Wolverhampton vs. Manchester City

Nykomlingen Wolverhampton har verkligen inte haft en lätt start på säsongen. Nu får man dessutom möta ett av de bästa lagen, eller ja, det bästa laget i hela Premier League. Kommer man kunna repa sig efter förra omgångens nederlag? Förmodligen inte.

Wolverhampton

Nej, nykomlingarna har haft riktigt tufft motstånd hittils i denna vändan i Premier League. I premiären fick man möta Everton. Ett Everton som i och för sig inte riktigt har samma spetskvalité som under de senate tre åren men fortfarande med lag med överliggande kvalité. Där lyckades man ändå lösa en pinne till slut när man spelade 2-2. Det var Ruben Neves som var nyckelspelaren i Wolves då han löste ett mål och en assist till kollegan Jiménez. Ett resultat som man ska vara nöjda med. I andra omgång fick man möta det gamla skrällbenägna Leicester. I denna match hade man inte samma lycka. Man förlorade till slut med 2-0 efter Doherty hade lite snöpligt gjort ett självmål. Det tåls också att nämnas att Jamie Vardy fick en utvisning i matchen.

Manchester City

Pep Guaridolas mannar har klivit in på exakt samma vis som de gjort de senaste två åren. Helt genomgående övertygande. I premiären slog man Arsenal som inte hade en chans mot det blåa Manchester-laget. Där slutade matchen 2-0 till City. I andra omgången var man precis lika övertygande. Ett sämre motstånd betyder i många fall för Peps lag mer mål, vilket det gjorde mot Huddersfield. Matchen slutade 6-1 efter en målkavalkad av Sergio Agüreo. Argentinaren har verkligen hittat formen i år och gjorde tre mål i matchen. Efter detta hattrick går han nu upp i skytteligaledning. Något som han, i en skadefri säsong, är storfavorit att vinna. Man har sett övertygande ut på samtliga lagdelar under genrepet och under de tå första omgångarna. Pep har fått in en ny mittfältare i Leicester gamla Mahrez, en riktig tvåvägspelare som kan väga upp för Citys starka offensiva kraft.

Matchen

Det här en match där alla odds pekar på att Manchester City vinner. Pep har fått till truppen, man har fått in kemin, man producerar mål och man har satt en hygglig defensiv. Det ska mycket till för att Wolves ska kunna hota ett så pass starkt City, präglade av Peps totalfotboll. Visst Wolves är ett anfallsivrigt lag och visar på fin offensiv fotboll. Trion Jota, Jimenez och Costa där framme har visat sig vara en klockren blandning. Detta tillsammans med Neves, som nätade mot Everton har också varit riktigt bra. Men i jämförelse vad City ställer upp ska man inte ha en chans. De Bryne, Silva, Agüreo och Jesus där framme har man en av världens bästa offensiv. Detta mot Wolves tämligen dåliga försvar, med fyra insläppta på två matcher, borde det kunna rinna iväg om Manchester City spelar som man gjorde förra matchen.

Även Bethard ser Citys chanser som övermäktiga. Oddset 1.24 ligger just nu på deras hemsida på en rak vinst för Manchester-laget. Kanske är spel på att BLGM rimligare. Där de ligger på 1.95 och 1.74 för respektive, ja eller nej.

BETTA NU – KLICKA HÄR