La Liga Omgång 8

Både Barcelona och Real Madrid tappade poäng i förra omgången då båda lagen spelade oavgjort i sina matcher. Noterbart är att Barcelona, som ändå leder, inte har vunnit i sina tre senaste matcher i ligaspelet. Madridderbyt slutade oavgjort med noll gjorda mål i matchen. Förra omgångens vinnare blev Sevilla som gick om Atletico Madrid då man ligger på 13 poäng, ett poäng bakom Barcelona och Real Madrid. Det var Sevillas tredje raka vinst och man går som tåget. Men ett tufft spelschema väntar med Europaspel i veckan och en ligamatch mot Celta Vigo i helgen.

Utvalda matcher

Alaves vs Real Madrid

Real Madrid har haft det riktigt tufft i sina senaste matcher. Efter förlusten mot Sevilla med 3–0 har man spelat oavgjord mot grannrivalen Atletico Madrid och förlorat i Champions League mot CSKA Moskva. Nu möter man ett starkt Alaves som har inlett säsongen riktigt starkt och tagit en sjätteplacering i tabellen, bara tre poäng bakom Real Madrid. Det är offensivt som Alaves har imponerat bäst och än så länge är det bara Barcelona och Betis som har lyckats nolla laget. Ibai Gomez är laget färgstarkaste spelare med tre mål än så länge.

Bethard ger Real Madrid oddset 1.41 gånger insatsen, en klar redogörelse om att favoritskapet är på deras sida. Statiskt sätt har det blivit mer än tre mål i deras tolv senaste matcher. Ett målspel på att det blir mer än 2.5 mål ligger på 1.53 i skrivande stund.

Atletico Madrid vs Real Betis

Efter en trög start verkar det som att Diego Simone verkar ha fått igång sitt Atletico Madrid igen. På de fem senaste matcherna har man fyra vinster och tre oavgjorda varav den oavgjorda var mot ligatvåan Real Madrid. Senaste matchen mot Brügge i Champions League visade Griezmann vägen och hittade nätet två gånger. Real Betis har också en fin period i ryggen och med fem raka utan förlust, dock med mindre poäng tagna. Inbördes är det Atletico som har dominerat mötena mellan lagen den senaste tiden. Mycket talar för att även den här matchen kommer sluta med en vinst för Madridlaget.

En rak etta i denna matchen ligger på oddset 1.48 jämfört med oddset på bortalaget, 8.75 gånger pengarna.

Valencia vs Barcelona

Efter tre raka utan vinst för Barcelona i ligan visade man återigen hur dominanta de spanska lagen är ute i Europa. Man kommer från en 2–4 vinst borta mot Tottenham i Champions League och med ny energi hem till Spanien. Vilket kommer behövas när man ska besöka Valencia som är på väg uppåt. Även Valencia spelade mot ett engelskt lag och fick med sig 0-0 borta mot Manchester United. Efter en knackig start i ligan med alldeles för många oavgjorda resultat börjar man få vinsterna med sig och man kan absolut hota Barcelona när man spelar på hemmaplan.

I omgångens kanske hetaste match finns det mängder av odds på matchen hos Bethard. Ett spel på att Barcelona vinner matchen ligger just nu på 1.71 gånger pengarna. Ett underspel kan vara lämpligt då det är två starkt defensiva lag. Att det blir under 2.5 mål i matchen ligger just nu på oddset 2.35.

BETTA NU – KLICKA HÄR