Jatkaa Juventus dominointiaan Interiä vastaan?

Italian Serie A:n perjantain ainoassa ottelussa pelataan Derby d´Italia eli Derby of Italy Juventuksen ja Inter Milanin välillä. Juventus johtaa liigaa kahdeksan pisteen erolla ennen Napolia. Inter on kolmantena, mutta jo 11 pistettä isäntiään perässä. Voitto tästä Juventukselle kasvattaisi eroa jälleen lisää ja tarjoaisi ison psykologisen iskun haastajien mestaruushaaveisiin.

Juventus – Inter Milan 21:30 Allianz Stadium, Torino

Kertoimet: 1.58 – 4.05 – 6.60

Juventus on menettänyt Serie A:ssa tällä kaudella pisteitä vain 1-1 tasapelissä Genoaa vastaan. Allegri on onnistunut hyvin ajamaan sisään uusia pelaajia ja hän onkin käyttänyt tällä kaudella 22 eri pelaajaa antaen tarvittaessa lepoa tähtipelaajilleen, mutta samalla onnistuen myös ylläpitämään joukkueen kovan tason niin Italiassa kuin Mestarien liigassakin.

Joukkueen yksi isoista onnistujista on ollut Real Madridista tullut Cristiano Ronaldo. Muutaman alkukauden maalittoman ottelun jälkeen hän on ampunut jo 10 maalia tällä kaudella Serie A:ssa. Viimeisestä seitsemästä ottelustaan hän on jäänyt maaleitta vain Cagliaria vastaan. Pelkästään hänen uhkansa hyökkäyksessä ansaitsee Juventukselle 1.58 voittokertoimen tähän otteluun. Ronaldon tekemää avausmaalia voi pelata myös 3.50 kertoimella

Inter ei ole voittanut Juventusta Torinossa sitten vuoden 2012 ja he ovat itseasiassa voittaneet vastustajansa vain kerran 11 viime kohtaamisessa ja tämä tapahtui syyskuussa 2016 kun he voittivat 2-1 kotonaan Milanossa. 

Luciano Spallettin miehillä on Juventuksen lisäksi muutakin mietittävää sillä he kohtaavat ensi viikolla kotonaan PSV:n tärkeässä Mestarien liigan ottelussa jossa he taistelevat vielä jatkopaikasta. Inter taisteli viimeksi 2-2 vierastasapelin AS Roman vieraana, mutta viimeisestä viidestä vierasottelusta he ovat saaneet vain yhden voiton kaikissa kilpailuissa ja tämä selittää heidän korkean 6.60 kertoimen tähän otteluun.

Kun tähän otteluun katsotaan vaarallisia maalintekijöitä niin Juventuksella on Cristiano Ronaldo, mutta Interiltä löytyy heidän oma kapteeninsa Mauro Icardi. Icardi on ampunut kahdeksan maalia 11 ottelussa tällä kaudella liigassa ja hän on todellinen uhka Italian parhaalle puolustukselle. Icardi on jäänyt maaleitta vain kahdesti seitsemässä viime ottelussa ja kummassakaan hän ei ollut aloituksessa. Vaikka hän ei ole osunut Torinossa sitten vuoden 2015, on hänen 3.10 kerroin että hän tekee maalin ottelussa kokeilemisen arvoinen.

Bianconerin eli Juventuksen puolustus on ollut tällä kaudella erinomainen sillä he ovat päästäneet vain kahdeksan maalia 14 ottelussa tällä kaudella. Neljä näistä päästetyistä on tullut kotiotteluissa.

Viime kaudella tämä ottelu päättyi 0-0, mutta tuskin se päättyy samoin nyt sillä puolustuksen ohella Juventuksen hyökkäys on toiminut varsinkin kotiotteluissa sillä Juventus on jäänyt alle kahden maalin vain kerran tämän kauden liigassa ja se oli se 1-1 tasapeli Genoaa vastaan. Inter taas on seitsemässä viime vierasottelussa onnistunut pitämään maalinsa puhtaana vain kerran.

Juventus on onnistunut pitämään Interin nollilla kolme viimeistä kertaa Torinossa ja Juventuksen voittoa ilman päästettyä maalia voi pelata 2.50 kertoimella.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ