion kokemisen Katalaanin jättiläisille.

Nyky Realista ei ole vastusta Barcalle

Barcelona jälleen musersi pahimman kilpailijansa keskiviikon Copa del Reyn semifinaalin toisessa osaottelussa voittaen 0-3 ja pääsemällä tuolla voitolla finaaliin kuudetta kertaa putkeen yhteismaalein 4-1. Ottelu oli vielä ensimmäisellä puoliajalla hyvin Realin hallussa sillä he missasivat useita hyviä paikkoja, joista erityisesti nuori tähti Vinicius Junior oli tuhlailevainen. Barca laittoi toisen vaihteen silmään toisella puoliajalla jossa Luis Suarez oli jälleen Realin pahin piinaaja.

Urugualainen teki hattu-tempun joukkueiden edellisessä liiga kohtaamisessa Nou Campilla lokakuussa kun Barcelona voitti 5-1. Hän teki kaksi maalia keskiviikkona joten hän on ainakin yksi pelaaja joka odottaa lauantain kohtaamista vesi kielellä.

 

Suarez ja Bale voivat tehdä tuhojaan

Ei olisi mikään yllätys jos tämä 32-vuotias hyökkääjä olisi jälleen maalintekijöiden joukossa ja hänen maalistaan rahat saisi takaisin 2.10 kertoimella.

Vinicius Junior taas ei voi olla varma omasta avauskokoonpanon paikastaan sillä paikkojen tuhlailusta johtuen Walesiläinen Gareth Bale, joka on aloittanut vain kaksi Real Madridin viimeisestä yhdeksästä ottelusta johtuen huhujen mukaan hänen ja manageri Santiago Solarin välirikosta, hakee jälleen avauksen paikkaa. Jos hän on mukana kokoonpanossa niin hän on erittäin mahdollinen maalintekijä kertoimella 2.50.  

Real tulee varmasti olemaan ulkona mestaruustaistelusta jos he häviävät tämän ottelun sillä he ovat jo nyt yhdeksän pistettä Ernesto Valverdon johtavaa joukkuetta jäljessä. Voitto kuitenkin nostaisi heidät vain kuuden pisteen päähän ja se tarjoaisi Realille vielä pienen toivon kipinän loppukauteen jossa heillä olisi vielä mahdollisuus kuroa etumatka umpeen kun jäljellä on vielä 13 ottelua.

Harmittavasti kuitenkin ”Los Blancos” kannattajille, Real ei näytä tarpeeksi hyvältä joukkueelta tällä hetkellä pysäyttämään Barcelonan hyökkäysuhkaa ja tämän takia vierasvoitto kertoimella 2.50 on houkutteleva. Toinen hyvä veto voisi olla yli 3.5 maalia joka antaisi rahat takaisin vedonlyöjille 2.15 kertaisesti.

KLIKKAA TÄSTÄ