Watford vs Manchester United

Det är kanske helgens mest intressanta möte. Watford, Premier Leagues nya succélag, löste till sist en vinst mot Tottenham. Vilket gör att de nu delar ledningen med Liverpool och Chelsea när omgång fem ska dra igång. Manchester United fick vind i seglet precis innan att landslagsuppehållet och UEFA:s nya turnering Nations League drog igång. Frågan är om vinden ligger kvar när man nu åter igen ska spela klubblagsfotboll och får möta ligans friska fläkt. Matchen kommer att spelas på lördag klockan 16:30 i Watford.

Watford

Man har verkligen presterat på högsta nivå under inledningen av Premier League. Inte nog med att man har tagit tolv av tolv poäng utan man har också lyckats slå Tottenham, favorittippade till en ligavinst innan säsongen drog igång. Watford har alltid varit ett varit svårt lag att möta då de alltid ger allt, till 100% i varje duell. Men årets upplaga av Watford har något mer, de har spets. Framåt har man producerat en hel del mål. Frontfiguren är Roberto Pereyra som har sparkat in tre baljor än så länge. Just nu är deras stora svaghet deras defensiv. Man har vunnit matcher för att man har varit så bra framåt och inte för att man har täppt igen där bak. Hittills har laget tre insläppta där flerparten av målen var mot lag från sämre halvan.

Manchester United

Mourinho har fått slita för att få fram poäng denna säsongen. Efter fyra spelade matcher har man skrapat ihop två förlusten och två vinster och hamnar därför på 6 poäng. Många har redan räknat ut Manchester United som aspiranter i titelstriden. Det är så pass illa att klubben har tappat förtroende för Mourinho som nu hänger på skör tråd och måste prestera. Något han lyckades göra i senaste matchen mot Burnley där man skymtade lite av den gamla vinstmaskinen som gick in, gjorde jobbet och löste tre pinnar. Men det är något som saknas i laget, något som Mourinho inte kan klämma ur det. Med den uppsättning av spelare man har ska man kunna utmana de större lagen och definitivt ta poäng mot lag som Brighton.

Matchen

Manchester United spelar varenda match just nu för att överleva. Lyckas Mourinho ta en seger här har han säkrat sin position i klubben ännu en period framöver. Men det är inget lätt motstånd han får. Watford är som tidigare nämnt en svår motståndare att möta. Och med Mourinho taktik att ligga lågt och spela cyniskt tror jag man kommer ha det riktigt svårt mot Watford. Ett lag som pressar, sliter och skapar chanser högt upp i plan. Enligt Bethard har Manchester United störst chans att vinna då man har fått oddset 1.95 mot Watfords 4.35. Men ska man studera form och prestationer hittills i ligan har Watford en klar fördel. Ett annat lämpligt spel kan vara att båda lagen gör mål. Watford har gjort två mål framåt i varenda match i de fyra inledande omgångarna och Manchester har bara bommat mål mot Tottenham. Att Watford med sin kraft kan få ett mål mot ett skakigt United är inte otroligt. Ett spel på att båda lagen gör mål finns på Bethard för 1.83 gånger insatsen.

BETTA NU – KLICKA HÄR