Sevilla vs Real Madrid

I omgångens hetaste möte kommer Lopeteguis numera konsekventa och jämna Real Madrid möta ett Sevilla som med vind i seglet. Real Madrid kommer med 13 poäng i bagaget till Ramon Sanchez Pizjuan. Arenan där Real Madrid inte har vunnit på de fyra senaste matcherna spelade där. Sevilla kommer från två segrar efter en liten formdipp och är mer än redo att ta sig an giganten från Madrid.

Sevilla

Man placerar i skrivande stund som sjua i tabellen med sju tagna poäng efter fem spelade omgångar. Man har visat fin form i det senaste när man slagit Levante och Standard med två betryggande segrar där man har sprutat in mål. Med 2–6 respektive 5-1 i bagaget kommer offensiven med stärkt självförtroende till helgens omgång. Elva mål på två matcher är verkligen ett styrkebesked från Sevilla. Bästa anfallare i laget är Andre Silva som har gjort fyra mål på fem matcher. Hans anfallskollega Wissam Ben Yedder har gjort tre mål tre matcher än så länge. Det kommer bli en tuff utmaning för Sevilla att göra mål på Real Madrid som endast har släppt in tre mål än så länge under säsongen.

Real Madrid

Under de fem första omgångarna har man endast tappat två poäng. De när man spelade oavgjort mot Atletico Bilbao då slutresultatet blev 1–1. Annars har Lopetegui gjort etablerat ett vinstgivande spel i Real Madrid och lyckats stabilisera upp defensiven som såg något svag ut under ligaspelet hos Zidane. Man har endast tre insläppta än så länge och lyckats producera mängder av mål framåt. Hela tolv stycken. Det är den fransa stjärnanfallaren Karim Benzema som står för den största målskörden, hela fyra mål. Ett spel på att Benzema gör mål i matchen ligger på 2.00 gånger pengarna hos Bethard. Tätt där efter hittar vi Gareth Bale högst upp i målprotokollet med tre gjorda mål. Yttern från Wales har gjort ett fint jobb att ersätta Ronaldo som drog till Juventus innan säsongen. Lopetegui får bara hoppas att han förblir skadefri säsongen ut.

Matchen

Favoritskapet ligger på Real Madrid inför matchen, trots att man inte har vunnit en bortamatch mot Sevilla på fyra matcher. Men deras trupp är bättre samt att de inte har förlorat en match på hela sex omgångar. Bethards experter har satt oddset på att Real Madrid vinner till 1.80 gånger pengarna. Detta kan jämföras med oddset som en rak på Sevilla ger, 4.30 gånger pengarna. Krysset ligger på 4.25 och kanske ska övervägas med tanke på Sevillas hemmafördel.

Men om man studerar oddssättningen finns det med en genomgående förväntan att det kommer bli en målrik match. Ett odds på att det blir mer än 2.5 mål ligger just nu på bara 1.40 gånger pengarna. Vi kan lita på att Real Madrid kommer näta i matchen och chansen att Sevilla petar in en boll med tanke på deras två senaste matcher, 11 mål gjorda, är överhängande. Kanske är målspelet kombinerat med att båda lagen gör mål ett rimligt bet. Ett sådant kombinationsspel hos Bethard finner du under specialare och ligger på 1.66 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR