Går Arsenal vidare i FA-cupen?

Fredagen bjuder oss på en toppmatch i FA-cupens fjärde omgång när Arsenal tar emot Manchester United hemma på Emirates Stadium.

För båda lagen är FA-cupen den största möjligheten till en titel under året vilket gör att vi kan förvänta oss ett underhållande möte i Norra London där båda lagen formerar starka manskap.

Formstark Lacazette kan sänka United

Efter en svagare resultatrad över jul- och nyår stod Arsenal för en av sina bästa insatser för säsongen när de besegrade Chelsea med 2-0 under förra helgen. Där blev Alexandre Lacazette stor hjälte när han trollade i straffområdet och bombade in ledningsmålet för The Gunners.

När United nu kommer på besök kan fransmannen mycket väl spela huvudrollen igen och tror man att Lacazette blir första målskytt i stormötet på Emirates finns det spelet till 6.50 gånger pengarna på Bethard.

Tar Solskjaers streak slut?

Arsenal är knappa favoriter inför fredagens möte med 2.50 i odds kontra Manchester Uniteds 2.65 och efter sju raka segrar kan Ole Gunnar Solskjaer nu åka på sin första förlust som huvudtränare för Red Devils.

Solskjaer har fått fart på lagets stjärnor och infört en spelglädje i United som det var längesen vi såg. Lagets två formstarka stjärnor Paul Pogba och Marcus Rashford kan dock vilas mot Arsenal inför det kommande, tuffa spelschemat och hemmalaget från London förtjänar därmed det knappa favoritskapet.

Målrikt möte på Emirates

När lagen möttes på Old Trafford i december fick vi se en svängig historia med fyra mål (2-2) och vi kan mycket väl få en liknande tillställning under fredagen.

Båda lagen har ett tätt matchande framöver och vill undvika krysset (3.45) för att slippa ett eventuellt omspel. Det kan leda till att vi återigen får en match med två lag som går för segern och öppnar upp sig bakåt. Över 3.5 mål i matchen finns till 2.60 och kan vara ett smart spel för alla neutrala betraktare.

Statistiken förstärker känslan om en målrik historia. Arsenal har gjort fler än två mål i sju av sina åtta senaste matcher samtidigt som United har gjort detsamma i sex av sina sju senaste.

Tror man på hemmaseger och på mycket mål finns spelet båda lagen gör mål och Arsenal vinner till lockande 3.85.

KLICKA HÄR