Mardrömsmöte för Mourinho i veckan

I vanlig ordning huserar alltid december månad med en inledande veckoomgång när Premier League går in i sin absolut tuffaste period. I år är inget undantag och vi kommer kunna se fyra matcher på tisdagen och sex matcher på onsdagen.

Bournemouth vs Huddersfield

4:e december 20:45

 Lördagens match hade kunnat få en helt annan utsaga för Huddersfield som innan hade tre raka vinster i bagaget. Det såg ljust ut när man hade 1-0 i matchen mot Brighton innan Stevie Mounie fick lämna planen. Matchen slutade till med 1-2 och nederlaget innebar att deras obesegrade svit på tre matcher nu är över och man trillade ner på en 17:e plats i tabellen.

Huddersfield får inget lätt motstånd när man i nästa möte ska försöka vinna över Bournemouth. Cherries hade inför helgens möte tre raka förluster och man ligger just nu på en nionde plats i tabellen.

Det ska dock sägas att man då har mött lag som Manchester United och Arsenal. Senast besökte man Ethiad Stadium och Manchester City utan att plocka några poäng. En match som samtliga lag i Premier League kanske ser som den svåraste under året.

Eddie Howie fick dock se sin bästa målskytt, Callum Wilson, åter igen hitta nätet för sjunde gången den här säsongen.

Oddsen i matchen ligger på 1.74 på en rak etta och 5.10 på att Huddersfield lyckas slå Bournemouth på hemmaplan.

West Ham vs Cardiff

4:e december 20:45

Både West Ham och Cardiff, på 13:e respektive 16:e plats i tabellen tog båda moralhöjande vinster under helgen och går båda in med bra självförtroende på London Stadium.

West Ham vann för första gången mot Newcastle sen 2012 och höll inte tillbaka någonstans. Matchen slutade med hela 3-0 till Londonlaget. På andra sidan brittiska öarna vann Cardiff hemma med mot Wolves efter ett jämnare möte med 2-1.

Det är svårt at sia om hur West Hams matcher utspelar sig, med tanke på hur mycket deras form och kvalité har varierat under säsongen. Man går dock in som favoriter i matchen, med Felipe Anderson i laget som producerar trots laget svaga kontinuitet.

Cardiff har också under säsongen endast gjort två mål och endast fått med sig en poäng på bortaplan, något som bekräftar West Hams favoritskap i matchen. Oddset på att hemmalaget vinner ligger just nu på 1.68.

Manchester United vs Arsenal

5:e november 21:00

Det kan inte ha undgått någon att Mourinho har problem med sitt Manchester United. Efter ännu en omgång med poängtapp och underkänd insats verkar det inte finnas så mycket hopp för portugisen. Matchen mot Southampton präglades av skador, dålig from och bristande taktik och resulterade att man bara fick med sig ett poäng då matchen slutade 2-2.

Nu på onsdag kommer det inte bli enklare för United och Mourinho. Arsenal kommer från en riktigt fin insats när man vann derbyt mot Tottenham i helgen. Man lyckades, mycket tack vare Emerys taktiska drag att byta ut Mkhitaryan och Iwobi för att få in ny energi på mitten. 2-1 till Tottenham blev 2-4 till Arsenal.

Segern innebar att man nu har 19 raka utan förlust och man har nu chansen att ta poäng från ännu en topp-fyra rival. Det bör dock sägas att Arsenal inte har vunnit borta på Old Trafford sen 2006.

Mourinho är som starkast i stora matcher, något vi inte minst såg mot Juventus i Champions League. Frågan är hur han ska kunna lösa en seger mot ett formstarkt Arsenal. Bethard sätter en rak etta till 2.40 gånger spelad insats medan en vinst för Arsenal ligger på 3.00 i skrivande stund.

Fulham vs Leicester

5:e november 20:45

Även om kanske är större matcher under onsdagen hamnar ändå mötet mellan Fulham och Leicester i fokus. Mötet på Craven Cottage blir det första mellan Ranieri och hans gamla klubb som han tog till en seger i Premier League och som han blev sparkad från för nio månader sen.

Ranieri fick smaka på sin första förlust sen han tog över mot Chelsea efter att ha vunnit sin premiärmatch med klubben mot Southampton med 3-2.

Leicester tränare Claude Puel har anammat samma spelsystem som Ranieri etablerade i Leicester. Man spelar snabbt och direkt. Ett vinnande koncept när man vann mot Watford med 2-0 i helgen.

Leicester har dessutom bara släppt in ett mål på deras fem senaste matcher. Dock känns just den här matchbilden mer öppen och gjord för att det ska bli mer mål. Fulhams taktik att anfall är bästa försvar bådar för ett målspel i matchen. Att det blir mer än 3.5 mål i matchen kan spelas för 2.95 hos Bethard.

BETTA NU – KLICKA HÄR