Aiheuttaako Watford Maurizio Sarrille ongelmia? (Valioliigan tapaninpäivän ennakko)

Englannissa pelataan legendaarinen tapaninpäivän kierros. Keskiviikkona pelataan yhdeksän ottelua ja Southampton – West Ham pelataan torstaina.

Watford – Chelsea 21:30 Vicarage road
Kertoimet: 5.05 – 3.80 – 1.74

Watford voi aiheuttaa Sarrin Chelsealle lisäongelmia Tapaninpäivänä ottamalla voiton Vicarage Roadilla.

Chelsea pelasi 12 ottelua ilman tappiota kauden alussa, mutta nyt se kaikki on muisto vain sillä vuoden 2016/17 mestari on hävinnyt kolme kertaa viimeisen kuuden ottelun aikana, mukaanlukien viime lauantain tappio keskikastin Leicester Citylle. Tähän kuuteen otteluun kuuluu myös 2-0 voitto mestarisuosikki Manchester Citystä joten ei Stamford Bridgellä vielä ihan kriisissä olla.

Hornetsin kausi on ollut aika vuoristorataa, mutta viikonloppuna he ottivat hienon 0-2 vierasvoiton West Hamista joka antoi heille seitsemännen pisteensä kolmesta viime ottelusta. Watfordille tarjotaan 5.05 kerrointa jotta he jatkavat tätä hyvää putkea ottamalla voiton Chelseasta.

Fulham – Wolverhampton 14:30 Craven Cottage
Kertoimet: 3.25 – 3.30 – 2.30

Claudio Ranierin jumboseura Fulham näyttää heräämisen merkkejä. He onnistuivat pitämään ensimmäisen nollapelin Newcastlea vastaan lauantaina ja heillä on hyvä mahdollisuus ottaa toinen putkeen Wolvesia vastaan keskiviikkona.

Wolverhampton on tehnyt vain 19 maalia tällä kaudella 18 ottelussa joka on Valioliigan seitsemänneksi heikoin saldo.

Ranierin joukkue on vielä koko liigan jumbona ennen tapaninpäivän koitoksia ja kävi tässä ottelussa miten vain niin he pysyvät vielä putoamisviivan alapuolella. Voitto tästä kuitenkin voi nostaa heidät pois viimeiseltä sijalta, joka varmasti motivoi heitä tähän otteluun.

Fulhamin nollapelistä tarjotaan 3.60 kerrointa ja 3.25 kerrointa suorasta voitosta kahden joukkueen välillä jotka vielä viime kaudella pelasivat Mestaruussarjaa.

Burnley – Everton 17:00 Turf Moor
Kertoimet: 4.30 – 3.40 – 1.95

Burnleyn vire on parantumassa ja he pelasivat hyvän pelin lauantaina Arsenalia vastaan, mutta tappio piti heidät vielä kolmen putoajan joukossa.”Clarets” yrittää epätoivoisesti saada edes jotain tästä ottelusta Evertonia vastaan Turf Moorilla.

Sean Dychen joukkue voitti Brightonin 1-0 heidän edellisessä kotiottelussa, mutta Everton on huomattavasti kovempi vastus ja tasapeli näyttää kaikista todennäköisimmältä vaihtoehdolta kertoimella 3.50.

Michael Keane, joka siirtyi Goodison Parkille Burnleystä 25 miljoonalla punnalla 18 kuukautta sitten, haluaa varmasti esittää parastaan entistä joukkuettaan vastaan.

Crystal Palace – Cardiff City 17:00 Selhurst Park
Kertoimet: 1.64 – 3.95 – 5.60

Crystal Palace otti ikimuistoisen voiton viime ottelussa Manchester Cityä vastaan ja he toivovat että tämä hyvän olon tunne vie heidät voittoon tässäkin ottelussa.

Palacen 3-2 voitto mestarisuosikki Manchester Citystä avasi Valioliigan mestaruuskamppailun täysin, mutta samalla se antoi massiivisen boostin Roy Hodgsonin joukkueelle, joka on varmasti liian hyvä ollakseen putoamistaistelussa tällä kaudella.

He olivat tehneet vain 14 maalia 17 ensimmäisessä ottelussaan ennen lauantain suurta voittoa, mutta he voivat ottaa nyt kolmannen peräkkäisen voittonsa voittamalla Cardiff Cityn Selhurst Parkilla.

Cardiffin heikkoudet tulivat esiin lauantain Manchester United tappiossa ja Neil Warnockin suojatit tuskin parantavat nytkään sillä he ovat olleet surkeita vierasotteluissaan tällä kaudella. He ovat ottaneet kahdeksasta ottelusta vain yhden pisteen.

Rutiininomainen 2-0 voitto “Kotkille” 8.25 kertoimella pitää kotijoukkueen momentumin ylhäällä ja nostaa heidät kauemmas putoamistaistelusta.

Leicester City – Manchester City 17:00 King Power Stadion
Kertoimet: 8.50 – 5.15 – 1.37

Mestarien mestaruusjuna palaa takaisin raiteilleen? “Citizensin” juna puuskuttaa eteenpäin vaikka kaksi tappiota viimeisestä kolmesta ottelusta onkin ollut suuri yllätys Pep Guardiolan joukkueelle ja heidän faneilleen.

Yksi Guardiolan joukkueen ongelmista on ollut puolustus sillä he eivät ole pystyneet pitämään maaliansa puhtaana kahdeksaan viime otteluun kaikissa kilpailuissa. Tämä muutos on ollut huomattava sillä 13 ensimmäisessä Valioliiga ottelussa he päästivät vain viisi maalia.

Leicester City on kovassa nosteessa nyt kun he voittivat viimeksi Chelsean Stamford Bridgellä. Claude Puelin joukkue ei ole kuitenkaan pelannut kovinkaan luotettavasti tällä kaudella sillä heidän edelliset perättäiset voitot ovat tulleet syyskuussa.

”Kettujen” puolustus on ollut hyvä viime aikoina sillä he ovat päästäneet vain kuusi maali yhdeksässä viime ottelussa joten Guardiolalle ei tule olemaan helppoa päästä taas voittojen makuun.

Joukkueet kohtasivat viime viikolla EFL Cupin puolivälierässä King Power Stadionilla. Ottelu päättyi 1-1 ennenkuin Guardiolan miehistö voitti rangaistuspotkukisassa. Tämä voi olla toinen tiukka ottelu keskiviikkona ja Manchester Cityn voittoa 0-1 lukemin voi pelata 8.75 kertoimella.

Liverpool – Newcastle 17:00 Anfield
Kertoimet: 1.16 – 8.00 – 18.50

Benitez tekee tunteikkaan paluun entiselle stadionilleen, jossa nykyinen Newcastlen manageri oli pomona 2004 ja 2010 välisenä aikana. Tämä paluu tuskin on kuitenkaan onnellinen ottelun loputtua.

Liverpool ei ole vielä kertaakaan hävinnyt tällä kaudella Valioliigassa joten on vaikea nähdä että Newcastle onnistuisi voittoa nappaamaan nytkään. Liverpool johtaa sarjaa neljän pisteen erolla ja heillä on nyt erinomainen mahdollisuus ottaa ensimmäinen valioliiga mestaruus sitten vuoden 1990.

Jurgen Kloppin kaikkitaitava joukkue on päästänyt vain seitsemän maalia koko kauden aikana Valioliigassa kun taas Newcastle on tehnyt vain 14 maalia. Ainoastaan Huddersfield on tehnyt vähemmän maaleja kuin ”Magpies”.

Benitezin joukkueet ovat aina olleet hyvin organisoituja ja he ovatkin päästäneet vain seitsemän maalia ja pitäneet maalinsa puhtaana neljä kertaa kahdeksassa vierasottelussa tällä kaudella.

Liverpoolin hyökkäys onkin niin hyvä että he voivat hyvinkin murskata Newcastlen puolustusmuurin. Salahille ja kumppaneille tarjotaan 1.64 kerrointa että he tekevät maalin molemmilla puoliajoilla Anfieldillä Tapaninpäivänä.

Manchester United – Huddersfield Town 17:00 Old Trafford
Kertoimet: 1.23 – 6.35 – 13.25

Ole Gunnar Solskjaerin aika Unitedin peräsimessä ei olisi voinut paremmin alkaa kun he ottivat selvän 1-5 voiton Cardiff Citystä.

Ottelussa Unitedin pelaajien kahleet irtosivat ja joukkueen hyökkääjät pelasivat erittäin tehokkaasti tuottaen faneille erittäin hienon voiton Mourinhon aikakauden jälkeen. Nyt Solskjaer saa ensimmäiseen kotiotteluunsa helpon vastuksen, Huddersfieldin.

Jos Manchester United tekee aikaisen maalin, niin kuin he tekivät Cardiffia vastaan, niin se voi johtaa isoon kotivoittoon Huddersfieldia vastaan joka on hävinnyt edelliset viisi otteluaan.

Suoraa tulosvetoa 3-0 tulokselle voi pelata 7.50 kertoimella.

Tottenham – Bournemouth 17:00 Wembley
Kertoimet:  1.34 – 5.40 – 8.75

Wembley on ollut hyvä stadion Spursille. Erityisesti Bournemouthia vastaan sillä he voittivat heidät kahdesti viime kaudelle; 1-0 Wembleyllä ja 4-1 Vitality Stadionilla.

Tottenham on huippuvireessä ja kaikki näyttää viittaavan selvään kotivoittoon vaikkakin ”Cherries” onnistuivat katkaisemaan heikon jakson jossa he ottivat kuusi tappiota seitsemän ottelun aikana voittamalla Brightonin 2-0 lauantaina.

Eddie Howen joukkue voi onnistua maalinteossa Wembleyllä, mutta Tottenhamin voitto jossa molemmat joukkueet tekevät maalin voi pelata 2.40 kertoimella.

Brighton & Hove Albion – Arsenal 19:15 The American Express Community Stadion
Kertoimet: 5.15 – 3.85 – 1.71

Brighton on ollut hyvä joukkue kotona Amex stadionilla ja he voivat yllättää Arsenalin nytkin.

Arsenal ei ole pelannut niin hyvin viime aikoina ja erityisesti heidän puolustus ongelmansa paljastuivat Southamptonia vastaan aikaisemmin tässä kuussa. Southampton ei ole monesti maalipuiden väliin osunut tällä kaudella, mutta he ottivat ansaitun 3-2 voiton Unai Emeryn joukkueesta.

Brighton on ollut erinomainen joukkue kotiotteluissaan heti nousunsa jälkeen Valioliigassa ja viime kaudella he hävisivät vain neljä kertaa Amex Stadionilla. Tällä kaudella he ovat hävinneet kotonaan vain kahdesti; Tottenhamille ja viime kotiottelussa Chelsealle 1-2.

Tämä näyttää tiukalta ottelulta, mutta “Seagulls” voi ottaa voiton keskiviikkona kertoimella 5.10.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ