Bundesliga Omgång 2

Nürnberg – Mainz, 13:30 den 1:e september

Nürnberg inledde Bundesliga i år mot Hertha Berlin. I en klassisk premiärmatch slutade matchen 1-0 till de sistnämnda. Mainz däremot lyckades plocka tre poäng mot Stuttgart och även den matchen slutade 1–0, men med fördel Mainz. Noterbart för svensk del i matchen gjorde Quaison assisten till det enda målet.

Enligt Bethard har ändå Nürnberg fördelen då oddset på dessa ligger på 2.40 gånger pengarna. En rak på att Mainz vinner ligger i skrivande stund på oddset 3.35.

Hoffenheim – Freiburg, 13:30 den 1:e september

Både Hoffenheim och Freiburg gick förlorande från sina premiärmatcher. Hoffenheim fick det svårare motståndet då man mötte Bayern München, förra mästarna som kan bärga hem sin åttonde titel, på raken. Man stod chanslösa mot giganten. Freiburg åkte till Frankfurt och fick stryk med 2-0 efter att Haller och Müller nätat för hemmalaget.

Hoffenheim, som spelar hemma ses som favoriter och spelet på att de vinner har oddset 1.60 gånger insatsen. Ett spel på ett oavgjort resultat ligger just nu på 4.20 gånger pengarna.

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen, 13:30 den 1: e september

Man slog Freiburg tämligen enkelt hemma i Frankfurt med 2–0. Anfallaren Haller nätade vanlig ordning och fick sällskap i målprotokollet av wingern Müller. Frankfurt har inför säsongen fått en hel del nytt och satsning från klubben har uppenbarligen gett resultat. Werder Bremen gästade Hannover 96 i premiären och spelade oavgjort. Matchen slutade 1-1 och var den enda, i tysk stil, oavgjorda matchen i hela första omgången.

Det knappa favoritskapet ligger på hemmalaget Frankfurt då man har satt oddset på en vinst för dessa till 2.50 gånger pengarna. Men det kommer bli en jämn match och oddset på Bremen ligger på 3.00.

Stuttgart – Bayern München, 16:30 den 1:e september

Stuttgart ska gästa de gamla mästarna Bayern München. Det kommer inte bli en enkel historia för hemmalaget. Visst, ett stort generationsbyte ligger i tiden för München men trots detta är laget fortfarande överlägset i ligan. I första matchen slog man Hoffenheim med 3-1. Lewandowski, förra årets överlägsna skyttekung gjorde ett mål. Nu ålderstigna Arjen Robben lyckades även han få en pinne i protokollet. Stuttgart fick stryk av Mainz i första matchen när man lyckades släppa in ett mål utan att producera något framåt.

Bethard sätter inte helt oväntat Bayern München till favoriten i matchen med oddset 1.30 till gästerna. Ett överspel på över 3.5 mål i matchen ligger just nu på 2.25 gånger pengarna.

RB Leipzig – Düsseldorf, 13:30 den 2:e september

Den stora satsningen RB Leipzig har fått motvind i seglet och stagnerat i sin framgångssaga. Man åkte på en riktigt käftsmäll när man förlorade mot Dortmund i premiären med 4–1. Klubbarna som båda har haft tränarbyten under sommaren hamnade på helt olika kanter av vågmätarskålen. Leipzig valde att inte plocka in någon ny tränare degradera istället sin sportchef Rangnick. Forsbergs avtryck i först matchen var tamt. Svensken producerade lite och såg allmänt oengagerad ut. Düsseldorf gästade Augsburg och åkte på en förlust i första matchen då resultatet blev 1-2.

Bethard tror dock att RB Leipzig som mötte ett starkt Dortmund i första omgången hoppar tillbaka och tar hem matchen. Oddset på att Leipzig vinner ligger just nu på 1.40 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR