Champions League Omgång 3

Om spelschemat på tisdagen endast bjöd på en riktigt höjdarmatch är onsdagens schema lite mer generöst. I grupp A kommer Dortmund och Atletico Madrid göra upp om vem som ska leda inför omgång fyra. Likadant blir det i grupp B när Inter ska besöka Camp Nou för att försöka besegra Barcelona på deras hemmaborg. I helt öppna grupp D gör Schalke och Galatasaray upp och PSG ska stå i värd i mötet mot Napoli. Det kommer bli en riktig höjdaronsdag med andra ord.

Barcelona vs Inter

24:e oktober 19:00

I gruppfinalen mellan Inter och Barcelona kommer båda lagen till start med en skadedrabbad trupp. I Barcelona missar Messi på grund av en bruten hand. Nainggolan i Inter missar också efter en skada i Milanoderbyt. Båda spelarna innehar en nyckelposition respektive lag och påverkar såklart matchbilden.

Barcelona leder gruppen i skrivande stund på målskillnad. Man har gjort åtta mål på den två inledande matcherna i gruppspelet. Messi stod för fem av dessa. Inter har två 2-1 segrar i bagaget och med sina två insläppta lika många mål bakåt som Barcelona. Frågan är hur mycket Messis frånvaro påverkar truppen.

Bethard anser inte så mycket. Oddset på en rak etta i matchen sätts till 1.48 gånger pengarna medan tvåan får oddset 6.60 gånger spelad insats.

 Dortmund vs Atletico Madrid

24:e oktober 21:00

Dortmund har under hösten tagit hela Europa med storm. Man är obesegrade under hela inledningen och har i ligan tagit 6 vinster och spelat två oavgjorda. I gruppspelet i Champions League följer laget samma trend med en 3–0 vinst mot Monaco och 1-0 mot Club Brügge. Det är en fröjd att se det anfallsglada laget spela och Lucien Favre har lyft klubben till nya höjder under sin period i klubben.

Atletico har inte riktigt följt samma spår som Dortmund. Man inledde säsongen knackigt och hittade inte alls rätt i ligan. Man har dock fått resultatet med sig Champions League och har där endast trepoängare i sina spelade matcher. Nu möter man dock tuffaste laget i gruppen, ganska passande när formen bara verkar peka åt ett håll, uppåt.

Bethard sätter hemmalaget till favoriter, om än så knappt. Oddset på Dortmund ligger på 2.55 medan ett spel på Atletico Madrid ligger på 2.95. Krysset kan spelas för 3.35.

Paris Saint-Germain vs Napoli

24:e oktober 21:00

I grupp C har vi varken en klar etta eller tvåa. Ingen av lagen har tagit full pott i gruppspelet. De tre klara utmanarna är Napoli, Liverpool och PSG. Ja, konkurrensen är stenhård. Hittills har lagen varsin vinst och Napoli har även fått med sig ett oavgjort och leder därför gruppen. Man lyckades slå ett annars obesegrad Liverpool som dessutom kom på en andraplats i Champions League förra året. PSG har hittills mött Liverpool där det blev en förlust med 3-2 och FK Crvena zvezda som slog med lätthet.

Nu har PSG hemmafördel men har dessvärre sin målvakt, Buffon, borta på grund av ett rött kort i förra matchen. Det är två anfallsglada mål och vi kan förvänta en sprudlande match med förhoppningsvis en hel del mål.

Ett spel på PSG ger 1.45 gånger pengarna på Bethards hemsida medans ett spel på Napoli ger oddset 6.75.

BETTA NU – KLICKA HÄR