Premier League Omgång 11

Omgång tio bjöd inte på särskilt många skrällar. Den giva topp tre som består av Chelsea, Manchester City och Liverpool plockade samtliga hem tre pinnar. Tottenham förlorade sin match mot City då man förlorade med 0-1 på hemmaplan i ett möte med matchbilden taktiskt. Arsenal kryssade i derbyt mot Crystal Palace då resultatet blev 2-2. Något befriande för Mourinho tog han tre pinnar i mötet mot ett formstarkt Everton och vilar säkert ännu ett par matcher. Ny omgång och ny månad. En månad som brukar straffa lagen i toppen, framför allt Chelsea som har haft stora problem att hålla i formen under november. Vi får se om detta är fallet även i år då deras inledande match för månaden blir mot Crystal Palace.

Bournemouth vs Manchester United

3:e november 12:30

Manchester United har knappt råd att tappa några poäng gentemot toppen om man ska kunna ta sig till Europa nästa år. Bournemouth är i rådande stund i bra form och har bara tappat två poäng på sina fyra senaste matcher. De huserar med vinster mot Crystal Palace, Fulham och Watford och har de på fyra matcherna endast släppt in ett mål och producerat nio.

I förra matchen valde Mourinho att bänka deras toppforward Lukaku och istället sätta in Rashford i samma position. Detta ledde till betydligt rörligare anfallsspel och en offensiv som öppnade upp Evertons försvar på ett sätt som vi inte sätt tidigare i år i Uniteds matcher. Försvaret har sett knackigt ur för United som har släppt in 17 mål i de första tio matcherna men även det ser bättre ut. Mycket tack vare Lindelöf som har hyllats både av fans och Mourinho den senaste tiden.

Även om det är ett formstarkt Bournemouth som har hemmafördel ser Bethard ändå Manchester United i matchen när de sätter oddsen i matchen. Bortalaget får oddset 2.10 medans Bournemouth får oddset 3.75 gånger spelad insats.

Arsenal vs Liverpool

3:e november 17:30 

I helgens hetaste möte i Premier League står Arsenal värd för Liverpool. Det är två lag som båda topparformen. Arsenal har sedan sina två inledande förluster mot Chelsea och Manchester City inte förlorat en match och endast spelat en oavgjord. Den oavgjorda var nu senast mot Crystal Palace där resultatet blev 2-2. Pierre-Emerick Aubameyang slutar inte att producera mål och ligger nu på delad skytteligaledningen med Chelseas Eden Hazard. Senast blev det ett mål mot Crystal Palace.

Liverpool kommer från mötet mot Cardiff där man i sann Liverpoolmaner med 4-1. Mane och Salah stod tillsammans för tre av målen och det verkar som Salah efter måltorkan i inledningen av säsongen verkar hitta nätet allt oftare. Mane stod för två av målen och har nu gjort sex mål på tio matcher.

Den största skillnaden mellan lagen ligger i deras defensiver. Liverpool har släppt in fyra mål under säsongen kontra Arsenals 13 insläppta mål. Det borde vara detta som skiljer lagen åt under matchen på lördag. Bethard sätter oddsen i matchen till 2.00 för en rak tvåa och hemmalaget Arsenal för nöja sig med 3.85 gånger pengarna för ett spel i deras favör.

BETTA NU – KLICKA HÄR