West Ham United vs Chelsea

Det vankas Londonderby till helgen då West Ham ska gästa serieledarna Chelsea. Sarri har öppnat denna säsong på bästa möjliga sätt och tar täten tillsammans med Liverpool då båda har full pott på fem spelade matcher. Chelsea möter ett West Ham som inför säsongen storsatsade genom att ta in Pellegrini. Det har börjat tröttsamt för Argentinaren i förra omgången kammade man hem sin första seger och har kanske lite vind i seglet inför derbyt. Londonderbyt blir en klassisk söndagsmatch som spelas London Stadium klockan 14:30 svensk tid.

West Ham

Det har inte varit en enkel inledning på säsongen. Efter fyra raka förluster i ligan har Pellegrini både ifrågasatts och varit på väg bort. Det ska sägas att man inte har haft det enklaste spelschemat under början av säsongen. Man har både mött Liverpool och Arsenal. Men förlusterna mot Wolves och Bournemouth finns också med i registret. När man möte Everton nu senast släppte äntligen proppen för West Ham och man lyckades vinna med 3-1. I en match där kanske Everton hade övertaget men West Ham var hetare framåt. Två pinnar av Yarmolenko som äntligen verka ha kommit igång. Framåt hittar vi även Arnautovic som har gjort tre mål under de fem inledande matcherna och toppar den interna skytteligan. Defensivt ser det inte bra ut för West Ham, elva insläppta mål de första fem matcherna och nu står man mot ett Chelsea vars anfall ser riktigt bra ut.

Chelsea

Chelsea och Sarri har gjort allt rätt den här säsongen. Många var skeptiska tills hans offensiva fotbollsidé och hur den skulle landa i Premier League. Men den har verkligen gett frukt och ett lag som såg uttråkat ut under den sista perioden med Conte lyser nu av kreativitet och det fartfyllda, offensiva spelet har gett Chelsea fem av fem vinster än så länge. Det bör dock sägas att Chelsea än så länge inte har mött någon kraftmätare än så länge, om man räknar bort Arsenal som till slut lyckades vinna med 3–2 mot. Senast gästade man Cardiff och vann övertygande med 4–1. Att man har självförtroende inför West Ham är ett faktum. Hazard har öppnat lysande och toppar skytteligan med sina fem gjorda mål. Pedro har med gjort ett par fina matcher och skjuter in sig på tre mål än så länge.

Matchen

Chelsea går in som klara favoriter i derbyt. Med fem raka har man visat att Sarris spelidé inte bara fungerar utan också fungerar utomordentligt bra. Man kommer med självförtroende som trupp och som individuella spelare. Hazard nätade tre mål i förra matchen och har under Sarris fått nytändning. West Ham känns alldeles för tamt för att rå på deras storebror i London. Trots vinsten senast mot ett svagt Everton släppte man fortfarande in mål. Fyra förluster innan dess med försvar som inte håller Premier League-klass. Det kommer bli tufft.

Bethards odds på att Chelsea vinner matchen ligger på 1.58 gånger pengarna medan oddset på West Ham ligger på 5.95. Också enligt deras experter ligger favoritskapet i Chelseas favör.

BETTA NU – KLICKA HÄR