Tar Uniteds segersvit slut på Wembley?

Efter en vecka fylld av cupspel kliver vi återigen in i ligaspelet där vi har en fortsatt titelstrid och en toppmatch mellan blomstrande Manchester United och Tottenham att fokusera på.

 

När lagen möttes på Old Trafford i höstas klev Mauricio Pochettino av drömmarnas teater med tre poäng och 3-0 på resultattavlan. Det vill han upprepa – nu på hemmaplan – när sjätteplacerade Manchester United reser till London.

Pochettino gick nyligen ut och förkunnade att hans långsiktiga framtidsplaner fortfarande ligger hos Tottenham trots att både Manchester United och Real Madrid jagar argentinaren som numera får klassas som en av världens främsta tränare.

Red Devils ser honom som den nya kulturbyggaren och när världens rikaste klubb kommer och knackar med andra förutsättningar och andra pengar kan det bli svårt för Pochettino att tacka nej, något som ökar pulsen inför söndagens toppmöte.

Vi får se var Spurs-tränaren hamnar, men fram tills vi har fått något definitivt besked kan vi förvänta oss att han fortsätter leverera bra resultat i den vita delen av norra London. Nu siktar både han och laget på att stoppa Ole Gunnar Solskjaers smakstart och därmed haka på Liverpool och Manchester City i kampen om Premier League-titeln.

Tottenham har en offensiv kvartett i storform (Kane, Son, Eriksen, Alli) och det bäddar för en målrik tillställning där två anfallsinriktade lag siktar på full pott. Det kommer förmodligen inte vara lika stor Tottenham-fördel som senast, därför borde spelet båda lagen gör mål och Spurs-seger till 3.20 vara ett intressant alternativ.

Ojämna West Ham

Premier League-helgen inleds med ett Londonderby när Arsenal gör den korta bortaresan till Olympiastadion för ett möte mot West Ham där mycket talar för delad pott.

Unai Emery har klivit in och, enligt många, förbättrat The Gunners under säsongen men under den intensiva perioden runt jul och nyår hade laget en resultatrad som gjorde supportrarna besvikna. Faktum är att årets upplaga av Arsenal bara har plockat tre poäng fler än vad Arsené Wenger hade gjort vid samma tidpunkt under förra säsongen.

De ställs mot ett West Ham som är lika oförutsägbara som alltid. De visade upp en hög höjd under den avslutande delen av hösten, men kommer nu från två hemmamöten som bara genererat i ett poäng mot Watford och Brighton & Hove Albion.

Ett oavgjort resultat är klart spelbart här och oddset 3.80 är bra värde för pengarna. Dessutom har West Ham en tendens att leverera när avsparkstiden är 13.30, då de slog Manchester United i ett tidigt lunchmöte under inledningen av säsongen.

Kan Brighton störa serieledarna?

Liverpool förlorade seriefinalen mot Manchester City och åkte därefter ut mot Wolves i FA-cupen, något som placerar ett frågetecken kring lagets form. Med en fragmenterad mittbacksuppsättningen ställs de nu mot Chris Hughtons Brighton som är starka på hemmaplan.

The Seagulls har färre förluster än exempelvis Tottenham den här säsongen och har presterat bra mot lag som Arsenal, Manchester United och Everton på Amex Stadium. 

Vi flaggar för delad poäng och ett 1-1-resultat hittar ni till 9.50 gånger den spelade insatsen.

Tredje raka för Burnley?

Burnley har sett ut som en sorglig upplaga av sig själva under delar av hösten, men nu har flytet vänt för The Clarets som går mot sin tredje raka seger.

Fulham väntar på Turf Moor och känner vi Sean Dyches lag rätt, kan vi förvänta oss en målsnål tillställning. Under 1,5 mål hittar ni till 2.95 och tror ni på en tredje raka för Ashley Barnes och kompani finns det spelet värderat till 2.40 på Bethard.

Bottenmöte i Wales

Inför säsongen räknade många bort Cardiff City från överlevnad, men efter ett par segrar i bagaget befinner sig nu Neil Warnocks lag över strecket och har en realistisk möjlighet att stanna kvar i Premier League även nästa säsong.

Samma positivitet går inte att applicera på David Wagners Huddersfield som presterar på Championship-nivå den här säsongen. De har förlorat åtta matcher i ligaspelet och efter mötet med Cardiff väntar ett tufft spelschema (Man City, Everton, Chelsea och Arsenal) som definitivt kan avgöra deras framtid.

Vi kan förvänta oss en jämn affär i södra Wales där en 1-0-seger för Cardiff finns till 6.35 gånger pengarna.

Fortsatta frågetecken kring Crystal Palace hemmaspel

Crystal Palace och Selhurst Park har inte varit något framgångsrecept under säsongen där laget bara har gjort fem mål på tio hemmamatcher. Samtidigt har de visat kvalitet och besegrat både Manchester City och Wolves på bortaplan.

Deras svaga hemmafacit kan mycket väl fortsätta när ett Watford med ny energi kommer på besök. Här finns en bortaseger till 3.35 gånger pengarna och med en Ken Sema i god form kan The Hornets gå mot en ny trepoängare.

Sarri mot Benitez

Chelseas Sarriball har inte varit så effektiv som Stamford Bridge-publiken hoppats på under den senaste tiden och The Blues har bara gjort elva mål på de tio senaste matcherna i Premier League.

Samtidigt har Newcastle bara förlorat tre av tio bortamatcher under säsongen och Rafa Benitez taktiska skicklighet kan leda till en ny, bra insats. Här kan Chelseas frustration lysa igenom och ett mållöst kryss finns till 13.00 gånger pengarna.

Avlsutningsvis ger vi er förutsättningarna när två av ligans minde formstarka lag i Everton och Bournemouth gör upp på Goodison Park.

Marcos Silva och hans stjärnspäckade Everton har bara vunnit två av de tio senaste matcherna medan Eddie Howes manskap har förlorat sju av de tio senaste tillställningarna och febrilt letar efter höstformen.

Bournemouth lär göra mål och därför bör spelet Everton vänder underläge till seger (7.00) vara värt att snegla på.

 

BETTA NU – KLICKA HÄR