Klopp måste ge full gas mot Napoli

Liverpool vs Napoli

11:e december 21:00

Champions League vankas i veckan i detta hetsiga decemberschema. Inget att klaga på det då det även nu i slutfasen av gruppspelet bjuder på riktigt fina matcher. Den mest uppmärksammade hittar vi i grupp C där Napoli besöker Anfield för att försöka hålla sig kvar i ledning i gruppen.

Klopps svaga bortaspel med förluster mot samtliga lag i grupp C, till och med röda stjärnan har satt han i en ganska prekär situation. Man är starka på hemmaplan men här måste man leverera fullt ut för att vara en av de 16 sista laget att fortsätta turneringen.

PSG som ligger tvåa för tillfället åker på bortamatch i Belgrad för att möta Röda Stjärnan. Ett enkelt möte kan tyckas men serberna mäktade med att slå Liverpool hemma med 2–0. Liverpool kan dock inte förlita sig på att det blir torsk för PSG och måste gå all in för och göra minst två mål mot Ancelottis Napoli. Inte ett helt oväntat resultat när Liverpool har hemmaplan och spelas på Bethard för 4.65 gånger pengarna.

Liverpool kommer från ett möte i ligan mot Bournemouth med 4–0 och har kapacitet att göra mål på rätt dag. Ancelotti verkar dock ha fått styr på Napoli och går obesegrade genom tolv matcher i samtliga turneringar. Vid ett tidigt mål av Liverpool kan det bli en riktigt spännande match, med två lag med offensiva kvalitéer och desperata att vinna.

Barcelona vs Tottenham Hotspur

11:e november 21:00

Barcelona är redan klara gruppvinnare efter att ha mäktat med fyra vinster och en oavgjord i grupp B där Inter och Tottenham tävlar om andraplatsen. Just nu ligger båda lagen på vars sju poäng och -1 i målskillnad. Spurs enda fördel på Camp Nou är att Barcelona kan slappna av något och rotera laget.

Man måste minst få samma resultat i matchen som Inter för att kunna kvalificera sig till slutspelet och det kommer inte bli enkelt för Spurs. Pochettino har dock mer än en anledning att slå Barcelona på tisdag då han tidigare spelat och tränat deras huvudrivaler i ligan Espanyol.

Tottenham kommer från två imponerade segrar i ligan där man slagit både Chelsea och nu senast Leicester med 2-0 och går in i matchen med fullgott självförtroende. Ett spel på att det engelska laget vinner på bortaplan kan spelas för 4.85 gånger pengarna.

Inter kommer från en knepigare period i ligan med matcher mot Juventus och Milan som innebar två förluster och kan bli en faktor. Man bör dock vinna tämligen enkelt mot PSV Eindhoven. Icardi i Inter konkurrerar i den inhemska skytteligan och är han i form blir det mål. Även om PSV har en riktigt fin säsong bakom sig bör man ha problem att utmana Inter på San Siro och ett spel på det blir oavgjort ligger just nu på oddset 5.55.

Club Brügge vs Atletico Madrid

11:e december 21:00

Det finns inte så mycket att spela för i grupp A inför den sista omgången i gruppspelet. Atletico vill göra allt man kan för att hamna framför Dortmund i placeringen.

Simones lag slog belgarna tämligen enkelt på hemmaplan med 3-1 i föregående möte och bör inte ha några större problem nu när man spelar på bortaplan. Bethard erbjuder just 4.50 på att Atletico vinner matchen med två måls marginal.

Dortmund ser ut att sluta tvåa i gruppen trots att man slog Atletico med lätthet på hemmaplan med 4-0 i oktober. Man hade dock större problem på bortaplan och förlorade med 3-1 och förvånansvärt nog gick man mållösa mot Brügge.

Man är ännu helt obesegrade i ligan efter 14 omgångar med elva vinster och tre oavgjorda. Offensivt har Lucien Favre verkligen hittat rätt och fått tillbaka Reus i toppform, nio mål så långt, och värvat in Alacer fint i laget. Den sistnämnde ligger i skrivande stund på tio mål i ligan. Känslan på förhand är att det blir många lag i matchen när Dortmund är involverade. Ett spel på att det blir mer 3.5 mål i matchen ligger just nu på 2.50 gånger pengarna.

Nu möter man Monaco som ser ut att ha vaknat lite till liv efter en riktigt tung period. Två raka segrar i ligan Henry får lite andrum men Dortmund bör vinna här vilket backas upp med 1.68 i odds hos Bethard.

 BETTA NU – KLICKA HÄR