Ei kannata innostua liikaa Napolin ja Juventuksen kohtaamisesta

Serie A ennakko Napoli – Juventus

Juventus tulee mitä luultavimmin lepuuttamaan Cristiano Ronaldoa, mutta hänen kanssaankin Juventus lähtisi tähän puolustuksen kautta ja Napolissa tullaan näkemään sunnuntaina jälleen Juventuksen puolustuksen mestarillinen taidonnäyte kun Serie A:n kaksi parasta joukkuetta kohtaavat San Paolo stadionilla.  

Juventus paljasti tällä viikolla että Cristiano Ronaldo joutuu kuvauksiin kun hän loukkasi vasemman nilkkansa heidän 1-0 voitossa Bolognasta. Tuo voitto piti ”Vanhan Rouvan” johdon liigan kärjessä 13 pisteessä kun 13 kierrosta on jäljellä.

Valitettavasti Napolin kannalta, he eivät ole pystyneet uhkaamaan Torinolaisia yhtään tällä kaudella mestaruudesta. Tämän vuoksi tappion välttäminen San Paololla tulee melko varmasti riittämään Juventukselle ottamaan kahdeksas perättäinen Serie A titteli. Massimiliano Allegri voi siis hyvillä mielin jättää 34-vuotiaan Ronaldon pois tästä ottelusta vaikka hän pelikunnossa olisikin sillä Juventuksen koko kausi tulee riippumaan siitä miten he pelaavat toisessa osaottelussa Atletico Madridia vastaan Mestarien liigan neljännesvälierässä maaliskuun 12. päivä.

Napolin maalintekovoima ei ole riittävä uhatakseen Juventusta

Juventus tulee ottamaan käytännöllisen lähestymistavan tähän tehtävään jossa he tulevat tukahduttamaan viimeisimmät toiveen rippeet Napolin kannattajien keskuudessa siitä että heidän joukkueensa voisi voittaa Scudetton (mestaruuden) 29-vuoden odotuksen jälkeen tällä kaudella.

Allegrin joukkue on pitänyt 14 nollapeliä tämän kauden aikana Italian pääsarjassa ja he ovat päästäneet enemmän kuin yhden maalin vain kolme kertaa joten ei kannata odottaa että tässä ottelussa nähtäisiin runsaasti maaleja, ainakaan Napolin toimesta.

Ennen viime viikonloppuna, Napolin neljästä edellisestä ottelusta, tuskastuttavasti kolme päättyi 0-0 lukemiin. Carlo Ancelottin miehistö nappasi kuitenkin viime sunnuntaina tervetulleen 4-0 voiton Parmasta.

Alle 0.5 maalia ensimmäisellä puoliajalle on tarjolla 2.65 kertoimella. Näin on käynyt Juventuksen kahdessa edellisessä vierasottelussa joten tämä on yksi ilmeisimmistä veto vaihtoehdoista.

Tappiottomat ennätykset ovat katkolla

Ei ole vaikea kuvitella että tämä sunnuntai-illan koitos säilyisi maalittomana aivan ottelun loppuhetkille saakka niin kuin joukkueiden kohtaaminen Torinossa huhtikuussa jolloin Kalidou Koulibaly teki dramaattisen viime hetken maalin Napolille 89. minuutilla.

Mutta, Allegrin joukkue ei ole hävinnyt Serie A:ssa vierasottelua 15 kuukauteen ja olisi uhkarohkeaa pelata heitä vastaan nytkään vaikka heillä on ollut viime aikoina pari heikkoa esiintymistä vieraissa Cup otteluissa Atalantaa sekä Atleticoa vastaan.

KLIKKAA TÄSTÄ