Ronaldo är tillbaka för Portugal

Efter en landslagshöst som bekantade oss med UEFA Nations League är det nu dags för EM-kvalet till turneringen 2020 att dra igång.

Portugal får ett välkommet tillskott inför hemmamötet mot Ukraina på fredag där Cristiano Ronaldo är tillbaka efter höstens frånvaro. Han har inte representerat landslaget sedan VM-uttåget mot Uruguay i somras och kliver nu in med både en hunger och en bra form.

Portugal ser ut att inleda med seger

Utan Cristiano Ronaldo har Portugal kryssat tre och vunnit tre på deras sex senaste landskamper. Det resulterade i att EM-mästarna från 2016 gick vidare till slutspelet av Nations League och därmed har de chansen att bli den första vinnaren någonsin i UEFA:s nya upplägg.

På fredag möter de Ukraina och där kan vi förvänta oss mål från båda hållen. Portugal har en offensiv som ser mer spännande ut en på länge, men laget är inte bortskämda med att hålla nollan och båda lagen gör mål finns till 2.40.

Portugal finns samtidigt som uddamålssegrare till 2.60 och med en Cristiano Ronaldo tillbaka lär Fernando Santos manskap inleda EM-kvalet med en trepoängare.

Fortsätter England att imponera?

VM-slutspelet i Ryssland slutade i en imponerande fjärdeplats och under hösten fortsatte de engelska framgångarna efter segrar mot både Kroatien och Spanien – något som gjorde att fe tillslut vann sin grupp i Nations League.

Gareth Southgate har fått till ett spännande kollektiv, fyllt av unga talanger och nu är truppen fylld av intressanta namn. Jadon Sancho, Callum Hudson-Odoi, Declan Rice och Marcus Rashford är några. De är dessutom uppbackade av världsstjärnor som Harry Kane och Raheem Sterling, något som kan göra fredagens möte mot Tjeckien till en enkel historia.

Just England och Tjeckien har inte mötts på över tio år och när de nu ställs mot varandra är Three Lions klara favoriter. Patrick Shick har visserligen gjort tre mål på sina fem senaste landskamper, men det ska mycket till om Roma-anfallaren kan störa England på egen hand.

En 1-0-seger till England finns till 1.71 och de har samtidigt 1.50 att hålla nollan – ett spel som bör locka på förhand.

Upp till bevis, Belgien

Nästa VM-semifinalist att kliva in i det stundande EM-kvalet. På Torsdag drar Belgien igång sitt kval mot Ryssland på hemmaplan och har en central anfallare som hittat formen lagom till det här landslagsuppehållet.

Senaste Belgien spelade en landskamp av betydande karaktär fick de storstryk mot Schweiz. Efter en 2-0-ledning i inledningen av match var det en belgisk kollaps som genomsyrade den där matchen. Belgarna förlorade till sist med 5-2 och nu behöver Red Devils en insats som får tillbaka självförtroendet i laget.

En som inte saknar självförtroende just nu är Romelu Lukaku. Efter den höst fylld av kritik och underprestation, har 25-åringen visat sin egentliga kvalitet. I Manchester United har han gjort sex mål den senaste månaden och i Belgien har han gjort fem mål på de fyra senaste landskamperna.

Belgien har inte förlorat mot Ryssland på fyra matcher och inför torsagens match är de återigen favoriter. En tvåmålsseger för Belgien finns till lockande 3.35 och över 2.5 mål i matchen finns till 1.60.

Anfallsstarkt Polen mot Österrike

Polen kliver in med en anfallsslyx som få andra nationer i Europa. Den alltid så pålitliga Robert Lewandowski kliver in med en färsk skytteligaledning i Bundesliga, Krystof Piatek gör succé på San Siro och Arkadiusz Milik har börjat betala av sin prislapp i Napoli.

I höstas gjorde Piatek debut för det polska landslaget och passade på att näta direkt. Han står på 27 gjorda mål den här säsongen – för både Genoa och Milan – och nu ser 23-åringen ut som en potentiell målskytt mot Österrike inför torsdagens möte.

Med den offensiva skickligheten är Polen favoriter, men vi väljer istället att flagga för målspel. Över 2.5 mål finns till 2.10 och över 3.5 mål hittar ni till 3.85, två bra alternativ inför grannmötet på torsdag.

BETTA NU – KLICKA HÄR