Serie A Omgång 10

Efter ett riktigt tufft Milanoderby såg vi ändå till slut Inter vinna när Icardi satte ett mål i slutminuterna och gjorde Milano en nyans blåare tills nästa uppgörelse om stan går av stapeln. Annars vann Lazio och Napoli i vanlig ordning mot Parma respektive Udinese. Något förvånande så vann faktiskt inte Juventus sin match mot Genoa som slutade 1–1 efter fulltid. Första icke vinsten för Juventus som dock fortfarande är obesegrade efter man slog Manchester United i Champions League. Men ny omgång bjuder på nya matcher, nedan ser ni några utvalda som man inte bör missa.

Atalanta vs Parma

27:e oktober 13:00

Efter en stabil premiärvinst mot Frosinone med 4-0 har det sett knackigare ut. Man är ett lag som bör ligga på den övre halvan och har underpresterat under början av säsongen. Förluster mot både SPAL och Caglari var oväntade. Man vann senast mot Chievo och borde komma med självförtroende inför kommande match. Parma har däremot, något förvånande, inlett säsongen riktigt fint. Man ligger på 10:e plats med 13 inkasserade poäng. Frågan är om det är för våg man rider eller om laget verkligen har lyft sig till nästa nivå.

Bethard sätter oddsen i matchen till 1.40 för en rak etta och 8.00 gånger pengarna för att bortalaget vinner matchen.

Empoli vs Juventus

27:e oktober 16:00

Efter det något oväntade krysset mot Genoa där Juventus inte vann för första gången på säsongen väntar nu Empoli. Ett Empoli som efter nio spelade matcher endast har tagit en vinst och förlorat sex gånger. Man ligger således på en nedflyttningsplats och det ser inte ljusare ut när man möter ligans obesegrade etta.

Ett spel på hemmalaget vinner kan spelas för 12.50 gånger pengarna och ett spel på Juventus ligger på 1.27 gånger pengarna.

Napoli vs Roma

28:e oktober 19:30

Napoli jagar poäng för att försöka komma ikapp maskinen Juventus som kör på längst upp i toppen. I omgång nio möter man oförutsägbara Roma. Samma Roma som slog Lazio med 2–0 åkte på pisk senast mot SPAL där man förlorade med samma siffror. Hur mycket Napoli bör oroa beror väldigt mycket på vilken dag Roma har på jobbet. Napoli däremot har tagit två raka vinster sen sin förlust mot Juventus. 3-0 mot Udinese och även 1-0 mot Fiorentina. En spelare att hålla koll på i matchen är Lorenzo Insigne som ligger på delad andraplats i ligan med sex gjorda nio på åtta matcher.

Bethard sätter inte helt oväntat oddsen i Napolis favör. 1.80 gånger pengarna kan man få för ett spel på att hemmalaget vinner. Samma spel på bortalaget ger 4.50 gånger spelad insats.

BETTA NU – KLICKA HÄR