Sevilla i toppen inför omgång 14

Alaves vs Sevilla

2:e december (20:45)

Barcelona har haft två tuffa möten mot Atletico Madrid och Betis vilket har lett till en förlust och oavgjord. Sevilla som har gått som tåget och fortsätter i samma takt som har etablerat under säsongen har nu åkt förbi i tabellen och placerar sig således högst upp. Senast har man vunnit mot överraskningslaget Espanyol och även Valladolid. Offensiven hos Sevilla har lyft under säsongen och det är bara Barcelona som har producerat mer mål. Tillsammans har Andre Silva och Ben Yedder gjort hela 14 mål. I helgen vankas det dock åter ett tufft möte mot tabellfyran Alaves.

Alaves har fördelen att spela på hemmaplan. Alaves har heller inte förlorat hemma sen i mitten av september. Att man har tagit sig till en fjärdeplacering och lyckas hålla den så länge är imponerande för ett lag av den kalibern. Här kan man absolut hota Sevilla som behöver prestera för att hålla sig framför ett hungrigt Barcelona.

Bethard sätter i oddsen i matchen till 3.82 för ett spel på hemmalaget medan Sevilla får oddset 2.05. Krysset kan spelas för 3.80 gånger pengarna.

Barcelona vs Villareal

2:e december (18:30)

Det är ett Barcelona som inte riktigt presterar på den nivån man ska. Visst, Messi har fortfarande inte kommit tillbaka till spel och presterat sen han bröt handen i början av säsongen, men med ett Real Madrid som haltar borde man tagit chansen att springa ifrån. Nu har Sevilla sprungit förbi och man måste ta poäng. I helgens möte lär motståndet bli enklare då man möter Villareal.

Villareal ligger just nu på en 16:e plats, endast tre poäng ner till sträcket för nedflyttning. Man har dock haft en fin period nu med en seger mot Betis och två oavgjorda, en mot Atletico Madrid. Barcelona bör dock vara för tufft motstånd för ett Villareal som ligger och pendlar långt ner i tabellen.

Bethard sätter oddset för en Barcelonavinst till 1.25. Målspelet i matchen känns nära till hands när man granskar statistiken mellan lagen. Att det blir över 3.5 mål i matchen kan spelas för oddset 1.83.

BETTA NU – KLICKA HÄR