Premier League Omgång 10

Storklubbarna i Premier League avslutar helgen med riktigt fina möten både på söndag och på måndag. United som kryssade borta mot Chelsea ska ta sig an formstarka Everton och på måndag ser vi tabellettan Manchester City göra upp mot Tottenham. Kommer man kunna hålla undan Londonlaget och förbli förlustfria? Vi kan i alla fall fastställa att det blir en underhållande söndag och måndagskväll.

 Crystal Palace vs Arsenal

28:e oktober 13:30

Det vankas Londonderby på söndag när Arsenal gästar Crystal Palace på Selhurst Park. Arsenal har hamnat lite i skymundan för de topp tre men ligger just nu på samma poäng som Chelsea, alltså 21 poäng. Man har fem raka vinster mot lag som Leicester, Everton och Fulham och har ett imponerande målsnitt. Man har faktiskt gjort näst flest mål i ligan efter City. I skytteligatabellen skjuter den gamla Dortmundspelaren, Pierre-Emerick Aubameyang, in sig på en andra plats med sina sex mål. För Crystal Palace går det sämre. Två inkasserade vinster på sina nio första matcher vilket reusltater i man har lagt sig på den 15:e plats, strax över nedflyttningsstrecket. Det ser heller inte ut att vända då man har förlorat sina tre senaste matcher. Men med snittet 5:11 inför denna matchen ser det inte ljust ut för lillebror i London.

Matchen odds ligger på 4.35 för rak etta, 3.95 för krysset och 1.83 för en rak tvåa.

Manchester United vs Everton

28:e oktober 16:00

I söndagsmatchen kommer Manchester Uniteds omdiskuterade manager Mourinho stå värd för Everton i något som är en måstematch för portugisen. Kanske är varje match en måstematch för Uniteds tränare i dagens läge. Efter det snöpliga oavgjorda resultatet mot Chelsea som slutade 2-2 efter att Barkley petade in den efter ett brötigt inlägg har United även hunnit med att spela Champions League. Där blev det en förlust mot Juventus på hemmaplan. Det bör dock sägas att Juventus är riktigt bra just nu. Nu möter man Everton som har spelat upp sig ett par snäpp i senaste matcher. Man kommer inför mötet mot United med tre raka vinster och med vind i seglet. United får se upp med Sigurdsson som har nätat tre mål i de tre senaste matcherna.

Trots United bekymmer ligger oddset i deras fördel. Ett spel på att hemmalaget vinner ligger på 1.74 medan ett spel på Everton sätts till 5.20. Mer odds på matchen finns på Bethards hemsida.

Tottenham Hotspur vs Manchester City

29:e oktober 20:00

Omgångens sista match blir väl också den tyngsta. Efter Citys oavgjorda resultat mot Liverpool visade man var skåpet ska stå och fullständigt krossade Burnley med 5-0 i match där man hade 100% kontroll. Agüero nätade åter igen och knappar in på Hazard när han nu har gjort sex mål i ligan. City ser helt enkelt för bra ut. På andra sidan planen hittar vi Tottenham som även de tar poäng på poäng. Vinsten mot West Ham innebar att de nu har fyra raka vinster inför matchen på måndag. Frågan är om bra självförtroende och form räcker för att rå på förra årets vinnare av Premier League. I veckans Champions Leaguematcher vann Manchester City enkelt i den annars svåra bortamatchen mot Shakhtar Donetsk medans Tottenham fick nöja sig med 2-2 mot PSV, även den borta.

Bethard bortser inte från Manchester Citys klass och sätter oddset på rak tvåa till 1.76 gånger pengarna. Ettan kan spelas för 4.50 gånger spelad insats.

BETTA NU – KLICKA HÄR