Champions League 23:e oktober

I den tredje rundan av Champions League börjar det närma sig vinna eller försvinna för vissa lag i gruppspelet. Valencia har det tungt och måste förlita sig på att hittills obesegrade Juventus slår Manchester United för att inte hänga löst. Grupp G är fortfarande helt öppen och med tanke på Real Madrids form i ligan har både Roma och gruppledaren CSKA Moskva all chans att vinna. Resultatet står lika ovisst i fler grupper och vi kan vänta oss två riktigt fina kvällar fullspäckade med fotboll i högsta klass.

AS Roma vs CSKA Moskva

23:e oktober 19:00

I kanske den mest intressanta gruppen än så länge har två tre lag samtliga med likvärdiga chanser att vinna. CSKA leder gruppen med fyra poäng med både Roma och Real Madrid ligger precis bakom med en vinst vardera. I denna omgången får Real Madrid möta Plzen och bör ta hem tre poäng, man vet dock aldrig med tanke på hur det går i La Liga. Detta gör matchen mellan Roma och Moskva till en riktig rysare och direkt avgörande för vem som tar sig vidare till slutspel.

Tidigare i gruppen har Roma förlorat med 3-0 mot Real Madrid för att sedan få revansch och krossa Plzen med hela 5-0. Samma Plzen som Moskva hade väldiga svårigheter mot och fick nöja sig med 2-2 efter 90 minuter. Man vet dock aldrig med Roma som har blandat och gett under säsongen. Seger med 3-1 mot Lazio varvas med förlust mot SPAL med 2-0, på hemmaplan. Roma har hemmafördelen på sin sida men CSKA Moskva har alltid en skrällstämpel på sig Champions League sammanhang.

Bethard sätter oddsen på utgången i matchen till 1.35 för en rak etta och 9.50 gånger pengarna för en rak två. Krysset kan spelas för 5.40 gånger spelad insats.

Manchester United vs Juventus

23:e oktober 19:00

I tisdagens stormöte kommer Pogba få spela mot sitt gamla lag Juventus. Gruppledaren Juventus har gått helt obesegrade än så länge med 5:0 i målskillnad. Likadant ser det ut för Juventus i ligan där man visar på total överlägsenhet. Manchester United kommer från en match mot Chelsea som såg ut att bli Londonlagets första förlust för säsongen men i slutminuterna lyckades Chelsea peta in ett mål till slutresultatet 2-2. Tidigare i Champions League har United slagit Young Boys med 3-0 och fått med sig ett oavgjort hemma mot Valencia. Man visar inte alls samma trygghet som i ligaspelet som Juventus och laget ser svajigt ut i spelet.

Trots Uniteds hemmafördel har Bethard gett oddset 3.25 till hemmalaget och oddset 2.40 för att Juventus tar hem matchen.

Shakhtar Donetsk vs Manchester City

23:e oktober 19:00

Att engelska lag har haft problem i Champions League de senaste åren är ingen nyhet, undantag Liverpool. I det som såg ut att bli en vals på rosor för Manchester City har visat sig mycket svårare än planerat för Pep Guardiola. Efter två matcher har man en förlust hemma mot Lyon och en knapp vinst borta mot Hoffenheim. Man ligger således på en andraplats i gruppen inför tredje omgången. Nu har man dock den svåra bortamatchen mot Shakhtar Donetsk framför sig. Ett Shakhtar som efter två matcher fortfarande är obsegrade med oavgjorda i bagaget. En förlust här för Manchester City och man är illa ute.

Ett spel på Manchester City ligger i skrivande stund på 1.37 gånger pengarna medan ett spel på hemmalaget ligger på 7.75.

BETTA NU – KLICKA HÄR