Robin Olsen och Roma har chans att avancera

Udinese vs Roma

24 november 14:00

Landslagsuppehållet är slut och helgen är åter igen proppad med europeisk ligafotboll. Först ut i omgång tolv är Udinese och Roma som båda kämpar i vardera ändar av tabellen. Udinese ligger precis över nedflyttningsstrecket på nio poäng, samma som Empoli, fast med bättre målskillnad. Roma å andra sidan har skrapat ihop 19 poäng och kämpar för att haka på och konkurrera om en plats i Champions League.

Värdarna har endast vunnit två gånger under säsongen och spelat lika tre och har en målskillnad på 11–18 så långt. Än värre är matchstatistiken mot Roma, då man har förlorat tio av sina tio senaste möten. Gästerna däremot har bättre formkurva, två oavgjorda mot Fiorentina och Napoli och två vinster på de fem senaste matcherna. Lagets stjärna, Stephen El Shaarawy har nättat fem gången så långt och har en assist under inledningen av säsongen. Robin Olsen som vaktar kassen kommer från två hållna nollor i landslaget och är för tillfället i storform.

Det bör bli en seger för Roma i matchen. En rak tvåa kan spelas för 1.86 hos Bethard. Hemmalaget får oddset 4.50 gånger spelad insats.

Bologna vs Fiorentina

25:e november 14:00

Bologna söker efter sin första vinst mot Fiorentina sen februari 2013. En statisk som sannerligen sätter hjärnspöken i vilket lag som helst. Bologna placerar sig strax över Udinese i tabellen, en poäng från nedflyttningsgränsen. Lagets formkurva pekar neråt efter en hyfsad start på säsongen men de poäng man har tagit kommer mestadels från hemmaborgen. Bologna har dock inte vunnit på sina fem senaste matcher.

Fiorentina, likt Bologna, har också haft problem att inkassera vinster den senaste perioden. Även om man obesegrade i sina fyra senaste matcher har man inte vunnit någon av dem. Statistiken visar fyra avgjorda på rak och problemet med laget är svårt att missa. Fiorentina har väldiga problem att producera mål. I sina tolv senaste matcher har det blivit mindre än 2.5 mål, detta pekar dock på två saker. Bra defensiv men sämre offensiv.

Vi kan vänta oss en målsnål match där Fiorentina går in som favoriter. Oddset på Fiorentina ligger just på 2.10 jämfört med 3.90 som Bologna odds ligger på. Underspelet på att det blir mindre 2.5 mål i matchen ligger på 2.05 på Bethards hemsida.

Lazio vs Milan

25:e november 17:00

Helgens kanske mest intressanta möte i Serie A står mellan Lazio som innehar fjärdeplatsen och Milan som just nu placeras på en femteplats. Det skiljer en poäng mellan lagen som har 20 respektive 21 och en poäng mellan en säker Champions League plats och ett kval.

Efter sin något risiga start har Lazio kommit ingång och vunnit sju av sina tio senaste matcher. Man har även fått igång sitt bidrag till skytteligan, Ciro Immobile, som dessutom har ett fint facit mot just Milan. Fyra mål och tre assister mot just Milanolaget. Precis innan uppehållet spelade man oavgjort mot säsongens succélag Sassuolo.

Milan har under sina fem senaste matcher förlorat två och vunnit tre. Vid förlusterna stod Inter och Juventus mot motståndet. Just statistiken ser inte så ljus ut för Milan som endast har vunnit två matcher på bortaplan så långt. Ett spel på att Milan vinner borta mot Lazio ger 4.35 gånger insatsen medan samma spel på hemmalaget ger 1.86 gånger pengarna.

BETTA NU – KLICKA HÄR