Valioliiga ennakko 2-3 maaliskuuta

Valioliigassa pelataan Derby kierros tänä viikonloppuna

Valioliigan viimeinen neljännes lähtee käyntiin tänä viikonloppuna ja kaikki on vielä avoimena mestaruuden, Top neljän sekä putoamistaistelun suhteen. Liverpool johtaa Manchester cityä pisteellä, mutta heillä on vaikea paikallisottelu vuorossa sunnuntaina Goodison Parkilla Evertonia vastaan. Tottenham taisteli vielä ennen viikon kierrosta mestaruudesta, mutta Chelsea tappion jälkeen ei ole varmaa pääsevätkö he edes neljän parhaan joukkoon tällä kaudella.Varsinkin jos Pohjois-Lontoon derbyssä tulee tappio Arsenalille lauantaina.

Liverpool voi joutua tyytymään tasapeliin sunnuntaina

Everton haluaisi varmasti hankaloittaa Liverpoolin mestaruushaaveita ja Marco Silvan miehistöllä on tarpeeksi kykyä ottaa vähintään tasapeli tässä derby ottelussa Goodison Parkilla sunnuntaina.

Punaisten mestarushaaveille kolaus?

Liverpoolin punaiset ovat ehkä hävinneet vain yhden Valioliiga ottelun tällä kaudella, mutta viimeaikaiset tasapelit Leicesteriä, West Hamia sekä Manchester Unitedia vastaan hidastivat momentumia ennen heidän keskiviikon 5-0 voittoa Watfordista.

Evertonin ei ole viime aikoina näissä Merseyside Derbyissä menestynyt, mutta he ovat kuitenkin pelanneet tasan Goodison Parkilla viisi kertaa edellisissä kuudessa kohtaamisessa ja uusi tasapeli tänä sunnuntaina tarjoaisi mehevän 4.10 kertoimen.

Lisää heikkoja matkaotteita luvassa Arsenalille

Tottenham haluaa varmasti palata takaisin voittojen tielle ja kostaa Arsenalille aikaisemmin tällä kaudella Emirates stadionilla kärsityn 4-2 tappion kun he kohtaavat Pohjois-Lontoon paikallisottelussa Wembleyllä.

Arsenal oli todella heikko vierailija viime kaudella ja tämä sama on jatkunut valmentajan vaihdoksesta huolimatta sillä he ovat ottaneet vain viisi voittoa 13 vierasottelustaan tällä kaudella. Näissä 13 ottelussa he ovat päästäneet 26 maalia joka on enemmän kuin sarjan häntäpään joukkueille Cardiffilla, Newcastle Unitedilla sekä Crystal Palacella.

Lauantain ottelu voi olla vilkas ja erittäin maalirikas. Yli 4.5 maalia tähän otteluun saa 4.65 kertoimen. Tottenhamilla on Wembleyllä etu puolellaan ja heidän tasan yhden maalin voittoa voi pelata 3.45 kertoimella.

Heikko Fulham häviää jälleen

Tämän viikonlopun kolmas derby ottelu pelataan Craven Cottagella jossa juuri Claudio Ranierin managerin pallilta erottanut Fulham isännöi naapureitaan Chelseata.

“Mökkiläiset” näyttäisivät menevän takaisin Mestaruussarjaan ja Claudio Ranierin poispotkiminen on jo valmistautumista tulevaisuutta varten.

Fulham jatkaa maalien päästämistä erittäin huolestuttavalla määrällä sillä kahdeksassa viime ottelussaan he ovat päästäneet jo 20 maalia ja kärsineet näissä jopa seitsemän tappiota.

Chelsea voitti Fulhamin 2-0 aikaisemmin tällä kaudella Stamford Bridgellä ja tuo sama tulos voi olla erittäin mahdollinen myös nyt kertoimella 6.50.

Brightonin pitää kääntää kurssi

Huddersfield Townilla on mahdollisuus näyttää että he pystyvät voittamaan jonkun toisenkin joukkueen kuin Wolverhampton Wanderersin kun he vierailevat huonossa vireessä olevan Brightonin luona.

Terrierit ovat ehkä voittaneet vain kolme ottelua koko kauden aikana, mutta he onnistuivat voittamaan Nuno Espirito Santon joukkueen kahdesti tällä kaudella ja nyt he uskovat että he pystyvät ottamaan ehkä toisen voiton putkeen kun he kohtaavat ”lokkien” joukkueen joka on voittanut vain yhden jä hävinnyt kahdeksan edellisistä 12 ottelustaan. Vieras voitolle tarjotaan houkutteleva 5.05 kerroin.

Samanaikaisesti Wolvesilla on loistava mahdollisuus päästä takaisin voittojen makuun kun he isännöivät Cardiff Cityä joka on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Watfordille ja Evertonilla maalierolla 8-1.

Molemmat joukkueet pelasivat Mestaruussarjassa viime kaudella, mutta Wolvesin kausi on ollut Valioliigassa parempi ja he tavoittelevat liigan seitsemättä sijaa kun taas Walesiläisten kausi on menossa alaspäin jos he eivät pysty kääntämään suuntaa pian.

Molineux ei ole välttämättä se paras paikka kauden uudelleenkäynnistämiseen ja ”Sudet” voivat ottaa rutiininomaisen 2-0 voiton (kerroin 5.55) Neil Warnockin rimpuilevasta joukkueesta.

Burnley hakee jälleen voittoa mutta Brendania odottaa vaikea alku

Burnley pystyy taas palaamaan omalle tasolleen heikosti menneen viime ottelun jälkeen jossa he kärsivät 2-0 tappion Newcastlelle. Joukkueen pitäisi kaataa Crystal Palace Turf Moorilla ottelussa jossa on turha odottaa liikaa maaleja.

Burnley oli pelannut kahdeksan ottelua putkeen ilman tappiota ennenkuin Newcastle vei kaikki pisteet St. James Parkin stadionilla. Nyt he pystyvät ottamaan niukan voiton Roy Hodgsonin ”Kotkista”. Burnleyn yhden maalin voitto olisi tarjolla 3.90 kertoimella.

Brendan Rodgers kohtaa ensimmäisessä ottelussaan Leicester Cityn managerina Watfordin Vicarage Road stadionilla, mutta tämä ottelu ei tule olemaan helppo “Ketuille” sillä Watfordin pelaajilta odotetaan vastausta heidän 5-0 murskatappiolleen Liverpoolia vastaan keskiviikkona.

Watford oli ottanut kaksi peräkkäistä voittoa Evertonista ja Cardiff Citystä ennen heidän keskiviikon tappiotaan Anfieldillä. Tuosta tappiosta huolimatta he ovat matkalla kymmenen parhaan joukkoon tällä kaudella ja se olisi heidän paras sijoituksensa sitten 2015/16 kauden kun he nousivat Valioliigaan. Watfordille tarjotaan 2.50 kerroin ottaa voitto Leicesteristä.

Cityltä odotetaan jälleen maalirikasta ottelua

Bournemouth on hävinnyt kaikki seitsemän otteluaan Manchester Cityä vastaan viimeisen neljän kauden aikana ja neljässä ottelussa joukkue on hävinnyt vähintään neljällä maalilla. Lauantain ottelu voi hyvinkin olla samanlaisesti yksipuolinen.

Citylle tarjotaan 3.70 kerroin että he ottavat vähintään neljän maalin voiton viikonloppuna.

Manchester Unitedilla on vieläkin erittäin pitkä loukkaantuneiden lista, mutta heidän pitäisi silti pystyä ottamaan voitto Southamptonista joka itse otti tuiki tärkeän voiton Fulhamista keskiviikkona.

Pelaajille jotka hakevat hieman kerrointa niin Paul Pogban tekemä avausmaali antaisi rahat takaisin 6.00 kertoimella.

Valioliigan keskikastin joukkueiden West Hamin ja Newcastlen kohtaamisessa tasapeli näyttäisi olevan todennäköisin tulos 3.40 kertoimella.

KLIKKAA TÄSTÄ