Serie A Preview 29/10

Lazio vs Inter

Tätt bakom Napoli på tredje och fjärde plats ligger både Inter och Lazio på 19 respektive 18 poäng. Mötet mellan lagen är direkt avgörande om man ska ha chansen att rå sig på en andra plats i ligan. Juventus känns för tillfället alldeles för starka för att kunna rubba från första platsen.

Lazio har efter nio spelade omgångar tagit vunnit sex av sina matcher och förlorat resterande tre. Förlusterna har varit mot Juventus, Napoli och Roma, alltså lag från övre halvan av tabellen. I sin senaste match vann man mot Parma med 0-2 på bortaplan och i vanlig ordning klev Immobile fram och bidrog i målprotokollet. Lazios anfallare har nu gjort sex mål på nio matcher.

Inter kommer från ett tungt derby mot stadsrivalen Milan. Ett derby som man vann på övertid efter att Icardi nätade i slutminuterna. Argentinaren börjar oftare hitta målet och efter att ha avgjort Milanoderbyt sprudlar han säkert med självförtroende.

Bethard sätter Lazio till favoriter i matchen. Man har hemmafördel och kommer från övertygande vinster mot Parma och Udinese. Ett spel på att Lazio vinner kan spelas för 2.40 gånger pengarna. Inbördes är det Inter som har gått segrande ur matchen när lagen har mötts innan. Man har vunnit tre av de fem senaste mötena. Oddset på ett spel på Inter ligger på 3.10.

BETTA NU – KLICKA HÄR