Valioliiga ennakko 3-4 marraskuuta

Valioliigassa pelataan tänä viikonloppuna 11. pelikierros. Lauantaina nähdään erikoisuutena myöhäispeli kun Wolverhampton ja Tottenham iskevät yhteen klo 21.45. Kierroksen odotetuin ottelu pelataan Emirates stadionilla kun Arsenal isännöi Liverpoolia.

Valioliigassa komentoa pitävät Manchester City ja Liverpool jotka ovat liigan kärjessä 26 pisteellä ilman tappioita. Chelsea ei ole myöskään vielä hävinnyt, mutta heillä on yksi tasapeli enemmän ja ovat kaksi pistettä kärkeä jäljessä. Neljäntenä tulee Arsenal kaksi pistettä Chelseaa perässä. Seuraavina tulevat Tottenham, Bournemouth ja Watford pistein välein. Manchester United on kahdeksantena 17 pisteellä. Häntäpäässä sekä Newcastle että Huddersfield ovat vielä ilman voittoja kolmessa pisteessä.

Lauantai 3 marraskuuta

Kierroksen aloittaa lauantain aikaisessa ottelussa Bournemouth – Manchester United. Kotijoukkue on aloittanut kautensa mahtavasti ja ovat ansaitusti kuudennella sijalla. He ovat kuitenkin kohdanneet tällä kaudella vasta yhden ”Top-6” joukkueen eli Chelsean ja sen ottelun he hävisivät joten tämä ottelu tulee näyttämään oikeasti ”Cherriesin” tason. Bournemouth on ollut erityisesti kotona hyvä jossa he ovat saaneet kolme voittoa ja kaksi tasapeliä eli 2.2 pistettä per ottelu. Puolustus on myös kunnossa sillä he eivät ole päästäneet maaliakaan viimeisessä kolmessa ottelussaan. Manchester United voitti viime ottelussaan kotonaan Evertonin 2-1, joka näytti heidän tämänhetkisen tasonsa. Ajoittain he pystyvät hienoon peliin, mutta samalla he päästävät jonkin helpon maalin joka sitten aiheuttaa sydämmentykytyksiä ottelun lopuissa. Pienenä etuna kuitenkin Mourinholle oli se ettei heillä ollut viikolla peliä ensimmästä kertaa sitten elokuun. Bournemouth pelasi Carabao Cupissa Norwichia vastaan joten lepo etu on ehdottomasti vierailla. Viime kaudella United voitti molemmat kohtaamiset päästämättä maaliakaan. Uskotaan samaan nyt eli vierasvoitto.

Lauantain entisenä myöhäisotteluna (klo 19:30) pelataan huippukohtaaminen kahden hyväiskuisen joukkueen välillä. Arsenal hävisi kaksi ensimmäistä otteluaan liigassa ensin Manchester Citylle ja tämän jälkeen Chelsealle, mutta otti sen jälkeen 11 voittoa putkeen ennenkuin tämä voittoputki katkesi viime viikonlopun 2-2 tasapelillä Crystal Palacea vastaan. Viikolla erittäin reservipitoinen Arsenal kaatoi Blackpoolin 2-1 Carabao Cupissa. Özil on noussut Emeryn alla omalle tasolleen ja tulevaisuus näyttää hyvältä Emirates stadionilla. Nyt he kohtaavat kuitenkin liigassa ilman tappioita pelanneen Liverpoolin (8-2-0). Liverpool pääsee tähän otteluun hyvin levänneenä sillä he olivat jo aikaisemmin tippuneet Cupista pois Chelseata vastaan. Liverpool ei ole tällä kaudella vain huikean hyökkäyskolmikon Mane – Firmino – Salah varassa vaan heiltä löytyy myös leveyttä ja puolustus on erittäin hyvässä mallissa. Liverpool on päästänyt tällä kaudella vain neljä maalia kiitos Virgil van Dijkin johtaman puolustuksen ja Allisson Beckerin torjuntoiden. Joukkueiden edelliset ottelut ovat olleet varsin maalirikkaita ja se tuskin muuttuu nytkään. Edelliset tulokset ovat olleet 3-3, 4-0, 3-1, 3-4 ja 3-3. Kaikki voitot ovat menneet Liverpoolille. Arsenalin edellinen voitto on vuodelta 2015 huhtikuussa. Pelataan tähän molemmat joukkueet tekevät maalin ja yli 2.5 maalia.

Bournemouth – Manchester United 14:30
3.75 – 3.65 – 2.05

Everton – Brighton 17:00
1.64 – 3.85 – 6.00

Newcastle – Watford 17:00
2.70 – 3.25 – 2.85

Cardiff – Leicester 17:00
3.65 – 3.30 – 2.20

West Ham – Burnley 17:00
1.80 – 3.60 – 4.95

Arsenal – Liverpool 19:30
3.55 – 3.80 – 2.05

Wolves – Tottenham 21:45
3.35 – 3.45 – 2.25

Sunnuntai 4 marraskuuta

Sunnuntaina pelataan vain kaksi ottelua joissa kotijoukkue on molemmissa suuri suosikki. Sarjajohtaja Manchester City kohtaa entisen pelaajansa Mark Hughesin Southamptonin joka kärsii maalinteko-ongelmista. Southampton on tehnyt vain kuusi maalia kauden aikana, mutta heidän onneksi puolustus on toiminut ihan kohtalaisesti sillä heillä on vain 14 päästettyä maalia kymmenessä ottelussa. Southamptonin kaksi viimeistä ottelua ovat päättyneet 0-0 lukemiin. Viimeiseen viiteen otteluun he eivät ole maalia saaneet aikaiseksi. Pelataan tähän Cityn kotivoittoa ilman päästettyä maalia, mutta ei kuitenkaan isolla marginaalilla. Viime kaudella City voitti Southamptonin 0-1 ja 2-1.

Sunnuntain toisessa ottelussa Chelsea isännöi Lontoon derbyssä Crystal Palacea. Palace nousi hienosti viime ottelussaan tasapeliin Arsenalia vastaan ja he haluavat tehdä samoin nyt. Chelsea on liigassa vielä tappioitta (7-3-0) ja viikolla kaatui Carabao Cupissa Derby 3-2. Chelsea on hyvin hyökkäävä joukkue joka johtaa välillä myös takaiskumaaleihin niin kuin Derby otteluissa pystyi huomaamaan. Kotiotteluissa he ovat liigassa pitäneet vain yhden nollapelin (Bournemouth 2-0) ja Eurooppa liigassa yhden (Vidi 1-0). Kaikissa muissa myös vastustaja on tehnyt maalin. Tämän takia pelataan tähän kotivoittoa jossa molemmat tekevät maalin.

Manchester City – Southampton 17:00
1.12 – 10.25 – 22.75

Chelsea – Crystal Palace 18:00
1.28 – 6.15 – 10.75

Maanantai 5 marraskuuta

Huddersfield – Fulham 22:00
2.30 – 3.40 – 3.30

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ