Bournemouth takaisin voittojen makuun kun samalla Mourinhon ongelmat jatkuvat

Nyt kun Joulu lähestyy niin Valioliiga faneja hemmotellaan peleillä keskellä viikkoa. Viime kierros on vasta päättynyt kun 15. kierros alkaa neljällä pelillä tiistaina ja kuudella pelillä keskiviikkona. Tämä kierros tulee olemaan todella tärkeä joukkueille jotka taistelevat putoamista vastaan, mutta kierroksen kohokohta on kuitenkin Manchester Unitedin ja Arsenalin kohtaaminen keskiviikkona Old Traffordilla.

Tiistai 4. joulukuuta

Bournemouth – Huddersfield 21:45
Kertoimet: 1.74 – 3.75 – 5.10

Bournemouthilla on menossa hieman heikompi kausi kun viimeisestä neljästä ottelusta on tullut neljä tappiota. Vastustajat ovat kuitenkin olleet kovia kuten Arsenal sekä Manchesterin joukkueet United ja viimeksi City jolle he hävisivät lauantaina 3-1. Joukkue on kuitenkin taistellut hyvin ja tehnyt näissä jokaisessa ottelussa myös maalin. Viime ottelussa Cityä vastaan, esityksessä oli runsaasti positiivisia asioita kuten Callum Wilsonin kauden 7. maali. Häntä voi kokeilla tässä ottelussa maalintekijänä.

Huddersfield oli kolmen ottelun tappiottomassa putkessa ja johtivat 1-0 Brightonia vastaan ennenkuin Steve Mounie otti 32. minuutilla punaisen kortin. Tämä muutti koko ottelun ja Brighton nousi lopussa 1-2 voittoon. Huddersfield tippui sijalle 17 ja he ovat putoamisviivaa vain pisteen edellä.

Tämä ottelu näyttää erittäin hyvältä mahdollisuudelta Bournemouthille palata taas voittokantaan. Joukkue ei ole kuitenkaan pitänyt maaliansa puhtaana viiteen viimeiseen otteluun ja kun Hudderfield on tehnyt maalin jokaisessa vierasottelussa paitsi yhdessä tällä kaudella niin molemmat joukkueet tekevät maalin näyttää myös hyvältä vedolta. Bournemouthin voitto + BTTS antaa 3.25 kertoimen.

West Ham – Cardiff City 21:45
Kertoimet: 1.71 – 3.80 – 5.20

Molemmat West Ham ja Cardiff ottivat kovat itseluottamusta kohentavat voitot viikonloppuna kun West ham haki ensimmäisen voittonsa Newcastlesta sitten vuoden 2012. Cardiff nousi 0-1 tappioasemasta 2-1 voittoon Wolvesia vastaan ottaen toisen voittonsa kolmeen otteluun. Tämä samalla nosti Cardiffin putoamisviivan yläpuolelle sijalle 16.

Tämä on kahden erityylisen joukkueen taistelu. West Ham koettaa pelata tyylillä ja taidolla kun taas Cardiff enemminkin kunnon taistelumeiningillä ja sisulla. West Ham on kärsinyt useasta loukkaantumisesta joten tyylipeli on ajoittain kärsinyt. Nytkin heiltä ovat poissa Yarmolenko, Sanchez, Lanzini, Fredericks ja Reid. Cardiffin onnistumiset tapahtuvat vain kotiotteluissa sillä vieraissa he ovat saaneet vain yhden pisteen ja tehneet vain kaksi maalia.

Tästä ottelusta on turha odottaa suurta klassikkoa, mutta West Hamilla on joukkueista hieman enemmän taitoa. Heidän pitäisi voittaa tämä ottelu ilman päästettyä maalia. Tämä tarjoaa 2.85 kertoimen. Maalintekijöistä kannattaa katsoa Felipe Andersonin suuntaan. Taitava Brasilialainen on osunut tällä kaudella viidesti, joista neljä viimeisen neljän ottelun aikana.

Keskiviikko 5. joulukuuta

Fulham – Leicester City 21:45
Kertoimet: 3.05 – 3.40 – 2.35

Claudio Ranieri teki Leicesterin peräsimessä ihmeen ja voitti mestaruuden. Yhdeksän kuukautta tämän jälkeen hän sai potkut ja nyt hän kohtaa entisen seuransa ensimmäistä kertaa tämän jälkeen. Ranierin Fulham hävisi Chelsealle sunnuntaina 2-0, mutta he ottivat sitä ennen 3-2 kotivoiton Southamptonista ja sitä he lähtevät hakemaan nytkin. Leicester City menetti omistajansa vähän aikaa sitten helikopteriturmassa ja he ovat tämän jälkeen olleet erittäin hyvässä vireessä pelataten kuusi ottelua ilman tappioita. Näissä kuudessa ottelussa he ovat päästäneet vain kaksi maalia.

Tuo onnettomuus yhdisti joukkuetta ja he ovat tuoneet sen saman yhtenäisyyden pelikentälle. Claude Puelin joukkue pelaa aina parhaiten kun he pelaavat nopeaa suoraviivaista peliä. Tähän kun on lisätty tuo puolustus niin tulosta on tullut. Fulhamilla on vielä pitkä matka siihen että he olisivat parhaassa iskussa, mutta Ranieri on tuonut mukanaan selkeää parannusta.

Ranieri haluaa tästä voiton ja hän tietää vanhan joukkueensa heikkoudet. Vaikka Leicesterin puolustus on toiminut hyvin viime aikoina niin tästä ottelusta on lupa odottaa avointa peliä ja silloin yli 3.5 maalin veto 2.95 kertoimella näyttää hyvältä. Fulhamin kotietu voi myös olla ratkaiseva ja Ranieri voi tarjota vanhalle joukkueelleen ensimmäisen tappion sitten lokakuun 3.05 kertoimella.

Manchester United – Arsenal 22:00
Kertoimet: 2.35 – 3.50 – 3.05

Jose Mourinhon Unitedilla on selkeästi jotain ongelmia. He ovat kärsineet loukkaantumisista, mutta joukkueen peli näyttää hitaalta ja laiskalta. Viikonlopun pelissään Southamptonia vastaan he joutuivat 2-0 tappiolle nopeasti ennenkuin nousivat vielä puoliajalla tasapeliin. Jos vastustaja olisi ollut parempi niin United ei olisi ottelusta edes pistettä saanut. United on tällä hetkellä sijalla seitsemän, mutta he ovat jo kahdeksan pistettä neljättä sijaa ja 16 pistettä paikallisvastus Cityä perässä.

Vierailija Arsenal ei ole Old Traffordilla liigapeliä voittanut sitten vuoden 2006, mutta tämän vuoden Arsenal näyttää todella hyvältä. Arsenal nousi sunnuntain 1-2 tappioasemasta 4-2 voittoon paikallisvastus Tottenhamia vastaan ja tämä oli heidän jo 19. tappioton peli putkeen. Unai Emery oli selkeästi Tottenhamin Pochettinoa parempi tekemällä puoliajalla kaksi vaihtoa jotka totaalisesti muuttivat pelin Arsenalin hyväksi. Voi vain miettiä kuinka hyvä Arsenal olisi ollut jos he olisivat tehneet valmentajanvaihdon jo muutamaa vuotta aikaisemmin.

Mourinho on aina parhaimmillaan isoissa otteluissa kuten hän osoitti aikaisemmin Chelseaa vastaan, mutta tällä kaudella hän on kärsinyt tappiot jo Citylle ja Tottenhamille. Arsenal voi käyttää tätä haavoittuvaisuutta hyväksi.

Arsenalin voitosta tarjotaan 3.05 kerrointa, mutta kun Arsenal on tehnyt tällä kaudella suurimman määrän maaleistaan toisella puoliajalla. (24 – Eniten kaikista liigassa) niin tähän voi koettaa puoliaika/täysiaika X/2 vetoa 6.75 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ