Bethard Live Stream – Hertha Berlin vs Bayern M

Hertha Berlin har öppnat den här säsongen på bästa vis med tre vinster och en oavgjord på fyra matcher. Första förlusten kom borta mot Werder Bremen nu i veckan. Nu ställer sig Hertha Berlin mot Bayern München, ligans ohotade bästa lag. München har förlorat en match på sina tolv senaste matcher och vunnit sina åtta senaste borta matcher. Man har dock haft svårt att slå just Hertha Berlin historiskt sätt. Deras tre senaste möten har slutat med ett oavgjort resultat, senast 0–0. Kommer Herta Berlin fixa en seger eller åtminstone ett oavgjort mot München med sitt hemmastöd? Det återstår att se.

Matchen spelas den 28:e september kan nu följas på Bethards svenska hemsida via en live stream. Matchen börjar sändas klockan 20:30 svensk tid.

Herta Berlin

Laget från Tysklands huvudstad har verkligen fått en fin start på säsongen. I de tre vinster man har mäktat med har bland andra Nürnberg och inte minst Schalke 04 stått för motståndet. Med bara en förlust på fem matcher bekräftar det att man har något på gång i Hertha Berlin. Det är framför allt offensiven som har imponerat. Man har ett snitt på två mål per match i inledande fem omgångarna. Främsta målgöraren är Ondrej Duda från Slovakien som redan lyckats producera fyra mål i ligan. Anfallaren Vedad Ibisevic följer tätt därefter och har nätat tre mål än så länge. Det är defensiven som ställer till det för Hertha Berlin. Bakåt har man redan släppt in sju mål. Alldeles för mycket om man ska kunna hota högre upp i tabellen.

Bayern München

Den ständiga ligavinnaren och Tysklands största klubb har återigen positionerat sig högst upp i tabellen på ett bekvämt sätt. Det är få lag i årets upplaga av Bundesliga som kan utmana München. Efter fem omgångar har man fyra vinster och en oavgjord där den sistnämnde utsagan hände senast när man spelade 1–1 mot Augsburg. Likt Hertha Berlin har Bayern München sprutat in mål i de senaste matcherna. Då Hertha Berlin har gjort tio mål än så länge har Bayern München gjort tolv redan. Deras styrka ligger i att ha många olika målskyttar och deras flera olika sätt. Lewandowski leder den interna skytteligan med tre mål tillsammans med veteranen Robben. Efter det kommer James Rodriguez och Thomas Müller med vars två gjorda mål. Den stora skillnaden mellan lagen är defensiven. Här är Bayern München många gånger starkare än Hertha.

Matchen

Enligt Bethards oddssättare ligger favoritskapet på gästerna. En rak vinst på att Bayern München ligger på 1.29 gånger pengarna. En rak på Hertha Berlin ligger på oddset 10.50. Det är dock två lag som båda har två oerhört starka offensiva egenskaper. Båda lagen har ett snitt över två mål per match i de fem inledande. Bayern München har visat att deras försvar kan bjuda på ett enkelt mål bakåt och frågan är om inte Hertha Berlin lyckas peta in en boll i matchen. Ett kombinationsspel att det blir över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål kan hittas under specialare på Bethards matchsida och ger oddset 2.15 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR – LIVE STREAM