Målfarligt när klubblags-VM drar igång

Röken har lagt sig efter Copa Libertadores de América och River Plate stod som segrare innebär att klubblags-VM nu kan göras upp i Dubai. Alla världsdelars bästa klubblag ska göra upp om vem som är mästarnas mästare. Real Madrid står som regerande segrare och Solari har chans på sin första titel som Los Blancos tränare. Antagligen den bästa chansen han får i år.

Real Madrid är två matcher ifrån att krönas till mästare i klubblags-VM för tredje gången i rad. En vinst här skulle också betyda att man vinner turneringen för fjärde gången och blir då ensamma med den bedriften. Det känns som en svunnen tid med tanke på Real Madrids nuvarande form men det var deras tredje raka Champions League-vinst som gjorde att de kvalificerade dem till turneringen. Det känns nästan otroligt att vi får se dem i klubblags-VM nästa år.

Real Madrid hoppar in i semifinalen direkt och slipper tidigare slutspelsmatcher eftersom de kvalificerade från europeiska Champions League. Först ut möter de Kashima Antlers från Japan som efter att ha vunnit AFC, Asiens motsvarighet till CL. Det japanska laget har redan spelat en match mot mexikanska Guadalajara med 3–2.

Kashima Antlers och Real Madrid mötes för två år sedan, en match som slutade med resultatet 4–2 efter att Cristiano Ronaldo avgjorde efter förlängning. Det bör nämnas att portugisens som numera spelar för Juventus gjorde hattrick i den matchen, ännu ett bevis på hur viktig Ronaldo var för Real Madrid. Med tanke på den matchen bör man därför inte se Real Madrid som överlägsna i mötet även om de ses som favoriter. Ett spel på spanjorerna finns för 1.24 gånger pengarna hos Bethard. Men med tanke på deras resultat under säsongen hittills är det farligt för Solari att underskatta Kashima Antlers.

Det är därför mer lämpligare att spela på ett målspel i matchen. Dessa turneringar där lag sällan möts och kommer från olika ligor brukar bjuda på många mål. Att det blir mer än 3.5 mål i matchen ligger på 2.15 gånger pengarna och att båda lagen gör mål ligger på oddset 1.95. Två spel som känns troligare och mer givande.

BETTA NU – KLICKA HÄR