Guardiola revanschsugen efter helgens förlust

Manchester City vs Hoffenheim

12:e december 21:00

Manchester City fick uppleva en sällsynt upplevelse senast mot Chelsea då man förlorad med 0-2 borta mot Chelsea. Ett lyft för Sarri som har haft problem i det senaste och ett bevis på att Guardiolas lag visst är mänskligt.

Vi kan förvänta oss att Guardiola reagerar direkt och vill få en vinst så snabbt som möjligt för att behålla det moment som man har byggt upp under hösten. Hoffenheim ska inte vara något problem för ett revanschsuget City som också vill säkra sin förstaplats i gruppen. Lyon skulle kunna ta sig förbi om Hoffenheim lyckas vinna borta på Ethiad Stadium. Något som känns otroligt, trots Citys senaste underlag.

Hoffenheim har endast vunnit en av deras sex senaste matcher och släppt in mål i deras åtta senaste så vi kan förvänta oss att Citys anfallsmaskin kommer gå på högvarv på onsdagens match. Ett spel på att City gör mer än 2.5 mål i matchen ligger just nu på 1.66 gånger pengarna hos Bethard.

Agüero är fortfarande borta på grund av skada och ansvaret faller istället på Gabriel Jesus att göra mål. Oddset på att brasilianaren gör mål ligger på 1.57, men City har fler alternativ framåt och Sterling, Silva och De Bruyne vill samtliga visa upp sig när de väl får chansen.

I gruppens andra möte står det mellan Schaktar Donetsk och Lyon där vinnaren får allt och en plats i slutspelet. Schaktar ligger just nu två poäng bakom fransmännen och har fördelen att spela på hemmaplan. För Lyon räcker det med oavgjort för att gå vidare, ett odds som i skrivande stund ligger på 3.70 gånger pengarna.

Ajax vs Bayern München

12:e december 21:00

Även i grupp E står förstaplatsen på spel när Ajax och Bayern München gör upp på Johan Cruyff Stadium i Amsterdam. Bayern München som har varit storfavoriter i att placera sig överst har en vacklande höst bakom sig har Ajax bara två poäng bakom sig inför sista mötet.

Oddsen i matchen ligger i skrivande stund på 3.70 för en rak etta och 2.00 för en rak tvåa. Dusan Tadic i Ajax kan bli huvudrollen även i denne match efter att han har gjort tre mål på sina två senaste matcher. I onsdagens match har han oddset 3.10 på att göra mål när som helst i matchen.

I Bayerns startelva har Lewandowski utmärkt sig med ett fint målfacit från Bundesliga med nio mål på 14 matcher och bör kunna stänka dit en även på onsdag. Oddssättarna tror på många mål och mål i båda riktningar. Att båda lagen gör mål hittas för 1.60 gånger spelad insats.

Historien talar för att Ajax då man på senaste fyra matcher på hemmaplan har vunnit tre och spelat oavgjort en gång. Den senaste matchen mellan lagen blev det oavgjort, 1-1.

Young Boys vs Juventus

12:e december 21:00

Juventus behöver en seger för att kunna säkra platsen som vinnare i Grupp H. Man bör inte ha några som helst problem att lösa en vinst borta mot Young Boys. Det schweiska laget är klart sämst i gruppen och har bara en poäng med sig och gjort två mål så långt i Champions League.

Mario Mandzukic kommer till matchen i målform. Han har gjort fyra mål på sina fem senaste matcher inför mötet mot Young Boys vars defensiv inte håller samma internationella standard som Mandzukic är van vid. Ett spel på att han nätar ligger i skrivande stund på 2.20 gånger spelad insats.

Samtidigt besöker Manchester United Mestella för att möra Valencia och i ett dött möte. Utsagan av matchen kan leda till att United går om Juventus i det fall då de förlorar mot Young Boys vilket känns orimligt. Samtidigt är Valencia helt klara för Europa League. Vi lär se två reservbetonade lag.

Mourinho som har fått hård kritik av Untied-fansen den senaste tiden skulle behöva alla vinster han kommer över för att vinna. Det ska bli en intressant startelva på onsdag där vi tyvärr inte får se Lindelöf som fortfarande är skadad.

Paul Pogba lär dock komma till start efter att fått börja på bänken två matcher i rad. Av hans fem mål den här säsongen har tre varit det första i matchen. Ett spel på att han inleder målskyttet finns för 8.00 gånger pengarna på Bethard.

KLICKA HÄR