Watford vs Tottenham Hotspur

Kanske helgens mest spännande möte är mellan succéklubben Watford och det nu toppetablerade Tottenham. Watford har inlett säsongen med tre raka, tillsammans med Liverpool, Chelsea och just Tottenham. Visst, man ska inte dra för många slutsatser med tanke på vilket motstånd man har ställts inför. Men tre raka är alltid tre raka, och speciellt när klubben är Watford. Nu ställer man sig verkligen inför en styrketest när man gästar Tottenham hemma på Vicarage Road Stadium. Matchen går av stapeln på söndag den 2:e september klockan 15:00.

Watford

Ja, man har verkligen inlett den här säsongen på bästa sätt. Tre raka segrar och nio poäng. Javi Garcia har verkligen fått ihop laget på ett fint sätt och det mest imponerande är offensiven. Man har nättat sju gånger på de första tre matcherna. Det är Pereyra som främst har inlett säsongen starkt med tre mål, samma som Citys Agüreo. Det kan jämföras med hans förra säsong där endast lyckades göra fem mål på hela året. Svenske Ken Sema, nu aktuell för svenska landslaget och uttagen i truppen till Nations Cup, var med och startade i Ligacupen. Ken Sema hotade från sin ytterposition och hade ett farligt avslut som Watfords målvakt fick anstränga sig för att rädda.

Tottenham Hotspur

Trots ett fattigt transferfönster har man inlett säsongen strålande. Man har kommit lite av skymundan av kampen mellan Manchester City och Liverpool. Mest beroende på att man inte har tillräckligt bredd trupp. Men hittills har man tagit nio poäng och av nio möjliga. Senast avväpnade man Manchester United på bästa sett. Den mesta vinnaren av Premier League såg helt uddlösa ut matchen igenom och Tottenham kunde fastställa slutresultat 3–0. Man har kommit igång med Harry Kane som har gjort två strutar än så länge. Årets överraskning är dock Lucas Moura som alla har väntat på att blomma ut under en längre tid. Kanske är det här brassens säsong då han lyckats hitta nätet tre gånger redan. Kontinuiteten i laget finns där, Pochettino spelar nästan samma elva varje match och än så länge har det inte gått långt in på säsongen.

Matchen

Även om Watford har inlett strålande känns det på förhand som att Tottenham blir en för stor nöt att knäcka. Vad Javi Garcia gör med sin trupp för att prestera så bra är under med tanke på hur skadedrabbad hans lag är. Men att man får Tottenham att svettas är fullt möjligt, ja, till och med att man lyckas knipa en poäng här. Det kommer antagligen bli en underhållande, fartfylld match där båda lagen gillar att spela offensivt. Sett till spelare har Tottenham den bästa truppen nästan på varje position och med tanke på den form man ligger inne med för stunden finns det ingen anledning att tro att man ska misslyckas här. Man kommer satsa offensivt.

Ett spel på att Tottenham vinner mot Watford ligger i skrivande stund på 1.64 gånger insatsen hos Bethard. En rak på Watford ligger på 5.65 och ett oavgjort på 4.25. Ett spel på att det blir över 2.5 mål i matchen ligger på 1.68 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR