Bayern München vs Bayer Leverkusen

Det är dags för den tredje omgången av Bundesliga efter ett kort uppehåll av landslagsfotboll och Nations League, den nya komplicerade turneringen i internationell fotboll. Det är gamla mästarna som ska gästa Bayer Leverkusen hemma på Allianz Arena. Inte helt oväntat har Bayern München gjort en lysande start på säsongen och vunnit sina två öppnade vinster med lätthet. Även om man laget står för en kraftig genrationsförändring och kommer få kämpa i Champions League är man fortfarande ohotat på tysk mark. Matchen kommer att spelas på lördag den 15:e september klockan 13:30 svensk tid.

Bayern München

Nej, det är inte oväntat att man efter två omgångar har redan har sex poäng. Även om man fortfarande spelar med Ribery och Robben som ytteranfallare, båda en bra bit över 30, producerar man fortfarande mål som inget annat lag i Bundesliga. Målskillnaden efter två matcher är redan +5 efter en 3-1 seger mot Hoffenheim och en 3-0 seger mot Stuttgart senast. Lewandowski, den överlägsna skyttekungen från förra säsongen, har kommit in i målprotokollet med två mål. I år finns det nog inget lag som kan år sig på Bayern München, både Dortmund och Leipzig står inför en uppbyggnadssäsong. Något som är lite trist då det var nog detta året som man verkligen har chansen att ge sig på de mesta mästarna.

Bayer Leverkusen

Om vi hittar München högst upp i tabellen hittar vi Leverkusen i andra ändan, längst ner. Efter två spelade matcher har man redan släppt in fem mål. Redan i fjolårets säsong fick man kämpa för att hålla sig kvar och det verkar inte ha förändrats inför denna säsongen. Det är inte heller mycket som talar att det kommer vända nu när man står inför ligans tuffaste motstånd. Herrlich, tränaren i Leverkusen, har tufft att höja moralen både hos sig själv och i truppen. Något måste hända om han ska få sitta kvar som posten som tränare. Det ser i dagens läge inte ljust ut för Leverkusen som är favorittippade att åka ut ur Bundesliga efter bara två spelade omgångar.

Matchen

Inte helt oväntat är det kanske ett målspel som passar bäst i den här matchen. Inte bara för att det är tysk fotboll utan för att det verkligen är toppen som möter botten. Bayern München har gjort sex mål på två matcher och Leverkusen har släppt in fem mål på lika många. Då oddset på att München vinner ligger på 1.24 gånger pengarna är det kanske inte det mest attraktiva. Ett överspel på att det blir med än 2.5 mål boostar oddset lite och hamnar på 1.33. Ett kombinationsspel av dessa kanske är mer lämpligt Bethard erbjuder just nu ett kombinationsspel på att det blir med än 2.5 mål och att Bayern München vinner båda halvlekarna. Det sista delspelet är något som man har lyckats med i de senaste två matcherna.           

Om man vill spela på målgörare ligger oddset på att Robert Lewandowski gör mål i matchen på 1.29 eller att han gör första målet i matchen för 2.75 gånger insatsen.

BETTA NU – KLICKA HÄR