Helgens matcher i Serie A bjuder in till förändringar i tabelltoppen

AC Milan vs Parma

2:e december (11:30)

På femte- respektive sjätte ligger Milan och Parma, både ivrigt benägna att klättra upp till en Champions League-plats inför nästa säsong. Lazio som just nu innehar den sista platsen ligger strax över Milan med bara en poäng förre. Senaste matchen för Milan var mot just Lazio, som slutade 1-1 efter att Correa gjort mål för Lazio i slutminuterna.

Parma har tagit två betryggande vinster nu mot Sassulo och Torino, båda med resultatet 2-1 och krupit allt närmare Milan. Nu när lagen möts har Milan dock hemmaplan. De senaste två gångerna lagen har drabbat samman har Milan gått vinnande ur matchen. Det har dock varit påtagligt att det alltid har varit målrikt mellan lagen. Kanske är ett målspel i sin ordning? Senaste matcherna har det varit fyra matcherna har det blivit hela 24 mål. Att det blir över 2.5 mål i matcher ligger just nu på 1.62 gånger spelad insats hos Bethard.

Vill man spela på matchresultat ligger oddset på 1.41 att Milan vinner matchen. Parmas odds ligger på 9.00 gånger pengarna.

Roma vs Inter

2:e december (20:30)

För Roma väntar man på en riktigt knepig hemmamatch. Det starkt Inter kommer till huvudstaden för att försöka klättra ytterligare i tabellen. Just nu ligger man på en tredjeplats på 28 poäng, bara en poäng bakom Napoli. Ett Napoli som möter formstark Atalanta som Inter förlorade mot nyligen. Man har mot Roma både chans att lägga några poäng emellan sig plus att kunna avancera till en andra placering. I europaspelet blev det en förlust mot Tottenham när man förlorade med 1–0 på bortaplan.

Roma har haft en knaper tid poängmässigt med tufft motstånd. Två oavgjorda mot Napoli och Fiorentina och förluster mot både SPAL och Udinese har gjort att man bara har plockat fem poäng på sina fem senaste matcher. Ur svensk synvinkel har Robin Olsen varit utanför plan i det senaste på grund av skada men fick hoppa in mot Real Madrid i veckans Champions League-match. En match som slutade 2-0 till spanjorerna.

Oddsen i matchen ligger på 2.90 för en rak etta i matchen och 2.55 för en rak tvåa. Alltså anser Bethards oddsättare att Inter har en liten fördel till vinsten, något som deras form bekräftar.

BETTA NU – KLICKA HÄR