Real Madrid vill ha revansch i nytt El Clasico

På lördagskvällen spelas det andra El Clasico:t på fyra dagar där Real Madrid behöver studsa tillbaka efter den förnedrande 3-0-förlusten på Santiago Bernabeu i onsdags. Det var visserligen ett resultat som inte speglade matchbilden, men Los Blancos oförmåga att göra mål bjöd in katalanerna i matchen.

Ett Barcelona med gott självförtroende

Barcelona fick alltså med sig 3-0 trots en prestation som förtjänade mindre och nu är de klara för sin sjätte raka Copa del Rey-final där Valencia står för motståndet i slutet av maj. I onsdagens andra semifinal hade supertalangen Vinicius flera lägen, Karim Benzema likaså och vore det inte för en storspelande Marc-André ter Stegen hade matchen sett annorlunda ut.

För Barcelonas del var det Luis Suarez som stal showen och för andra gången den här säsongen sänkte han Real Madrid på ett övertygande sätt. I höstas gjorde han ett hattrick när Barca vann det El Clasico:t med 5-1 och i onsdags störtade och chippade han in två mål och dödade därmed Los Blancos drömmar om en Copa del Rey-titel.

Suarez och Vinicius gör mål? 

Det hade inte kommit som någon överraskning ifall Luis Suarez stänkte in ett nytt mål mot Real Madrid på lördag, ett spel som finns till 2.10 gånger pengarna.

För Santiago Solaris manskap var ineffektiviteten det stora problemet när lagen möttes i onsdags, men han fick spelmässiga besked från Vinicius Junior som bådar väldigt gott inför framtiden. Visst, han borde gjort mål, men det var längesedan vi såg en så övertygande insats från en Real-spelare i ett El Clasico. Det faktum att han kommer till så många farliga målchanser öppnar för att han förr eller senare kommer börja få utdelning. Inför helgens stormöte finns han som målskytt till 3.10.

Andra alternativ som bör tas i beaktning är Barcelonaseger till 2.50 och över 3.5 mål till 2.15.

BETTA NU – KLICKA HÄR