Gruppfinal när Roma och Real Madrid gör upp

Juventus vs Valencia

27:e november 21:00

Grupp H kändes innan förra omgången av Champions League som den var spikad, med Juventus högst upp och Manchester United som tvåa. Men med tanke på Uniteds vinst i slutminuterna senast är nu gruppen återigen öppen. Efter fyra spelade omgångar ligger Juvenuts högst upp med nio poäng och Manchester United ligger bara två poäng bakom. Det intressanta blir nu att Manchester har det betydligt lättare motståndet Young Boys på hemmaplan. Juventus, dock också på hemmaplan, möter Valencia.

Valencia har Champions League efter fyra omgångar plockat fem poäng efter en vinst och två avgjorda matcher. Det är dock ett Valencia som är något helt annat än det vi såg i början av säsongen. Då var man präglad av oavgjorda matcher och dålig målproduktion. Det Valencia vi ser idag är något annat. På sina fem senaste matcher har man vunnit fyra, och framförallt gjort nio på mål på kuppen.

Frågan är hur mycket Juventus påverkas av sin förlust mot Manchester United, den enda hittills under säsongen 2018/19. I ligan kammar man fortfarande hem vinst efter vinst. Senast mot SPAL och dess för innan mot Milan, dessutom med hållna nollor bakåt. Ronaldo har vaknat till liv efter förlusten mot Manchester United. Han har gjort två mål på två matcher. Kommer Valencias försvar kunna mäkta med en Ronaldo i form? Ett spel på att Ronaldo gör mål i matchen kan spelas till oddset 1.57.

Oddsen för matchens utgång enligt Bethard ligger just nu 1.42 på en rak etta. Valencias odds ligger på 8.50 gånger spelad insats. De anser alltså inte att det finns någon vidare chans för skräll här.

Roma vs Real Madrid

27:e november 21:00

Båda lagen har inför mötet nio poäng vardera. Båda har än så länge vunnit tre och förlorat en, nu görs det upp om vem får möta det lättare motståndet i åttondelsfinalen. Roma har verkligen imponerat så långt under Champions League, extra roligt när det är svensken Robin Olsen som vaktar målet.

Romas enda förlust i gruppspelet var just mot Real Madrid i deras förra möte. Då vann spanjorerna med 3-0. En av de få ljuspunkter Lopetegui hade i Real Madrid tröjan. Då stod Bale, Isco och Mariano för målskyttet. Nu har Solari tagit över rodret för Los Blancos, och gjort det riktigt bra. Fyra segrar har det blivit under den nya tränaren. Dock senast förlorade man mot Eibar med 3-0 i ligan och man släppte in två bollar mot Celta Vigo. Roma erbjuder ett hårdare motstånd än båda lagen och kan nog skaka Solaris Real Madrid som ännu inte är helt inkört.

Roma har varit starka i Europaspelet den här säsongen. Man tog en imponerade bortaseger mot CSKA Moskva senast, där bland andra Real Madrid har förlorat under säsongen. El Shaarwey har tagit många steg framåt under säsongen och är för tillfället Romas främst målgörare.

Bethard sätter jämna odds i matchen. En rak etta ger i dagsläget 3.35 och en rak tvåa ger 2.0. Krysset kan spelas för 3.75. Båda lagen har mycket att spela för, en vinst här betyder en enklare väg genom slutspelet.

BETTA NU – KLICKA HÄR