Raheem Sterling voi olla avainasemassa

Newcastle valmis tarjoamaan kannattajilleen hieman jouluiloa (Englannin valioliiga ennakko)

Englannin Valioliiga on nyt edennyt tärkeään joulun aikatauluun jossa joukkueet pelaavat useita otteluita lyhyen ajan sisällä. Ne joukkueet joilla on tarpeeksi laadukasta leveyttä miehistöissään normaalisti onnistuvat joko tekemään lisää eroa muihin tai sitten kääntämään tähän mennessä heikon kautensa nousuun. Ne joilla sitä leveyttä ei ole, normaalisti valahtavat sarjataulukossa alaspäin.

Wolverhampton – Liverpool 22:00 perjantai
Kertoimet: 6.55 – 4.20 – 1.52

Wolves voi aiheuttaa Kloppille harmaita hiuksia, sillä Liverpoolin tapaan he ovat voittaneet kolme viimeistä otteluaan. Nyt nämä kaksi kohtaavat Molineuxilla perjantai-iltana jossa kotijoukkue yrittää estää Liverpoolia jatkamasta kauden alusta alkanutta tappiotonta putkeaan.

Ennen tuota kolmen ottelun voittoputkea, jossa kaatuivat Bournemouth, Newcastle ja Chelsea, Wanderers pelasi kuusi ottelua ilman voittoa. Nyt tämä 6.55 kertoiminen kotijoukkue on löytänyt alkukauden vireensä uudelleen ja he näyttävät  erityisesti aina nostavan tasoaan kun he pelavat isoja joukkueita vastaan.

Nuno Espirito Santon joukkue on voittanut Chelsean ja pelannut tasan Manchester Cityn kanssa kotistadionillaan. He ovat myös vieraissa käyneet hakemassa tasapelit Arsenalia ja Manchester Unitedia vastaan. Heitä ei ole helppo voittaa.

Liverpool, jonka kerroin mestaruudelle on 3.25, on voittanut 0-3 kahdella edellisellä visiitillään Molineuxille, mutta Wolves tiputti ”Poolin” FA Cupista 2016-17 kaudella ja he ovat huomattavasti parempi joukkue nyt kuin aikaisemmilla kausilla Valioliigassa. 

Wolves on osoittanut että he pystyvät haastamaan isot joukkueet millon tahansa ja tähän otteluun tasapeli näyttää hyvältä vaihtoehdolta 4.20 kertoimella. Nille jotka hakevat isompaa kerrointa niin tulosvedon 1-1 tarjoaa 7.50 kertoimen.

Newcastle – Fulham 17:00 lauantai
Kertoimet: 2.00 – 3.45 – 3.90

Rafa Benitez voi lisätä vanhan kilpakumppaninsa Claudio Ranierin tuskaa kun Newcastle isännöi Ranierin Fulhamia lauantaina St. James Parkilla. Ranierin tulo Fulhamin peräsimeen ei ole ainakaan vielä saanut Fulhamia nousuun sillä he ovat vieläkin liigan jumbona.

Ranierin Fulham voitti ensimmäisen ottelunsa Southamptonia vastaan, mutta ”mökkiläiset” eivät ole voittaneet seuraavassa neljässä ottelussaan ja näyttävät olevan erittäin heikko vierailija. He ovat yhdeksästä vierasottelustaan saaneet vain yhden pisteen.

Fulhamin säilymisestä voidaan lyödä vetoa 2.50 kertoimella, joten usko ei ole pelastautumiseen kovinkaan hyvä. Edellisessä neljässä vierasottelussaan he ovat tehneet vain yhden maalin ja päästäneet yhdeksän.

Newcastle on hävinnyt kaksi edellistä kotiotteluaan, mutta he voittivat Huddersfieldin viimeksi vieraissa ja se antaa varmasti lisää itseluottamusta tähän otteluun joka on loistava mahdollisuus lisätä eroa putoamisviivaan. Newcastlen voittoa voi pelata 2.00 kertoimella.

Manchester City – Crystal Palace 17:00 lauantai
Kertoimet: 1.13 – 8.75 – 20.75

Raheem Sterling voi olla avainasemassa kun Pep Guardiolan City kohtaa kotonaan Hodgsonin Crystal Palacen. Manchester City tiputti Leicesterin jatkosta rangaistuspotkuilla tiistaina liiga Cupissa ja heidän jahtinsa neljästä pokaalista (Valioliiga, Liiga Cup, FA Cup ja Mestarien liiga) tällä kaudella jatkuu. Cityn voittoa näissä kaikissa kilpailuissa voi pelata kertoimella 49.00.

”Kotkat” ovat hävinneet 5-0 kahdella edellisellä vierailullaan Etihad stadionilla ja heidän tämänhetkinen vireensä valioliigan vierasotteluissa ei lupaa yhtään sen parempaa. He ovat ottaneet vain kaksi voittoa yhdeksästä ottelusta vieraissa tällä kaudella.

Man Cityn voittoa vähintään neljällä maalilla voidaan pelata 3.20 kertoimella, mutta maalintekijä pelimuoto kannattaa myös tarkistaa.

Raheem Sterling on tehnyt kolme maalia edellisissä viidessä ottelussaan liigassa ja hän on myös tehnyt kolme maalia kahdessa viimeisessä kotiottelussaan Palacea vastaan. Hän aloitti penkiltä liiga Cupin ottelussa, joten hän on mitä luultavimmin aloituskokoonpanossa tässä ottelussa. Sterling tekee ensimmäisen maalin vetoa voi lyödä 5.00 kertoimella.

Cardiff City – Manchester United 19:30 lauantai
Kertoimet: 6.00 – 4.05 – 1.60

Ole-Gunnar Solskjaer voi johdattaa Unitedin voittoon ensimmäisessä ottelussaan entistä seuraansa vastaan. Monta kertaa on nähty että uusi manageri saa joukkueen välittömästi pelaamaan paremmin ja sama voi toistua nyt. Mourinhon lähtö voi vapauttaa pelaajat pelaamaan paremmin.

Monien mielestä Old Traffordin pelaajistossa tarvitaan useampia muutoksia kun taas toisten mielestä joukkueen käsijarru pitää vain ottaa pois päältä. Oli asia kumpi tahansa niin Unitedilta voidaan odottaa parempaa hyökkäävää esitystä kuin aikaisemmin vaikkakin Solskjaer on suosinut Mourinhon tyylistä pelitapaa Moldessa.

Cardiff on voittanut kolme edellistä kotiotteluaan, mutta tämä tulee olemaan huomattavasti kovempi haaste ja tämän takia kotijoukkueen voittokerroin on niinkin kova kuin 6.00.

Useampi Unitedin pelaaja on pelannut alle tasonsa viimeisien viikkojen ajan, paitsi Marcus Rashford. Hän on yksi vierailijoiden pelaaja joka pystyy tekemään kentällä jotain. Hänen maalistaan tarjotaan 2.55 kerrointa lauantaina ja se voi toteutua hyvinkin mahdollisesti.

Everton – Tottenham 18:00 sunnuntai
Kertoimet: 3.30 – 3.35 – 2.30

Tottenham on huippukunnossa kun he kohtaavat Evertonin Goodison Parkilla sunnuntain ainoassa Valioliiga ottelussa. Ottelusta odotetaan erittäin viihdyttävää.

Evertonin kirpaiseva Merseyside-derby tappio Liverpoolille kuun alussa on ollut iso kolaus joukkueen itseluottamukselle sillä Marco Silvan suojatit eivät ole voittaneet nyt yhtäkään edellistä neljää otteluaan.

Samana päivänä kun Everton hävisi Anfieldillä niin Spurs hävisi Pohjois-Lontoon Derbyn Arsenalille, mutta he nousseet siitä heti takaisin ottamalla kolme peräkkäistä voittoa ja tasapelin vieraissa Barcelonaa vastaan.

Tottenham on voittanut joukkueiden kolme edellistä kohtaamista mukaanlukien viime kauden 0-3 voitto Goodisonilla. Spursin voittoa ilman päästettyä maalia voi pelata 3.85 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ