La Liga 28/10

Barcelona vs Real Madrid

Säsongens första El Classico väntas, och på förhand känns det om den kanske tamaste upplagan av ett av världens hetaste möten på länge. Real Madrid saknar spets efter att Ronaldo lämnade och Barcelona med Messi borta har inte imponerat särskilt i inledningen av säsongen. Förhoppningsvis är det två lag som kan tända till och höja sig en nivå när en av årets viktigaste matcher vankas.

Barcelona vann i och för sig mot Inter med 2–0 på Berna Beu hemma i veckan på ett minst sagt stabilt vis. Deras nyckelspelare Messi saknas dock och man har varit uddlösa i ligan. Fyra raka matcher utan vinst mot spridda lag i tabellen är underkänt för ett lag av Barcelonas kaliber.

Efter den sämsta starten i ligan på år och dagar är det en riktigt tam version av Los Blancos. Efter Ronaldos tapp har man haft svårt att hitta en målskytt. Bale och Benzema har inte riktigt tagit åt sig rollen som lagets poänggörare. Man har alltså endast gjort ett mål på de senaste fyra matcherna.

Trots att varken Messi eller Ronaldo är på plan sätter Bethard oddset på målspelen väldigt lågt. 1.52 i odds på att det blir mer än 2.5 mål i matchen. Men tabellen är lite missvisande när det kommer till Real Madrids placering. Vi kan nog vänta oss en relativt jämn match. Oddsen på matchen ligger på 2.00 gånger pengarna på Barcelona och 3.80 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR