Burnley är i behov av en seger

Det är FA-cuphelg på de brittiska öarna, något som innebär att Premier League spelas i aningen mindre skala än normalt.

Fem matcher spelas under helgen och för Sean Dyches står viktiga poäng på spel i hans försök att rädda kvar The Clarets i den engelska högstaligan.

Kan Clarets överlista The Foxes?

Det har varit en underlig säsong för Burnley som såg ut att ramla ner i The Championship efter tre segrar på de 19 första matcherna i ligan. Efter den tunga inledningen började resultaten falla på plats och laget gick igenom en förlustfri trend på åtta matcher utan nederlag.

Men efter förlusterna mot Newcastle, Crystal Palace och Liverpool får de återigen blicka sig över axeln. De är bara två poäng före 18:e-placerade Cardiff inför helgens omgång.

Nu står The Clarets som värd för mötet mot Brendan Rodgers Leicester City på Turf Moor. I en utsatt postion har Burnley mycket att spela för, något som gör att deras 3.00 gånger pengarna bör locka.

Leicester kommer visserligen från en 3-1-vinst mot Fulham och ny energi under Brendan Rodgers ledning. Men faktum är att de inte har hållit nollan på de nio senaste matcherna och vi kan förvänta oss minst ett Burnley-mål på lördag. En 1-0-seger för Burnley finns till 8.25 gånger pengarna.

Ny bortaförlust för Rafa?

Newcastle ska göra en lång bortaresa till Bournemouth för ett möte mot The Cherries som kommer från en ovanlig bortavinst mot Huddersfield. Rafa Benitez gäng odlade också framgångar för en vecka sedan när de vände underläge till 3-2-vinst mot Everton på ett kokande St. James’ Park.

Men Newcastles bortaform har varit ett problem för Rafa Benitez under hela säsongen. De har bara vunnit två av 14 försök på bortamark och bara gjort tio mål. Magpies har inte vunnit på bortaplan sedan i julas och nu kan de åka på en ny besvikelse på sydkusten.

Oavgjort i halvtid och Bournemouth-seger efter 90 minuter finns till 4.55.

West Ham är för bra för The Terriers

West Ham har plockat nio poäng fler än vid samma tidpunkt förra året men Manuel Pellegrinis manskap fortsätter vara oförklarligt ojämna i sina prestationer. Förra veckan åkte de på en 2-0-förlust mot Cardiff och stod för en av säsongens sämsta insatser, samtidigt som de visat en hög höjd tidigare under säsongen.

Nu är det bara tre poäng som gäller när i princip nedflyttningsklara Huddersfield kommer på besök. The Terriers har förlorat tio av 14 bortamatcher under säsongen och lär åka på en ny plump på Olympiastadion i London.

Det är bara Fulham som har sämre bortastatistik än Huddersfield i ligan och när målskyttet inte ens existerar är det svårt att klara sig kvar i Premier League. De har bara gjort 15 mål på 30 matcher och bara lyckats göra två mål på sina nio senaste matcher.

West Ham har en tendens att vara segstartade i matcher och därför flaggar vi för att The Hammers vänder underläge till seger, ett spel som är värderat till 6.65.

Enkel seger för Liverpool

På söndag kan Liverpool sätta ny press på Manchester City i titelstriden genom att besegra ett svagt Fulham borta på Craven Cottage.

Fulham kanske har förbättrats lite sedan Scott Parker ersatte Claudio Ranieri, men faktum kvarstår att nykomlingarnas säsong i Premier League har varit en enorm besvikelse. Inför säsongen kändes det spännande, men redan när Slavisa Jokanovic fick sparken i höstas blev klubbens säsong ett misslyckande.

Liverpool spelar för sin förstaligatitel sedan 1990 och lär göra processen kort med Fulham. En 2-0-seger till Reds hittar ni till 6.00 gånger pengarna.

Vänder det för Marco Silva?

Marco Silva har inte levt upp till förväntningarna som huvudtränare för Everton och laget har plockat exakt lika många poäng som under samma skede förra säsongen.

Så sent som förra helgen visade laget upp ny karaktärsbrist när en ledning i Newcastle förvandlades till en förlust i slutminuterna. Nu ställs The Toffees mot ett Chelsea som kliver in med gott självförtroende efter 6-0 mot Dynamo Kiev i Europa League.

Maurizio Sarris gäng behöver hänga på i kampen om fjärdeplatsen och en Chelsea-seger där båda lagen gör mål finns till 3.70.

BETTA NU – KLICKA HÄR