Milanolaiseurat kovassa paikassa sunnuntaina (Serie A ennakko)

Italiassa pelataan tänä viikonloppuna 14. sarjakierros. Juventus johtaa sarjaa ylivoimaisesti ennen Napolia ja Interiä joilla on viiden pisteen kaula neljäntenä olevaan Lazioon. Lazio ja seuraavat seitsemän joukkuetta ovat kuitenkin vain viiden pisteen sisällä. Kaksi näistä joukkueista ovat AC Milan ja Parma jotka kohtaavat sunnuntain varhaisottelussa.

AC Milan – Parma 13:30 Stadio Giuseppe Meazza, Milano
Kertoimet: 1.43 – 5.05 – 8.25

AC Milan on kärsinyt viime aikoina runsaasti loukkaantumisista ja heiltä puuttuu tästäkin ottelusta 6-7 avauskokoonpanon pelaajaa mukaanluettuna Lucas Biglia, Alessio Romagnoli sekä pelikiellossa vielä oleva ykköskärki Gonzalo Higuain. Tästäkin riippumatta he melkein onnistuivat nappaamaan tärkeän vierasvoiton Laziosta viime kierroksella, mutta joutuivat tyytymään 1-1 tasapeliin aivan lopussa. Joukkueen puolustus on kärsinyt sillä torstaina Luxembourgilaisseura Dudelange onnistui tekemään kaksi maalia Milanin verkkoon. Kotona peli on kulkenut sillä kuudesta kotiottelusta he ovat hävinneet vain Juventukselle voittaen neljä.

Sarjanousija Parma on ollut kauden suuryllättäjä ja he saavat tähän otteluun myös lepoedun. Joukkue on voittanut kaksi viimeistä otteluaan Sassuoloa ja Torinoa vastaan joten he ovat myös vireessä. He onnistuivat tällä samalla stadionilla jo kertaalleen tällä kaudella kun Inter kaatui 0-1. Parman neljä edellistä vierasottelua ovat päättyneet yli 2.5 maalin joten maaleja voi olla luvassa.

Pelataan tähän molemmat joukkueet tekevät maalin 1.80 kertoimella.

Chievo – Lazio 19:00 Stadio Marc’Antonio Bentegodi, Verona
Kertoimet: 7.75 – 4.60 – 1.50

Sunnuntain peleihin voi koettaa myös yllätyksenä Chievon tuplamahdollisuutta Laziosta kotonaan. Chievon viime otteluiden esitykset ovat parantuneet sillä Bolognaa vastaan heidän olisi pitänyt voittaa, mutta pelasivat 2-2. Viime viikonloppuna he hakivat jo 0-0 vierastasapelin Napolia vastaan. Lazion otteet ovat taas päinvastaiset. Serie A:ssa on tullut kaksi tasapeliä ja vaikka viikolla he pelasivat reservimiehistöllä Kyproksella niin otteet olivat surkeat.

1X antaa 2.65 kertoimen joka kokeilemisen arvoinen.

AS Roma – Inter Milan 21:45 Stadio Olimpico, Rooma
Kertoimet: 2.80 – 3.55 – 2.70

Tätä voidaan pitää ehkä tämän kierroksen kärkiotteluna vaikka AS Roman kausi on lähtenyt käyntiin yskähdellen. Roma on sarjassa vasta seitsemäs ja he ovat jo nyt vieraitaan Interiä yhdeksän pistettä jäljessä. AS Romalla on kotona kuitenkin kulkenut ihan hyvin (3-2-1) vaikka Mestarien liigassa he tiistaina hävisivätkin Real Madridille 2-0. Nyt heillä on kuitenkin loukkaantumishuolia sillä Dzeko, Pellegrini, De Rossi ja El Shaarawy ovat poissa. Pastoren ja Perottin pelaaminen on myös epävarmaa.

Inter hävisi viikolla myös oman Mestarien liigan ottelunsa Tottenhamille 1-0, mutta ovat Serie A:ssa erittäin hyvässä vireessä. He ovat viimeisestä yhdeksästä ottelustaan voittaneet kahdeksan ja hävinneet vain kerran viimeksi vieraissa Atalantalle. He pääsevät tähän otteluun myös lähes parhaalla kokoonpanollaan sillä Brozovic palaa tähän pelikiellosta. Nainggolan, Vrsaljko ja Dalbert ovat kuitenkin mitä luultavimmin poissa.

Inter harvoin juhlii Stadio Olimpicolla Romaa vastaan, mutta viime kaudella he voittivat 1-3. Pelataan tähän Interin voittoa tasapeli ei vetoa pelimuodolla 1.76 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ