Manchester United vs Tottenham Hotspur

Det är dags för ett stormöte i Premier League. En måndagsmatch mellan Manchesters röda bidrag mot Londonlaget Tottenham. Matchen som går av staplen kockan 21.00 mellan de två topplagen. Det kommer minst sagt bli en rysare, förväntat att Manchester inte gör samma instas som senast mot Brighton. En match som där man presterade under all kritik och tappade tre poäng. Tottenham som besöker Old Trafford i Manchester har haft två fina omgångar och har landat full pott än så länge.

Manchester United

Nej, inledningen av säsongen har verkligen inte stämt för Jose Mourinho och Manchester United som inför har varit favoriter till titeln. Med två svaga insatser i bagaget och endast tre poäng hittils kan det bli stressigt för Mounrunho om han skulle tappa hemma mot Tottenham. I det stora hela verkar det inte som han får till någon struktur och avsaknaden av en klar spelidé lyser med sin frånvaro. Världspelare som Pogba och Martial ser tafatta ut, och då har den 26-åriga Pogba precis lett sitt land till ett VM-guld. Mittbacksparet Baily och Nilsson-Lindelöf som imponerade i första mötet var helt borta mot Brighton, enkla misstag och tre mål bakåt bådar inte gott när man nu ställer sig mot en Harry Kane. Förhoppningsvis ser Uniteds startelva något annorlunda ut inför kommande mötet. Sanchez tros vara tillbaka i spel och Valencia och Matic ser ut att vara redo för spel lika så.

Tottenham Hotspurs

Spurs har inlett säsongen med två raka vinster. Den senare mer övertygande än den förra. I första mötet fick man lite turligt med sig 3–1 mot ett starkt Fulham. Från matchen tar vi med oss att både Harry Kane och Lucas Moura blev registrerade i målprotokollet. Att båda dessa offensiva pjäser kommer igång tidigt är livsviktigt för att Tottenham ska kunna utmana om Champions League-platser i år. Att utmana om topp två i årets upplaga av Premier League känns knepigt för Tottenham som inte värvade en enda spelare under sommarens transferfönster. Den första klubb att i histioren i högsta divisionen att inte värva. Det som oroar lite är att man både släppte in tämligen enkla mål mot både Fulham och Newcastle. Hur stabila är Vertonghen, Mina och Alderwiereld där bak för Tottenham?

Matchen

På förhand känns det kommer bli en ganska dystopisk historia. Mourinho är inte känd för sin kreativt offensiva fotboll. Och i förra matchen såg defensiven riktigt risig ut. Det kommer antagligen ske ett par förändringar i elvan till denna matchen. Något som hämnar kontinuiteten i laget. Frågan är bara om Mourinho kan få stopp på Tottenham som verkar ha fått ingång sitt spel, åtminstone offensivt. Man har gjort fem mål på sina två senaste matcher. Dessutom har man släppt in två. Även Manchester United har släppt och gjort en del mål i de två första omgångarna. Ett spel på att det båda lagen gör mål finns på bethard tills oddset 1.80 i skrivande stund. Annars ligger deras odds på en rak vinst för hemmalaget 2.55 och Spurs 3.00. Ett spel på ett oavgjort resultat i matchen 3.35 gånger pengarna.

BET NOW – CLICK HERE