Brighton & Hove Albion vs Tottenham Hotspur

Efter Tottenham fenomenala start på säsongen har segertåget avstannat något. Med tre raka förluster i ryggen åker man till Falmer för att möta Brighton. Hemmalaget kommer från två oavgjorda med två förluster innan dess. Kommer Tottenham att klara bryta sin förlustsvit? Det är ett måste om man ska kunna hota om en titelplats. Matchen spelas 18:30 på lördag svensk tid.

Brighton & Hove Albion

Efter skrällvinsten mot Manchester United tappade Brighton stinget något. Man har inte vunnit på fyra matcher och trots man lyckats plocka två oavgjorda har man släppt in mängder av mål bakåt. I de två senaste matcherna, som båda slutade 2–2, har spelat mot Southampton och Fulham. En godkänd insats för Brighton men ska man orka sig på Tottenham måste de stabilisera upp försvaret. Tio mål på sex matcher bakåt och ingen tendens till förbättring i sikte. Nu står man också mot ett topplag som är hungriga efter nästa vinst. Kane har inte nätat på tre matcher och Lucas Moura ser glödhet ut. Man kommer helt enkelt kämpa bakåt.

Framåt har det sett förvånansvärt bra ut för Brighton. Man har lyckats producera framåt, fyra mål mot Southampton och Fulham. Samt två mål mot Manchester United vars försvar såg bedrövligt ut i matchen, om det var Brighton förtjänst eller United som hade en dålig dag på jobbet lämnar vi därhän. Murray har nätat fyra mål på de senaste fem matcherna, 34-åringen är stekhet.

TottenhamHotspur 

Det har inte klickat för Pochettinos Spurs i det senaste. Tre raka förluster, fyra om man räknar med matchen mot inter i Champions League. Det ska då sägas att motståndet har varit i det tuffare laget. Manchester United, succén Watford och Liverpool. Man har också endast förlorat med uddamålet mot samtliga lag förutom Manchester. Det är ett revanschlystet lag, ett desperat lag som måste ta poäng toppstrid ska vara möjlig. Eriksen nätade första gången sen ligorna drog igång mot Inter, Kane är alltid att räkna med och Lucas Moura har öppnat riktigt fint denna säsongen. Offensivt borde man kunna köra över ett mediokert Brightonförsvar.

Matchen

Att Tottenham går in som favoriter i matchen är det nog inget tvivel om. Även med tre hängande förluster är man på pappret är man flera nivåer bättre än Brighton. Trots detta förluster har man producerat mål i nästan varje match, och då mot försvar som är långt bättre än Brightons.

Enligt Bethards experter ligger oddset på en rak på Tottenham på 1.80 gånger insatsen. Både det faktum att Brighton har hemmafördel och att Tottenham kommer från en förlustsvit höjer detta. Men det är ett tacksamt odds om man tror på favoriten inför matchen. Oddset på att Brighton vinner ligger på höga 4.90 och ett oavgjort på 3.90.

Båda lagen har släppt in och producerat mål i sina senaste matcher. Att Murray lyckas peta in en pinne och Tottenham gör mål med någon av sina stjärnspelare är högst troligt. Att båda lagen gör mål ligger i skrivande stund på 1.74 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR