Serie A Omgång 8

Förra omgångens matcher bjöd bland annat på rysaren mellan Juventus mot Napoli. En match som till slut inte blev en rysare då ligaettan Juventus promenerade hem med en 3-1 seger. Något som öppnade upp för Fiorentina som tog chansen att knappa in på Napoli när man vann hemma mot Atalanta med 2-0. Vi såg med Bologna vinna mot Udinese och ta steget ifrån bottenstriden. Nu känns det som raset Empoli kommer ha stora problem att ta sig över sträcket för nedflyttning.

Utvalda matcher

Udinese vs Juventus

Man kan inte annat än att imponeras av Juventus som gör sin bästa ligastart på väldigt länge. Efter sju omgångar har man sju vinster. Man vann även i veckans Champions League-match mot Young Boys med övertygande 3-0 där Dybala gjorde hattrick. Ronaldo har kommit igång och även om man han inte gör så många mäl har han börjat producera assist och hans roll som lagspelare växer. Nu möter man Udinese som i de två senaste omgångarna har förlorat sina matcher. Senast mot bottenlaget Bologna. Det finns inget som talar mot att det sju raka segrar kommer bli åtta raka segrar.

Bethards oddssättare har satt 1.39 gånger pengarna i odds på att bortalaget vinner matchen. Krysset kan spelas för 4.80 gånger sin insats.

Lazio vs Fiorentina

I toppen, och kampen om Champions League-platserna lurar både Lazio och Fiorentina. Fiorentina som ligger på delad tredjeplats med sina 13 poäng har lika många insläppta som Juventus, bara fem mål. Man vann sin senaste match mot Atalanta med 2–0 och har under säsongen sett stabila ut. Bara ett poäng ligger Lazio med sina tolv plockade poäng. Innan förlusten borta mot Roma med 3–1 kommer från fyra raka segrar. Immobile som såg att bli i Lazios frälsare i början av säsongen när han dundrade in fyra mål har avstannat i sin målproduktion.

Fiorentina har sett bättre ut under hela inledningen av säsongen och har på pappret ett bättre lag trots detta går Lazio in som favorit i matchen. Visst, man har hemmafördel men oddsen känns en aning uppskruvade. Kanske är det läge att gå in på en tvåa till hela 4.60 gånger pengarna hos Bethard. Oddset på att Lazio vinner matchen ligger på 1.83.

Napoli vs Sassulo

Även om man fick en riktig omgång av Juventus senast då man förlorade med 3–1 lyckades man i Champions League att slå Englands just nu bästa lag. Mötet mot Liverpool slutade med 1–0 för italienarnas fördel och man visar att italienska ligan är på väg uppåt. I åttonde omgången bjuder man hem Sassulo som lite oväntat har lyckats ta sig upp till en femteplats i ligan. Sassulo åkte också på en förlust då man på hemmaplan förlorade mot Milan med 1–4. En genomgående trend i Sassulos offensiva spel är att det alltid blir många mål i deras matcher. Antingen framåt eller bakåt.

Napoli går in som favoriter i matchen och Bethard har satt oddset till 1.35 gånger pengarna på att de vinner matchen. Ett kombinationsspel på att båda lagen gör mål och att det blir över 2.5 mål ligger på 1.90 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR