Derby när Londonlagen gör upp om tredjeplatsen

Manchester United vs Crystal Palace

24:e november 16:00

Landslagsuppehållet är över vi kan åter igen rikta fokus på Premier League. Likt Sverige löste även England två vinster i uppehållet och leder nu sin grupp. En av matchhjältarna i matchen mot Kroatien var Jesse Lingard som inledde målskyttet om VM-finalisterna.

Nu vankas det Premier League match för engelsmannen då Manchester United bjuder hem Crystal Palace till Old Trafford. United som innan uppehållet åkte på en gedigen förlust mot grannen stadsrivalen City med 1-3. Det var inte mycket man kunde sätta emot klubben som ser ut att dominera Premier League totalt den här säsongen. Nu väntar det något enklare motståndet Palace. Man ska inte glömma att United var inne i en fin period innan man mötte City med vinster mot Valencia och Juventus i Champions League och fyra raka i ligan utan förlust. Lindelöf ser stabilare ut där bak och framåt har Martial äntligen börjat leverera efter Mourinho fasat ur Lukaku och satsar mer på snabbhet i offensiven.

Crystal Palace går det sämre för. Inte en vinst på sina sju senaste matcher där av fem har varit förluster. Benteke är fortfarande inte tillbaka efter sin skada, påtagligt när man ser statistiken i laget, endast åtta gjorda mål på sina tolv spelade matcher. Det kommer bli knepigt att ta poäng borta mot Old Trafford, där dessutom H2H-statiskten ser väldigt mörk ut. I de tolv senaste matcherna har United vunnit tio och det har blivit oavgjort två gånger.

Vi bör se en vinst för United här som är revanschsugna efter matchen mot City. Oddset på att United vinner ligger på 1.41. United har dock släppt in mål i sina fem senaste matcher, mot lag som Newcastle och Bournemouth. Båda lagen gör mål kan spelas för 1.95 gånger insatsen.

Tottenham vs Chelsea

24:e november 18:30

Det vankas derby när två av huvudstadens bästa lag gör upp. Hittills obesegrade Chelsea ska besöka White Heart Lane för att försöka slå hemmasvaga Tottenham. Man har faktiskt bara vunnit två av sina hemmamatcher den här säsongen. Oroväckande när man får Sarris Chelseas på besök.

Tottenham har hittills förlorat tre matcher, mot Manchester City, Liverpool och ett Watford som inledde säsongen med bravur. Annars har det i princip endast blivit segrar för laget som nu placerar sig på en fjärdeplats med 27 poäng, bara ett poäng bakom Chelsea. Likt Lingard gjorde även Kane mål i landslagsmatchen mot Kroatien. Det är något skadedrabbat Tottenham som tar emot Chelsea på lördag, bland andra är Rose och Vertonghen borta från spel, två stora tapp i försvarslinjen.

Chelsea tillhör det lag som har gjort mest mål i ligan så långt, 27 stycken och endast City har gjort fler mål än så länge. Det är otroligt starkt lag offensivt där nyckelspelaren är Hazard, som både producerar assist och mål.  Tottenham med sin inkompletta backlinje kommer få stora svårigheter att försvara sig.

Bethard sätter oddsen i matchen till 2.80 gånger pengar för en rak etta och 2.60 för en rak tvåa. Målspelet, på att det blir över 2.5 mål i matchen kan spelas för 1.74 gånger insatsen.

BETTA NU – KLICKA HÄR