Inter on kotona aivan erilainen joukkue.

Interin viimeaikainen vire, jossa he ovat ottaneet vain yhden voiton viimeisessä kuudessa ottelussa,  ei ole paras mahdollinen.  Tästäkin huolimatta Interin kotisaldo on sensaatiomainen, joka voi olla tärkeä tekijä keskiviikko-illan ottelussa.

“Nerazzurri” on voittanut viimeiset kuusi ottelua Giuseppe Meazza stadionilla, joista viisi viimeistä on tullut ilman päästettyä maalia. Interin voitosta ilman päästettyä maalia tarjotaankin hyvä 4.35 kerroin.  

Interin ja Napolin välisissä otteluissa ei ole maaleja hirveästi nähty viime aikoina. Kolmessa edellisessä kohtaamisessa ollaan nähty vain yksi maali. Tämän takia alle 2.5 maalia voikin olla se paras veto-idea 1.90 kertoimella.

Juventus jatkaa voittokulkuaan Tapaninpäivänä (Serie A ennakko 26 joulukuuta)

Italiassa pelataan Tapaninpäivänä Serie A:n 18. pelikierros. Juventus jahtaa jo 17. voittoaan tällä kaudella vieraissa Atalantaa vastaan. Kierroksen kohokohta on illalla kun Inter Milan isännöi toisena olevaa Napolia.

Atalanta – Juventus 16:00 Stadio Atleti Azzurri d’Italia
Kertoimet: 5.10 – 3.60 – 1.80

Puolustavalla mestarilla Juventuksella on paha vierasmatka Bergamoon Tapaninpäivänä jossa he kohtaavat Atalantan.

Juventuksen alkukausi Italiassa on ollut lähes täydellinen sillä he ovat menettäneet pisteitä vain yhdessä 1-1 tasapelissä Genoaa vastaan voittaen kaikki muut 16 ottelua. Loistavan alkukauden pelannut ”Vanha rouva” johtaa nyt liigaa jo kahdeksan pisteen erolla.

Max Allegrin joukkue,  joka on 1.06 kertoiminen suosikki nostamaan jälleen kerran Serie A voittaja pokaalin, on rakentanut menestyksensä tiukkaan puolustukseen ja tämä vuosi ei ole poikkeus. He ovat päästäneet vain kahdeksan maalia tällä kaudella joka on Euroopan Top-5 sarjoissa toiseksi paras puolustussaldo sitten Liverpoolin.

Juventuksen kuusi edellistä voittoa ovat tulleet ilman päästettyä maalia. Viimeksi he kaatoivat AS Roman 1-0 ja yksi peli-idea tähän voikin olla pelata vieraiden voittoa Atalantasta keskiviikkona ilman päästettyä maalia kertoimella 2.70.

Liigan kärkijoukkue on myös pelannut 21 perättäistä ottelua ilman tappiota vieraissa ja viidessä edellisistä kuudesta ottelusta on tullut ilman päästettyä maalia. Vieraiden voittoa voi pelata 1.80 kertoimeilla ja kun heillä on noin hyvä vierassaldo niin kerroin on houkutteleva.

Kuumassa iskussa oleva Cristiano Ronaldo voi olla jälleen ratkaisijana

Kun katsotaan otteluun mahdollisia vierailijoiden maalintekijöitä niin ei tarvitse katsoa kauempaa kuin Cristiano Ronaldoon. Portugalilainen hyökkääjä on tehnyt seitsemän maalia kuudessa edellisessä vierasottelussa ja hän on tehnyt 11 maalia koko kauden aikana ja on maalintekijäpörssissä toisena Genoan Piatekin jälkeen.

Atalanta haluaa estää Juventuksen voitonjuhlat ja he ovat näyttäneet hyvää virettä viimeisten viikkojen ajan ottamalla kaksi voittoa Udinesea ja Laziota vastaan kolmessa viime ottelussaan.

“La Dean” viimeaikainen kotivire on myös hyvä ottaen kolme voittoa edellisessä neljässä kotiottelussa. Atalantan tuplamahdollisuutta eli joko tasapeliä tai voittoa voi pelata 2.05 kertoimella. Edelliset kaksi kotiottelua Juventusta vastaan Stadio Atleti Azzurri d´italiassa ovat päättyneet tasan ja sama voi tapahtua nytkin.

Inter Milan – Napoli 21:30 Stadio Giuseppe Meazza
Kertoimet: 2.80 – 3.30 – 2.70

Tapaninpäivän viimeisessä ottelussa klo 21:30 Inter Milan kohtaa toisena olevan Napolin. Carlo Ancelottin miehistö voi olla 11 pistettä Juventusta perässä kun tämä ottelu alkaa ja se ero voi pysyä samana myös kun 90 minuuttia tätä ottelua on pelattu.

Napolin Serie A:n voittokerroin on 7.50 ja he ovat voittaneet viimeiset neljä liigaotteluaan tehden kahdeksan maalia ja päästeen vain yhden. He ovat nyt pelanneet viimeiset kymmenen ottelua ilman tappiota liigassa.

Napolin vierassaldo on myös kohtalaisen kova sillä he ovat voittaneet neljä edellistä vierasotteluaan. Vieraskerroin 2.70 joka antaisi Napolille viidennen perättäisen voiton voisi tarjota hyvää arvoa vedonlyöjille.

VEIKKAA NYT – KLIKKAA TÄSTÄ