Everton vs West Ham

Liverpools blåa del ska gästa Londonlaget West Ham i ett söndagsmöte. Hur Pellegrini mår när han kommer till Everton med fyra förluster av fyra möjliga så långt i ligaspelet återstår att se. West Ham har verkligen inte fått en bra start. Marco Silva väntar fortfarande på sin första förlust för säsongen när man med Everton har vunnit en och spelat oavgjort tre. En bedrift som på pappret fått laget att skrapa ihop sex poäng än så länge. Lyckas man gå för femte eller kommer första förlusten om ett krisande West Ham? Matchen spelas 17:00 den 16:e september.

Everton

Marco Silvas mannar är går in som favorit i matchen. Vad som försiggår i West Ham är för många ett mysterium men att det komma att reda ut oredan vilken match som helst är ett faktum. Everton har gått obesegrade än så länge, men med tanke på vilket motstånd man har haft och var man bör ligga i tabellen borde det kanske varit fler poäng. På andra sidan är konkurrensen så hög i Premier League att ha tagit sex poäng är en bra bedrift. Men studerar man deras resultat hittills har man spelat oavgjort i tre och vunnit en. Man har släppt in mål i samtliga matcher, hela sex stycken, och då mot lag Huddersfield, Bournemouth och Wolverhampton. Det som imponerar mest är 2–1 vinsten mot Southhampton men även där läckte man bakåt. Ett måste för Everton är att få tätt bakåt som framåt redan har fått igång målproduktionen.

West Ham

Det är inte mycket som har klickat för Pellegrini under den första perioden i West Ham. Efter fyra matcher har man fyra förluster och en negativ målskillnad på hela åtta mål. Det ska dock nämnas att man spelade premiären mot Liverpool och efter det har man också mött Arsenal. Men då har man också mött Wolverhampton och Bournemouth och torskat med uddamålet. Det är inte mycket som Pellegrini har fått koll på än så länge. Försvaret läcker och med tanke på vilka offensiva pjäser man har ska man kunna producera fler mål.

Matchen

Oavsett så blir det ett intressant möte på söndag. Everton går in i matchen som favoriter men med vetskapen om vilken potential som West Ham har så vet man aldrig. Bethard sätter även de Everton som klara favoriter till matchen och har ett odds i skrivande stund på 2.10 gånger pengarna. Detta då i jämförelse med en rak på West Ham som ligger på 3.70. Och det är nog just den här skrällfaktorn som gör att oddset ändå är så pass lågt. Ett annat spel som kan vara aktuellt är att båda lagen gör mål. Everton har som sagt producerat både framåt och släppt in bakåt. West Ham har trots sina förluster tryckt in ett och två mål i sina matcher. Ett spel på att båda lagen gör mål ligger just nu på 1.66 gånger pengarna hos Bethard. Ett annat lite mer vågat spel är att det blir över 2.5 mål i matchen som ligger på 1.76 gånger insatsen.

BETTA NU – KLICKA HÄR